The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2009, 00:10
Ostrowski, paru twierdzilo ze chetnie by go w Wisle widzialo... no coz jest w Legii. I cale szczescie ze juz od wiosny.

Komorowski? no name w gruncie rzeczy, ale takim tez byl Wawrzyniak, po czym stal sie najlepszym lewym obroncą.

Jarzebowski? Fajnie miec goscia który ma eLke w sercu. I to jakas alternatywa(lewa obrona lub def. pomocnik)

Evans? napewno lepsze papiery na gre niż Wasz boski Beto(który 3 kluby wciagu pol roku zwiedzil, pewnie dobrze bajerujacego managera ma )który gra wiekszy piach niz Niedzielan(sam jestem zdziwiony ze sie da jeszcze gorzej grać )

Clemens i Method? calkiem dobre noty zbieraja u Urbana, ponoc jeden raczej bedzie zakontraktowany(tylko nie wiem który )

A Wy?
W bramce dalej vacat, nowym nabytkiem jest Cwielong Bog pola karnego mozna o nim powiedziec, drugi Zurawski

O gule nie wspominam bo on dopiero w lecie.

Wiec drogi kolego, troche wiecej obiektywizmu bo te nasze transfery napewno nie sa gorsze niż Wasze. Powiem wiecej, wy musicie gonić a nie my zreszta wszystko boisko zweryfikuje kto zrobil lepsze transfery.

Moze czwarte miejsce bedziemy mieli? To nie wiem na którym Wisla w takim razie skonczy? moze powtorka z rozrywki? Daje sobie lape uciac ze bedziemy wyzej niz Wy :]
Ostatnio edytowane przez killzone : 07.02.2009 o godz. 00:12.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 07.02.2009, 00:17
Cytat:
Bog pola karnego mozna o nim powiedziec, drugi Zurawski
Wiesz, Waćpan, masz jakiekolwiek pojęcie o czym piszesz?

edit: nie patrz na to powyżej, żle zrozumiałem z począytku : ) sorky

Ale co to transferów, to jeśli Niedzielan, Łobodziński i Ćwielong w końcu jakoś zaskoczą to będą najlepsze tranfery w Polskich klubach.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 07.02.2009 o godz. 00:22.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.02.2009, 00:19
killzone napisał(a):Wyświetl post

Evans? napewno lepsze papiery na gre niż Wasz boski Beto(który 3 kluby wciagu pol roku zwiedzil, pewnie dobrze bajerujacego managera ma )który gra wiekszy piach niz Niedzielan(sam jestem zdziwiony ze sie da jeszcze gorzej grać )
]
A Ty jakiś problem masz? Widziałeś Beto,żeś taki pewien jak gra? A kto to jest ten Evans? powiem Ci tak. Byłby dobry to by do ligi polskiej nie przyszedł. I tyle temacie, kto ma lepszych grajków. Strasznie, takim dzieckiem neo wychowanym na onecie, bije z Twego postu. I coś taki pewny kto jakie będzie miał miejsce. Dopóki Urban jest na ławce to ja jestem o was"spokojny"
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 07.02.2009 o godz. 00:23.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 07.02.2009, 00:28
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A Ty jakiś problem masz? Widziałeś Beto,żeś taki pewien jak gra? A kto to jest ten Evans? powiem Ci tak. Byłby dobry to by do ligi polskiej nie przyszedł. I tyle temacie, kto ma lepszych grajków.
Wasze komentarze mowie same za siebie n/t Beto

Swoja droga gdzie napisalem ze to geniusz pilkarski, nadmienilem ze napewno lepsze papiery ma niż Beto. Zreszta gdyby Beto byl tak dobry twierdzi martinius028 to tez by nie gral w Polsce

Ja tylko odpowiadam na komentarze wyzej wymienionego

Zreszta zoabczymy w lidze kto wiecej bramek strzeli Evans napewno zostanie bo napastników jak na lekarstwo w Legii.

Marszalku, bije onetem bo trafilem w czuly punkt?

Edyta:

@coolibeer

Ok, ale nie bedzie miało to miejsca

Edyta 2:

Wybaczcie za moja zbytnia pewnosc siebie, ale to mnie ce....., kiedys pare razy sie na tym ostro przewiozłem ale nic mnie te przypadki nie nauczyły
Ostatnio edytowane przez killzone : 07.02.2009 o godz. 00:41.
Odpowiedz cytując
coolibeer
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.02.2009, 00:31
killzone napisał(a):Wyświetl post
Moze czwarte miejsce bedziemy mieli? To nie wiem na którym Wisla w takim razie skonczy? moze powtorka z rozrywki? Daje sobie lape uciac ze bedziemy wyzej niz Wy :]
Ale wkleisz fotkę swojej lekko niesymetrycznej postaci jeśli Wisła wyprzedzi drużynę z Łazienkowskiej.
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 07.02.2009, 10:22
Ehhh dzieciaki, jeszcze się wam nie znudziło napinanie?
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 07.02.2009, 10:27
Beto czy Evans, Evans czy Beto. Obaj to anonimy, więc o co wy się kłócicie? Okaże się w praniu
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 07.02.2009, 10:52
Dulcynea Beto-Evans.
Zjawia się co sezon, by ubarwić naszą ligę i nadać sens życia internetowym fajterom.
Niegdyś kruszyli kopie, dzisiaj tylko klawiatury. Postęp jest.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
lodecki
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.02.2009, 11:03
no bije ostra napinka na ostatniej stronie. ja do Beto jestem całkiem pozytywnie nastawiony. sparingi w Hiszpanii miał całkiem dobre.

co do Evansa to poczekajcie. zobaczymy co z niego wyrosnie
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Stary 07.02.2009, 11:16
lodecki napisał(a):Wyświetl post
zobaczymy co z niego wyrosnie
Chyba nic wielkiego ........ Jak do tej pory to wiele nie urósł. Ma całe 168cm.

"Nazwisko afrykańskiego napastnika oznacza w nazwisku jego plemienia "orzeł". Chikwaikwai zapewnia, że w ataku jest równie niebezpieczny jak ten drapieżny ptak. A w ataku Legii stworzy duet z Takesurem Chinyamą (27 l.), którego nazwisko tłumaczy się jako... "mięso"."

Nie no naprawdę "drapieżny" zespół będzie ! Mwanjale to pewnie znaczy "jastrząb" , Matawu "gołąb" a Choto to pewnie "kurczak"
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.02.2009, 11:31
już był goalmachine, a teraz będzie mały orzełek.
Chinyama moze i sie sprawdza, ale potrzebował czasu.

Z racji tego ze bardziej zalezy mi na dobrze naszego klubu niz na dobrze polskiej piłki, licze na to iż orzełek latać nie potrafi
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 07.02.2009, 15:01
Gorąco polecam http://www.weszlo.com/news/2296
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 07.02.2009, 15:26
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Tu sie nie ma z czego śmiać, to jest przykre. I takie lolki śmią kopać piłkę w Krakowie. Za miasto to wysiedlić.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 07.02.2009, 16:04
4fan-player
Brawo za tego linka, teksty jak to z Kałuży, zawsze egzotyczne, ubarwiły drętwe popołudnie , o wieśmakach już - marszałek- napisał .
Dobrze że Ślusarski nie dorzucił że on też nie leciał .
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.02.2009, 16:22
Wielcy "miastowi" się znaleźli. To jak się zachowujesz i co sobą reprezentujesz świadczy o Tobie,a nie skąd pochodzisz. Jeśli nazywacie np take Bielko-Biała wiochą, to gratuluje samopoczucia.

Przypominam, że Wisła ma kibiców w całej Polsce i tego tego teksty mogą razić.

W swoim poscie nie odnoszę się do tego artykułu z weszło, bo tak naprawdę trochę go nie rozumiem o co w nim tak naprawdę chodzi. To, że ktoś nie leciał samolotem (myślę, że każdy z nas przeżywał pierwszy lot) lub zaskoczony jest wielkomiejskim systemem poruszania się, od razu musi świadczyć że jest "wieśniakiem" "lolkiem" itp?

P.S
Nie bronie żydów.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 07.02.2009, 16:26
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
zaskoczony jest wielkomiejskim systemem poruszania się, od razu musi świadczyć że jest "wieśniakiem" "lolkiem" i.

Nie chodzi o zawartość merytoryczną, ale o styl. Czyta się to jak wypracowania 7 letnich dzieci.

http://www.youtube.com/watch?v=3L1oJ...eature=related. Wychowawca, pedagog po prostu Doktor. Powinien mieć ksywę Jastrząb, te oczy.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 07.02.2009 o godz. 17:21.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 07.02.2009, 17:46
Marszałku, ale czegoś ty się spodziewał po tekstach pisanych przez ludzi profesjonalnie kopiących piłkę?

Tekstu literackiego na miarę drugiego Pana Tadeusza?
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.02.2009, 17:46
Komentarze pod:
dede napisał(a):
"dzwi się zatrzasnęły, ale winda nie ruszyła do góry" o w dupę, ale trauma... Cabaj pewnie miał koszmary
opel napisał(a):
O cholera! Weszli w sześciu do windy i ona ruszyła... Radwański to niezły kozak, że się nie bał!
Daro napisał(a):
Przybyli , zobaczyli tramwaj i poprosili o azyl

flamengista napisał(a):
Marszałku, ale czegoś ty się spodziewał po tekstach pisanych przez ludzi profesjonalnie kopiących piłkę?
Ale swoją wartość humorystyczną to jednak ma.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2009 o godz. 17:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
tomaszek67
Member

Od: 01.2009

Stary 07.02.2009, 17:56
Lech w sparingu z Arkamem Perm bezbramkowo zresmisował.

To już drugi mecz z rzędu, w którym Lech nie strzelił żadnego gola. Napad w Lechu szwankuje. A chcieli co poniektórych - konkretnie Lewandowskiego - za 5mln euro sprzedawać. A Arkam to przecież żaden wymagający rywal - zgodzą się co poniektórzy na tym forum ze mną. Czyżby Lech złapał zadyszkę jeszcze przed startem?

No ale Legia sobie wczoraj strzelankę zrobiła z Olimpią. Nie grał jeszcze król strzelców z Zimbabwe. Tylko czekać na następny sparing, gdy się razem z Chiyama dobiorą i pokażą umiejętności.
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.02.2009, 18:22
Cytat:

To już drugi mecz z rzędu, w którym Lech nie strzelił żadnego gola. Napad w Lechu szwankuje. A chcieli co poniektórych - konkretnie Lewandowskiego - za 5mln euro sprzedawać. A Arkam to przecież żaden wymagający rywal - zgodzą się co poniektórzy na tym forum ze mną. Czyżby Lech złapał zadyszkę jeszcze przed startem?

No ale Legia sobie wczoraj strzelankę zrobiła z Olimpią. Nie grał jeszcze król strzelców z Zimbabwe. Tylko czekać na następny sparing, gdy się razem z Chiyama dobiorą i pokażą umiejętności.
Zrozumcie to są tylko sparingi.... Czy jak tak patrzycie na skróty meczów Wisły sparingów, te skróty po 8 minut..., to nie widzicie różnicy w zaangażowaniu zawodników, w tempie? To oczywiste że za Lewandowskiego tylko Man City mogłoby dać 5mln, ale oni za Bellamy'ego dali 18 mln funtów... Zluzujcie i cierpliwie czekajcie jeszcze tylko 20 dni

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 07.02.2009, 18:31
Nie no, przypowieść o windzie autorstwa Krzysia Radwańskiego aż się prosi o wpisanie do Talmudu Inaczej utonie w bezmiarze niesmacznych "dowcipów oświęcimskich".

Jak na rzeźnika & pasiaka-konwertytę w jednym - ten wpis to prawdziwa iluminacja.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.02.2009, 18:35
tomaszek67 napisał(a):Wyświetl post

Przepraszam , ale nie mogę się powstrzymać. Niedawno była tu bitwa o to jakich renomowanych sparingpartnerów ma Lech. No cóż, tak renomowanych, że nawet kibice Lecha nie wiedzą jak nazywają się ich wielcy rywale. Otóż poinformuję Was, zremisowaliście z Amkarem Perm.

Co do małego ptaka z Legii, to ja jestem za, powinien wnieść trochę kolorytu do ligi. Pamiętam jak Chinyama jeszcze w Grodzisku wykonywał taniec orła zniżającego się nad zdobyczą. Przynajmniej on tak twierdził. Mnie to bardziej wyglądało na parkowego menela udającego układ słoneczny, ale co kraj to obyczaj.

A tak serio to ja się nadal bardziej Legii niż Lecha obawiam. Pierwsze sygnały, że Smuda drużynę zarżnął już dochodzą, jeszcze do tego mecze z Udinese na starcie, mogą kondycyjnie nie wyrobić. Z drugiej strony Legia miała fatalny początek zeszłego sezonu i przez to zgubiła trochę punktów( np. z Odrą). Jak Urban tym razem nie zawali im przygotowań, to może być ciężko ich dogonić.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.02.2009, 19:05
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
A tak serio to ja się nadal bardziej Legii niż Lecha obawiam. Pierwsze sygnały, że Smuda drużynę zarżnął już dochodzą, jeszcze do tego mecze z Udinese na starcie, mogą kondycyjnie nie wyrobić. Z drugiej strony Legia miała fatalny początek zeszłego sezonu i przez to zgubiła trochę punktów( np. z Odrą). Jak Urban tym razem nie zawali im przygotowań, to może być ciężko ich dogonić.
Poza tym choćby ze statystyki wynika, że wcześniej czy później Trzeciak musi sprowadzić im jakiegoś przyzwoitego zawodnika.
Z drugiej strony - pisze to gość który twierdził, że Descarda będzie gwiazdą naszej ligi.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Zygmunt.Król
Member

Od: 04.2008

Stary 07.02.2009, 21:08
Przepraszam , ale nie mogę się powstrzymać. Niedawno była tu bitwa o to jakich renomowanych sparingpartnerów ma Lech. No cóż, tak renomowanych, że nawet kibice Lecha nie wiedzą jak nazywają się ich wielcy rywale. Otóż poinformuję Was, zremisowaliście z Amkarem Perm.
Tomaszek kibicem Lecha... Myślę że to dla niego samego będzie odkrycie iście kopernikańskie

Mnie to bardziej wyglądało na parkowego menela udającego układ słoneczny
Rozchodzi Ci się o obroty ciał niebieskich?

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Poza tym choćby ze statystyki wynika, że wcześniej czy później Trzeciak musi sprowadzić im jakiegoś przyzwoitego zawodnika.
Na korzyść Mirosława świadczy nawet selekcja negatywna - od kiedy do Eibar wypożyczono Arruabarrenę, dzielnie zmierzają do III ligi...
Ostatnio edytowane przez Zygmunt.Król : 07.02.2009 o godz. 21:18.
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.02.2009, 21:12
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z drugiej strony - pisze to gość który twierdził, że Descarda będzie gwiazdą naszej ligi.
Wiesz narazie sobie nie pogral, wiec jeszcze moze sie okazac, ze sie nie myliles.

Czy to ten slynny tomaszek67? Myslalem, ze on jest raczej kibicem innego klubu, ale tutaj rzeczywiscie jakby na Lecha przechrzczony. Moze to zbieg okolicznosci
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 08.02.2009, 00:45
Tak to nasz słynny tomaszek67, który siedzi na forach legijnych, brat równie słynnej eli

A tak serio to nasza liga staje się coraz bardziej szarobura: Lech się wzmacnia kolejnym bałkańskim zaciągiem, Trzepak osłabia nam Legię, Cupiał zakręcił Wiśle kurek z kasą, a o reszcie nie ma nawet co wspominać. Mam nadzieję, że do końca okienka trafi do naszej ligi jakiś ciekawy gracz.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.02.2009, 18:28
Belchatow wygrał sparing z CFR Cluj 3:2
Gole z tego meczu i innych meczy z udziałem drużyn z Rumunii http://www.gsptv.ro/amicale.php?playList=351
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
tomaszek67
Member

Od: 01.2009

Stary 09.02.2009, 19:15
do wiadomości zaciekawionych: nie jestem tym tomaszkiem67, którego znacie.
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 09.02.2009, 22:02
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...lisko-widzewa/

przypomina sie stare powiedzonko

nkt ci tyle nie da co obieca ci Widzew
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 10.02.2009, 08:51
madenn napisał(a):Wyświetl post
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...lisko-widzewa/

przypomina sie stare powiedzonko

nkt ci tyle nie da co obieca ci Widzew
(...) co obieca Ci Pawelec tak to leciało chyba.
Widzew montuje ciekawy skład, odpuszczajac Matusiaka czy Bieniuka z tego co wiem pojawiło sie kilku zdolniejszych.walka o ekstraklase moze byc ciekawsza niz wiekszosc pojedynków na 'najwyzszym' szczeblu rozgrywek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów