|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ostrowski, paru twierdzilo ze chetnie by go w Wisle widzialo... no coz jest w Legii. I cale szczescie ze juz od wiosny.
Komorowski? no name w gruncie rzeczy, ale takim tez byl Wawrzyniak, po czym stal sie najlepszym lewym obroncą. Jarzebowski? Fajnie miec goscia który ma eLke w sercu. I to jakas alternatywa(lewa obrona lub def. pomocnik) Evans? napewno lepsze papiery na gre niż Wasz boski Beto(który 3 kluby wciagu pol roku zwiedzil, pewnie dobrze bajerujacego managera ma )który gra wiekszy piach niz Niedzielan(sam jestem zdziwiony ze sie da jeszcze gorzej grać )Clemens i Method? calkiem dobre noty zbieraja u Urbana, ponoc jeden raczej bedzie zakontraktowany(tylko nie wiem który )A Wy? W bramce dalej vacat, nowym nabytkiem jest Cwielong Bog pola karnego mozna o nim powiedziec, drugi Zurawski O gule nie wspominam bo on dopiero w lecie. Wiec drogi kolego, troche wiecej obiektywizmu bo te nasze transfery napewno nie sa gorsze niż Wasze. Powiem wiecej, wy musicie gonić a nie my zreszta wszystko boisko zweryfikuje kto zrobil lepsze transfery.Moze czwarte miejsce bedziemy mieli? To nie wiem na którym Wisla w takim razie skonczy? moze powtorka z rozrywki?
Ostatnio edytowane przez killzone : 07.02.2009 o godz. 00:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
edit: nie patrz na to powyżej, żle zrozumiałem z począytku : ) sorky Ale co to transferów, to jeśli Niedzielan, Łobodziński i Ćwielong w końcu jakoś zaskoczą to będą najlepsze tranfery w Polskich klubach.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 07.02.2009 o godz. 00:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A Ty jakiś problem masz? Widziałeś Beto,żeś taki pewien jak gra? A kto to jest ten Evans? powiem Ci tak. Byłby dobry to by do ligi polskiej nie przyszedł. I tyle temacie, kto ma lepszych grajków. Strasznie, takim dzieckiem neo wychowanym na onecie, bije z Twego postu. I coś taki pewny kto jakie będzie miał miejsce. Dopóki Urban jest na ławce to ja jestem o was"spokojny"
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 07.02.2009 o godz. 00:23.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Swoja droga gdzie napisalem ze to geniusz pilkarski, nadmienilem ze napewno lepsze papiery ma niż Beto. Zreszta gdyby Beto byl tak dobry twierdzi martinius028 to tez by nie gral w Polsce ![]() Ja tylko odpowiadam na komentarze wyzej wymienionego Zreszta zoabczymy w lidze kto wiecej bramek strzeli Evans napewno zostanie bo napastników jak na lekarstwo w Legii.Marszalku, bije onetem bo trafilem w czuly punkt? ![]() Edyta: @coolibeer Ok, ale nie bedzie miało to miejsca ![]() Edyta 2: Wybaczcie za moja zbytnia pewnosc siebie, ale to mnie ce....., kiedys pare razy sie na tym ostro przewiozłem ale nic mnie te przypadki nie nauczyły
Ostatnio edytowane przez killzone : 07.02.2009 o godz. 00:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ehhh dzieciaki, jeszcze się wam nie znudziło napinanie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Beto czy Evans, Evans czy Beto. Obaj to anonimy, więc o co wy się kłócicie? Okaże się w praniu
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dulcynea Beto-Evans.
Zjawia się co sezon, by ubarwić naszą ligę i nadać sens życia internetowym fajterom. Niegdyś kruszyli kopie, dzisiaj tylko klawiatury. Postęp jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
no bije ostra napinka na ostatniej stronie. ja do Beto jestem całkiem pozytywnie nastawiony. sparingi w Hiszpanii miał całkiem dobre.
co do Evansa to poczekajcie. zobaczymy co z niego wyrosnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba nic wielkiego ........ Jak do tej pory to wiele nie urósł. Ma całe 168cm.
"Nazwisko afrykańskiego napastnika oznacza w nazwisku jego plemienia "orzeł". Chikwaikwai zapewnia, że w ataku jest równie niebezpieczny jak ten drapieżny ptak. A w ataku Legii stworzy duet z Takesurem Chinyamą (27 l.), którego nazwisko tłumaczy się jako... "mięso"." Nie no naprawdę "drapieżny" zespół będzie ! Mwanjale to pewnie znaczy "jastrząb" , Matawu "gołąb" a Choto to pewnie "kurczak" ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
już był goalmachine, a teraz będzie mały orzełek.
Chinyama moze i sie sprawdza, ale potrzebował czasu. Z racji tego ze bardziej zalezy mi na dobrze naszego klubu niz na dobrze polskiej piłki, licze na to iż orzełek latać nie potrafi ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gorąco polecam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
4fan-player
Brawo za tego linka, teksty jak to z Kałuży, zawsze egzotyczne, ubarwiły drętwe popołudnie , o wieśmakach już - marszałek- napisał . Dobrze że Ślusarski nie dorzucił że on też nie leciał . |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wielcy "miastowi" się znaleźli. To jak się zachowujesz i co sobą reprezentujesz świadczy o Tobie,a nie skąd pochodzisz. Jeśli nazywacie np take Bielko-Biała wiochą, to gratuluje samopoczucia.
Przypominam, że Wisła ma kibiców w całej Polsce i tego tego teksty mogą razić. W swoim poscie nie odnoszę się do tego artykułu z weszło, bo tak naprawdę trochę go nie rozumiem o co w nim tak naprawdę chodzi. To, że ktoś nie leciał samolotem (myślę, że każdy z nas przeżywał pierwszy lot) lub zaskoczony jest wielkomiejskim systemem poruszania się, od razu musi świadczyć że jest "wieśniakiem" "lolkiem" itp? P.S Nie bronie żydów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie chodzi o zawartość merytoryczną, ale o styl. Czyta się to jak wypracowania 7 letnich dzieci. http://www.youtube.com/watch?v=3L1oJ...eature=related. Wychowawca, pedagog po prostu Doktor. Powinien mieć ksywę Jastrząb, te oczy.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 07.02.2009 o godz. 17:21.
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Marszałku, ale czegoś ty się spodziewał po tekstach pisanych przez ludzi profesjonalnie kopiących piłkę?
Tekstu literackiego na miarę drugiego Pana Tadeusza? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
||||
dede napisał(a):
opel napisał(a):
Daro napisał(a):
![]() flamengista napisał(a):
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2009 o godz. 17:50.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|||||
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Lech w sparingu z Arkamem Perm bezbramkowo zresmisował.
To już drugi mecz z rzędu, w którym Lech nie strzelił żadnego gola. Napad w Lechu szwankuje. A chcieli co poniektórych - konkretnie Lewandowskiego - za 5mln euro sprzedawać. A Arkam to przecież żaden wymagający rywal - zgodzą się co poniektórzy na tym forum ze mną. Czyżby Lech złapał zadyszkę jeszcze przed startem? No ale Legia sobie wczoraj strzelankę zrobiła z Olimpią. Nie grał jeszcze król strzelców z Zimbabwe. Tylko czekać na następny sparing, gdy się razem z Chiyama dobiorą i pokażą umiejętności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Inaczej utonie w bezmiarze niesmacznych "dowcipów oświęcimskich".Jak na rzeźnika & pasiaka-konwertytę w jednym - ten wpis to prawdziwa iluminacja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Co do małego ptaka z Legii, to ja jestem za, powinien wnieść trochę kolorytu do ligi. Pamiętam jak Chinyama jeszcze w Grodzisku wykonywał taniec orła zniżającego się nad zdobyczą. Przynajmniej on tak twierdził. Mnie to bardziej wyglądało na parkowego menela udającego układ słoneczny, ale co kraj to obyczaj. A tak serio to ja się nadal bardziej Legii niż Lecha obawiam. Pierwsze sygnały, że Smuda drużynę zarżnął już dochodzą, jeszcze do tego mecze z Udinese na starcie, mogą kondycyjnie nie wyrobić. Z drugiej strony Legia miała fatalny początek zeszłego sezonu i przez to zgubiła trochę punktów( np. z Odrą). Jak Urban tym razem nie zawali im przygotowań, to może być ciężko ich dogonić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Z drugiej strony - pisze to gość który twierdził, że Descarda będzie gwiazdą naszej ligi. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
![]() Rozchodzi Ci się o obroty ciał niebieskich?
![]()
Ostatnio edytowane przez Zygmunt.Król : 07.02.2009 o godz. 21:18.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Czy to ten slynny tomaszek67? Myslalem, ze on jest raczej kibicem innego klubu, ale tutaj rzeczywiscie jakby na Lecha przechrzczony. Moze to zbieg okolicznosci |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tak to nasz słynny tomaszek67, który siedzi na forach legijnych, brat równie słynnej eli
A tak serio to nasza liga staje się coraz bardziej szarobura: Lech się wzmacnia kolejnym bałkańskim zaciągiem, Trzepak osłabia nam Legię, Cupiał zakręcił Wiśle kurek z kasą, a o reszcie nie ma nawet co wspominać. Mam nadzieję, że do końca okienka trafi do naszej ligi jakiś ciekawy gracz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Belchatow wygrał sparing z CFR Cluj 3:2
Gole z tego meczu i innych meczy z udziałem drużyn z Rumunii http://www.gsptv.ro/amicale.php?playList=351 |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
do wiadomości zaciekawionych: nie jestem tym tomaszkiem67, którego znacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...lisko-widzewa/
przypomina sie stare powiedzonko nkt ci tyle nie da co obieca ci Widzew |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
tak to leciało chyba.Widzew montuje ciekawy skład, odpuszczajac Matusiaka czy Bieniuka z tego co wiem pojawiło sie kilku zdolniejszych.walka o ekstraklase moze byc ciekawsza niz wiekszosc pojedynków na 'najwyzszym' szczeblu rozgrywek |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|