|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Byłem od 10.50 przede mną jakieś +- 40 osób. Jak wychodziłem ok 11.40 w kolejce z 50 osób.Większość to starsze osoby. Z tego co słyszałem niemal każdy kto przesiadał się z A i B brał karnet na E. Jeżeli na D nie są już dostępne to raczej ze względu na rezerwację osób wznawiających czy też członków SKWK.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja dziś byłem koło 13 i kolejeczka dosyć długa była i do tego ludzie kupowali średnio po 3 karnety.. no i ludzie z A/B przesiadają się na E więc nie jest źle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd!!! Są jeszcze karnety na oba sektory Do 14 sprzedanych zostało ok. 500 sztuk.
![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd - ja byłem po 14 wznowić karnecik, nie było żadnej kolejki, a karnety wolne były dostepne bo pytałem.
Poza tym gościu przede mną kupił karnecik pierwszy raz i gostek mu sprzedał bez problemu - i nie był on na liście SKWK. I teraz pytanko z innej beczki dla tych co się orientują - wiecie może ile zostanie zostawionych miejsc dla FC na trybunie D ![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Chwila bo jakieś zamieszanie się zrobiło i pogubiłem się. Ci co mają karnety i przedłużają to mają czas do 21 lutego tak? Do tego czasu moje miejsce czeka na mnie i nikt go nie wykupi?
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przestańcie siać zamieszanie i dywagować nad tymi karnetami! Wszystkie informacje są na oficjalnej stronie klubu i na innych stronach również. Od lat sprzedaż karnetów wygląda u nas tak samo i nie ma w tym na prawdę nic skomplikowanego... Od 9 do 21 lutego są wznowienia, a od 23 lutego wolna sprzedaż. Także jedyne co pozostaje to trzymać się tych terminów i kupować karnety, bo możliwe że jeśli zejdą wszystkie karnety na sektory D i E, to ostatnie mecze sezonu - jeśliby zaczęto w trakcie rundy rozbiórkę trybuny A/B - obejrzą tylko "karnetowcy".
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Czy w te 2800 na D i 1000 na E są wliczane także te miejsca których dzisiaj osoby posiadające karnet nie przedłużyły
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tradycyjnie karnet czeka na wznowienie i wykupionego miejsca nikt do 21 . 02 nie sprzeda tak że nie mieszajcie ludziom że ktoś przyszedł i kupił pierwszy raz jak są wznowienia , starych karnetów .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
edyt: Ala oficjalnie tak, ale jak komus naprawde zalezy to przeciez i dzisiaj moga sprzedac bez wznowien. Sam bylem, nikt nie robil problemow.
Ostatnio edytowane przez nowy_piotrek : 09.02.2009 o godz. 18:52.
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Było info, że tylko członkowie SKWK mogą kupować karnety od dziś nawet jeśli nie jest to wznowienie. Inni dopiero po 21.II.bez wznowienia
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Coś czuje że na D i na E będą tylko karnetowcy w rundzie wiosennej i tylko na meczach z Polonią, Lechem i Derbach będzie można bilety na A i B zakupić a tak to nie bardzo. No chyba że się jest z FC lub z nimi załapie ale z tego co wiem to oni będą mieli pulę 1000 biletów na runde. ![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
hmm nie wiem czy wy tez tego do konca nie rozumiecie czy tylko ja na tej oficjalnej niby jest napisane ale w taki sposob zeby nikt tego nie zrozumial cytuje ostatniego newsa "w ostatnich godzinach sprzedano bardz zarezerwowano 5500 karnetow" co to ma oznaczac zarezerwowano? ja to rozumiem jako wznowiono ale sam niewiem czy to o to chodzi mam rozumiec ze 5500 sprzedanop w wolnej sprzedarzy plus wznowienia dzisiejsze?
na 100% jak mialem karnet na jesien nikt nie wykupi mojego miejsca przed 21? piszecie ze tak jest od lat tylko nie bardzo sie orientuje bo stary nie jestem i chodze od nie dawna na mecze dzieki za odpowiedz |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ludzie robią zamieszanie. To jest chore. Sam pojadę wznowić na spokojnie karnet dopiero w przyszłym tyg, I nie róbcie afery ! Bo mam nadzieję że miejsce będzie nadal na mnie czekać do 21 !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jest możliwość kupienia karnetu bez karty chipowej ?
Pytam w imieniu kolegi który jeszcze sobie nie wyrobił , wraca z Anglii i chce znowu chodzić na R22. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja się zastanawiam co to za propagandę uprawia strona główna? poszło 5500 karnetów w ciągu kilku godzin?
jak sobie przypomnę jak kupowałem ostatnio, to schodzi koło minuty z kupnem karnetu, nawet zakładając, że jakimś cudem schodziło by i 10 w minutę, to w godzinę schodzi 600, musiałaby trwać dzika sprzedaż przez bite 9 godzin żeby sprzedano tyle ![]() biorąc poprawkę na zapał do pracy towarzystwa z WŚ to jest to całkowicie niemożliwe no chyba, że nastąpiła jakaś zbiorowa rezerwacja, w sposób mnie bliżej nieznany, też by mnie to nie zdziwiło, nie takie rzeczy się widziało ot taka moja rozkminka ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
luke1906 zostało 3800 karnetów dla ludzi kupujących pierwszy raz, czyli jak pisał droho dzis zeszło 500, a te pozostałe 6, 7 tysiecy które było w zeszłym sezonie jest zarezerowowane do 21 lutego.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czyli jeśli jutro przejdę się do WŚ, a nie miałem wcześniej karnetu, to jest szansa kupić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
a poza tym dobrze jest podać taką informację, że w ciągu dnia 5500 szt. karnetów zeszło i zwiększyć ogólny popyt
![]() ![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nie ma sie czym podniecac tym wynikiem. jest on nastepstwem zamkniecia A i B. Co innego jakby wykupili te 6 tys na 20 mozliwych, to bylby wynik.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mam karnet na D4 to przy wznowieniu mogę przepisac się na D3
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A po co ? Nawet jak będziesz miał karnet na D1, a przyjdziesz na D3 no nikt cię przecież nie wyrzuci ! Ale zmiana miejsca jest możliwa jeśli na na sile musisz. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A czy to ważne na jaki dokładnie sektor? Na D przychodzisz dopingować i siadasz gdzie chcesz, nikt Tu nie sprawdza miejsca na bilecie!
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez adi23 : 10.02.2009 o godz. 16:23.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|