Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   BARDZO WAŻNE! Zginął Plecak! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5344)

Kamyk 01.02.2009 13:03

BARDZO WAŻNE! Zginął Plecak!

Witam,
Wiem, że to jak szukanie igły w stogu siana ale może znajdzie się osoba, która przypadkowo mogła znaleźć.

Wczoraj między godziną 19:00 a 19:30 wyszedłem z pubu STARY PORT na ul. Jabłonowskich. Niestety nie pamiętam czy wziąłem plecak wychodząc czy przypadkowo zostawiłem koło pubu (bo niestety oblewałem zaliczone 2 egzaminy, więc byłem w stanie znieczulenia totalnego). Ewentualnie na ul. Straszewskiego tuż koło Jabłonowskich.
Plecak firmy DIVERSE w kolorze czarnym z domieszką moro na przedzie.
W środku znajdował się portfel ze wszystkimi dokumentami(sic!), dwie bardzo ważne książki, karta egzaminacyjna oraz indeks (uczelnia Uniwersytet Jagielloński wydział Historyczny, dokładnie kulturoznawstwo/archeologia).
Najbardziej zależy mi na książkach i dokumentach.

Każdy kto mógłby wiedzieć coś na ów temat bardzo proszę o kontakt pod numerami:

604103259
600075777
dom. (012)412 69 65

Wszystkie dokumenty na nazwisko Jarosław Gwóźdź

Z góry dziękuję za każdą pomoc.

WILU TS 01.02.2009 13:10

Dojebałeś...współczucia zwlaszcza wszystkich dokumentów i indexu! :| Popytam znajomych bo wczoraj tam byli...

lodecki 01.02.2009 13:50

idz do Barmanow, jesli znalezli to wzieli na zaplecze, albo idz do Szefa Janusza on zrobi dochodzenie. powodzenia zycze.

Kamyk 02.02.2009 13:30

Podbijam! Może ktoś jednak ma jakichś znajomych którzy chodzą do SP?

-S- 02.02.2009 15:06

Proponuję przeglądanie allegro- może "znalazca" będzie chciał zarobić na książkach lub plecaku.

WzT 02.02.2009 15:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -S- (Post 667273)
Proponuję przeglądanie allegro- może "znalazca" będzie chciał zarobić na książkach lub plecaku.

No a jeśli tam nie będzie to pozostanie nadzieja że znalazca będzie na tyle uczciwy że wrzuci dokumenty do skrzynki i któregoś dnia przyjdą pocztą.

Kamyk 04.02.2009 09:22

Mam nadzieję, że trafię na kogoś uczciwego. Dobrze, że na uczelni problemów nie robią.

Jarza 04.02.2009 09:56

Wrzuć info na gumtree
http://krakow.gumtree.pl/f-Spo-eczno...W0QQCatIdZ9036

zawsze to większa szansa jest...

No i wogóle to chyba trzeba zgłosić to na pały... Żal by było dowiedzieć się, że masz nabrane kredyty, wziąłeś ślub itd. itp, podczas gdy to w ogóle nie byłeś Ty

Maniek_Olkusz 04.02.2009 10:28

Jeżeli zgubił to policja nic tu nie da, kumpel raz zgubił portfel(kasa+dokumenty) i poszliśmy na komende.
Napoczątku powiedział że zgubił to mendziarze powiedzieli że nie przyjmią zgłoszenia, a jak zaczął mówić że być moze mu skroili w busie to mu powiedzieli że zaczyna kręcić żeby tylko przyjęli zgłoszenie. Idź to zgłosić do urzędów w których był wyrabiany dokument.

DominoForza 04.02.2009 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maniek_Olkusz (Post 668199)
Jeżeli zgubił to policja nic tu nie da, kumpel raz zgubił portfel(kasa+dokumenty) i poszliśmy na komende.
Napoczątku powiedział że zgubił to mendziarze powiedzieli że nie przyjmią zgłoszenia, a jak zaczął mówić że być moze mu skroili w busie to mu powiedzieli że zaczyna kręcić żeby tylko przyjęli zgłoszenie. Idź to zgłosić do urzędów w których był wyrabiany dokument.

haha to napewno "uczniwi" znalazcy oddali by kase xD kasa w kieszen reszta kosz,Policja bezsilna jest w takim wypadku

qazwsx123 04.02.2009 14:11

Ja też raz zgubiłem portfel w markecie. Byłem pewien na 100%, że to własnie w tym markecie zgubiłem i poprosiłem o przejrzenie nagrań z monitoringu lecz się nie zgodzili. Pojechałem na policje i powiedziałem, że w owym markecie zgubiłem portfel z dokumentami i właściciel kryje sprawce na drugi dzień policjant zapukał do mnie i przyniósł mi portfel. Wtedy po raz pierwszy poczułem, że policja jest skuteczna :)

Maniek_Olkusz 04.02.2009 15:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 668215)
haha to napewno "uczniwi" znalazcy oddali by kase xD kasa w kieszen reszta kosz,Policja bezsilna jest w takim wypadku

No on akurat nie odzyskał...
Ja za pierwszym razem jak zgubiłem portfel to akurat mi odesłali same dokumenty a że nie nosze zazwyczaj kasy w portfelu to straciłem tylko portfel który i tak już był stary...
Za drugim razem jak zgubiłem to na jednej wiosce pod Olkuszem, wtedy akurat policja pofatygowała się do mnie i powiedzieli że ktoś przyniósł na komende. Ale odbiór miałem na komendzie (kasy wtedy też nie miałem w portfelu:P)
Dwa razy jeszcze mi się zdarzyło zgubić telefon w ciągu 2 tyg i też go odzyskałem za każdym razem...

Tak że głowa do góry, może też masz takiego fuksa...

South 04.02.2009 15:29

http://www.bip.krakow.pl/?module=OKO&mmi=37&newsId=4700 biuro rzeczy znalezionych

sam kiedyś plecak zgubiłem ,konkretnie to zostawiłem w tramwaju ,wszystkie dokumenty książki i klucze poszły sie ....,zdarzyłem już wymienić zamki w drzwiach, kiedy zadzwonili z mpk że ktoś im przyniósł mój plecak i jest do odebrania

Vinci 04.02.2009 15:51

Kamyk - a może spróbuj zapytać w dziekanacie np. Czasem ktoś przynosi tam znalezione rzeczy...

lodecki 04.02.2009 16:42

Kamyk a byles w porcie pytac ? Barmanow i szefa. oni napewno pomoga.

Kamyk 04.02.2009 22:15

Vinci - rzeczywiście dobry pomysł, dzięki:)

Lodecki barmani bardzo mili to fakt, ale szefa za bardzo nie znam:/

Narazie czekam na jakieś wiadomości, gdyż ogłoszenia rozwiesiłem.

sambo 05.02.2009 13:51

http://www.mdk2.lublin.pl/alkohol/rys/6.jpg

Kamyk 10.02.2009 13:07

Proszę o zamknięcie tematu! Wszystko się odnalazło. Ktoś zwrócił na komisariat.

Jarza 10.02.2009 13:40

No to miałeś chłopie zajebistego farta!
Następnym razem idź chlać bez plecaka :D

-S- 10.02.2009 14:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jarza (Post 671617)
Następnym razem idź chlać bez plecaka

Powód do świętowania już jest :lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:55.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl