The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
matern
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2009, 12:20
nie musisz z rodzicem jak wyrabialem to nie mialem 18 poszedlem z kserem dowodu ojca i bez problemu wyrobilem
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 31.01.2009, 15:29
Są już podane ceny i terminy sprzedaży karnetów! Początek sprzedaży (wznowienia) od 9 lutego. I żeby nie było narzekań na ceny ani żadne inne rzeczy! Cieszmy się, że zostajemy na R 22 wiosną, bo różnie to mogło się potoczyć... Według mnie kwotę 150 zł za karnet (to cena dla członków SKWK, a każdy może się jeszcze zapisać do Stowarzyszenia przed rozpoczęciem sprzedaży) może skombinować na prawdę każdy bez zbędnych narzekań! W rundzie jesiennej sprzedano ok. 6 tys. karnetów, więc teraz musi być więcej! Myślę, że na prawdę 10 tys. karnetów w rundzie wiosennej byłoby osiągalne.

A mówię to, bo zrobiłem sobie taką małą kalkulację. Mianowicie wg ostatnich doniesień mamy zostać na R 22 do końca tego sezonu, ale od jesieni mielibyśmy przenieść się tymczasowo na inny obiekt, najprawdopodobniej na Suche Stawy, w gorszym wypadku do Jaworzna bądź Sosnowca. Wiadomo że te rozwiązania są dla nas pod każdym względem niekorzystne i to co nam zostaje w tej chwili to liczyć na łut szczęścia, iż z własnego stadionu jednak nie będziemy musieli się wyprowadzać. Ale mówiąc konkretnie: stadion Hutnika - 6 tys. miejsc, stadion w Jaworznie - 7 tys. miejsc, stadion w Sosnowcu 7,5 tys. miejsc. Czyli jeśli sprzedano by przynajmniej więcej niż 7,5 tys. karnetów, a najlepiej z 10 tys., to dla zwolenników tymczasowego przeniesienia Wisły z powodu dokańczania przebudowy stadionu pojawiłby się problem... Wiadomo, że w rundzie jesiennej przyszłego sezonu te osoby musiałyby mieć jako dotychczasowi posiadacze karnetów zapewnioną możliwość wznowień i prawo do miejsca na stadionie. A żaden ze stadionów rozważanych do wynajęcia nie ma pojemności większej niż 7,5 tys. miejsc, więc trzeba by się trochę niektórym osobom nagłowić co z tym zrobić... To oczywiście tylko moje przypuszczenia i taki zwykły logiczny tok rozumowania, ale może jakos mogłoby to spowodować to, że gdyby taka sytuacja zaistniała jedynym wyjściem byłoby ułożenie harmonogramu prac na stadionie tak aby zostać tu cały czas - bo na R 22 ciągle zostałoby niemal 11 tys. miejsc na dwóch trybunach za bramkami.

Dlatego na prawdę warto się tym razem postarać szczególnie i kupić karnet! Może akurat te moje "kalkulacje" się sprawdzą... Ale warunkiem jest jak największa ilość sprzedanych karnetów!!!
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 31.01.2009, 15:41
Ja myslę że jesli będzie taka sytuacja to pierwszenstwo w zakupie będą mieli Ci którzy mieli karnet przez 2/3 sezony
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.01.2009, 15:43
Lepiej żeby tych karnetów zeszło z 20 , tym samym więcej kasy pójdzie na cele kibicowskie
Zakładając że osoba bez karnetu będzie kupować bilet na każdy mecz
Ostatnio edytowane przez element : 31.01.2009 o godz. 15:47.
Odpowiedz cytując
piter19
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.01.2009, 18:41
ja mam pytanie czy jesli tej rundzie mialem karnet na E a teraz chce kupić na D to moge kupować jako przedłużenie czy w wolnej sprzedazy. Jak ktos wie to na priv
Odpowiedz cytując
MatiBKS
Member

Od: 11.2007

Stary 31.01.2009, 19:28
piter19 napisał(a) :
Cytat:
ja mam pytanie czy jesli tej rundzie mialem karnet na E a teraz chce kupić na D to moge kupować jako przedłużenie czy w wolnej sprzedazy
podbijam....
Odpowiedz cytując
Alexander94
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 31.01.2009, 19:38
Na oficjalnej w komentarzach nt. karnetów ktoś pytał się o to samo - napisali mu, że można tego dokonać już we wznowieniach.
Ostatnio edytowane przez Alexander94 : 31.01.2009 o godz. 19:42.
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.01.2009, 19:47
Bronowianin, gdzie i kiedy mozna sie zapisac do SKWK? Z gory dzieki
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 31.01.2009, 20:02
diablo885 napisał(a):Wyświetl post

strona wcześniej, strona SKWK, wystarczy zajrzeć i wszystko wiesz..

Cytat:
Zapisy do SKWK/Karnety

Pragniemy Państwa poinformować iż najbliższe zapisy do SKWK odbędą się w najbliższy piątek tj. 30 stycznia.

Do Stowarzyszenia będzie się można zapisać, opłacić składki na wiosnę 2009 r. jak również odebrać naklejki do legitymacji (oraz ewentualnie KP) w restauracji „U Wiślaków” 15 minut po zakończonym spotkaniu koszykarek Wisły w Eurolidze.

Informacje dotyczące zapisów będą udzielane w przerwie meczu przed wejściem na halę.

Ponieważ szybkimi krokami zbliża się runda wiosenna Ekstraklasy pragniemy również poinformować Państwa o następujących sprawach:

*

Zakup zniżkowych karnetów będzie możliwy jedynie NA PODSTAWIE kwitów wydawanych przez SKWK przy zapisach – tzw. KP ( tym samym osoby które zapisały się do tej pory, a chcą zakupić zniżkowy karnet - proszone są o odbiór owych KP przy kolejnych zapisach, dotyczy to także osób opłacających składki poprzez wpłaty na konto)

*

Osoby wpłacające na konto SKWK przelewem muszą wziąść pod uwagę fakt iż by odebrać kwit KP uprawniający do zniżki przy zakupie karnetu musi upłynąć pewien czas (tym samym ważne jest aby przesyłać dowód wpłaty na e- mail zapisy@kibice wisly . pl tak jak podane jest to na samym końcu)

*

Ponieważ patrząc w kalendarz nie będzie wiele czasu do startu rozgrywek – pierwszy mecz Wisły w Krakowie już 4 marca z Lechem Poznań w ramach Pucharu Polski (mecz będzie objęty karnetem!) - prosimy o NIE ZWLEKANIE z opłacaniem składek lub zapisywaniem się do SKWK - tutaj chodzi nam oczywiście przede wszystkim o osoby, które oprócz członkostwa w SKWK, pragną również zakupić tańsze karenty!

*

Wszelkie pytania prosimy kierować na e-mail : zapisy@ kibice wisly . pl

Kilka słów ode mnie:

Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków powinno reprezentować wszystkich którym dobro Białej Gwiazdy zależy na sercu.

W SKWK zawsze dominował nurt otwarty na ludzi - na ich pomysły, propozycje czy chęć działania.

By nie być tylko bezwiednym tłumem, dającym się manipulować, “ograniczającym” swoje przywiązanie do Trójkolorowych barw wizytą na Reymonta 22 raz na dwa tygodnie, by móc wymagać na Władzach Klubu działania pro kibicowskie, moim zdaniem, do SKWK powinno należeć kilka razy więcej osób niż obecnie (nie chcę pisać o liczbach ale jest nas mniej niż 400 osób....)

Jest nas wiele tysięcy – widać to na każdym meczu w Krakowie – pytaniem pozostaje czemu tak mało Wiślackiej Braci chce się zaangażować poprzez SKWK by podnieść jakość Armii Białej Gwiazdy – począwszy od frekwencji na meczach (u siebie i na wyjeździe), działalności ULTRAS, a skończywszy choćby na akcjach charytatywnych....

Wszystkim "wątpiącym" w SKWK pragnę zwrócić uwagę na fakt, iż Kuba Błaszczykowski pomimo tego, że niestety nie gra juz w barwach Białej Gwiazdy nadal opłaca składki członkowskie w Stowarzyszeniu uważając to również za przejaw identyfikacji z kibicami Białej Gwiazdy.

WAŻNE!

- Pragniemy również poinformować, że istnieje możliwość opłacenia składki członkowskiej poprzez wpłatę na konto SKWK nr: 69 1160 2202 0000 0000 3426 8110. W takim przypadku na blankiecie wpłaty prosimy o podanie swojego imienia, nazwiska i numeru pesel (tak by można jednoznacznie „zidentyfikować” dana osobę i uniknąć pomyłek) oraz w rubryce „tytułem wpłaty” wpisać „składka-wiosna2009”. W celu szybszej weryfikacji wpłat przez osoby odpowiedzialne za zapisy (oraz sprawniejszemu działaniu) prosimy również by potwierdzenie wpłaty w postaci skanu czy pliku*.pdf przesłać na e-mail : zapisy@ kibice wisly . pl

- Kolejny termin zapisów to sobota – 31 stycznia w godzinach od 18.00-19.00 w restauracji “U Wiślaków”

- Informacje dotyczące kolejnych terminów zapisów będą publikowane sukcesywnie na stronie www. kibice wisly . pl

BARDZO WAŻNE :

- chcemy by osoby które przynależność do SKWK chcą “połączyć” z zakupem tańszych karnetów wszelkie związane z tym sprawy uregulowały do 6 lutego!!! Dotyczy to zapisów jak i wpłat przelewem na konto. W późniejszym terminie będzie to praktycznie nie możliwe!

źródło: SKWK
Ostatnio edytowane przez element : 31.01.2009 o godz. 20:11.
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Stary 31.01.2009, 20:43
diablo885 napisał(a):Wyświetl post
Zapisy już były dzisiaj, ale śledź stronę SKWK - tam znajdziesz na bieżąco wszystkie informacje kiedy odbywają się zapisy, w jakich godzinach i gdzie (zwykle "U Wiślaków", ewentualnie w "Jamie"). Pewnie w najbliższym czasie będzie jeszcze jakaś możliwość zapisania się do SKWK, więc czytaj informacje na stronie internetowej.
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 08.02.2009, 11:31
Szukam osoby, która nie przedłuża karnetu na rundę wiosenną. PRIV ---> dogadamy się na pewn
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.02.2009, 15:46
Mam do was prośbę:
na jesień wiem że w przedsprzedaży nawet Ci którzy przedłużali mogli zakupić karnet na wolne miejsca po normalnej cenie (nie zniżkowej) czy mógłby ktoś jak będzie kupował w najbliższych dniach karnet zapytać o to czy i tym razem istnieje taka możliwość ?
Teoretycznie wiem że wolna sprzedaż jest chyba po 20 lutym, ale wiadomo że to co jest napisane czasem można ominąć Z góry dziękuje i proszę o odpowiedź
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.02.2009, 19:44
Mam pytanie od jutro mozna nabywać karnety(kontynuacja) czy może za mnie kobieta zakupic? bo mnie niestety przez 2 tygodnie nie bedzie w Krakowie ? z gory dziekuje za odpowiedz
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.02.2009, 19:54
Oczywiście że może, bez problemu.
Odpowiedz cytując
wislakdaniel
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.02.2009, 22:23
A ja mam pytanie czy jak będę kupował wznowienie karnetu to czy jest jakaś szansa na to żebym dostał paragon?

Sprawa może wydawać się bardzo śmieszna,ale właśnie ten paragon osobiście będzie mi do czegoś potrzebny
Odpowiedz cytując
adi23
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 08.02.2009, 22:38
piotrek1325 napisał(a):Wyświetl post
Mam do was prośbę:
na jesień wiem że w przedsprzedaży nawet Ci którzy przedłużali mogli zakupić karnet na wolne miejsca po normalnej cenie (nie zniżkowej) czy mógłby ktoś jak będzie kupował w najbliższych dniach karnet zapytać o to czy i tym razem istnieje taka możliwość ?
Teoretycznie wiem że wolna sprzedaż jest chyba po 20 lutym, ale wiadomo że to co jest napisane czasem można ominąć Z góry dziękuje i proszę o odpowiedź
Też tak kiedyś kupowałem. Pewnie i tym razem bedzie taka opcja. Jak bede WŚ to zapytam.
Odpowiedz cytując
Adam76
Member

Od: 08.2007

Stary 08.02.2009, 22:42
Karnety dla SKWK
Szanowni Państwo jutro tj. 9 lutego rozpoczyna się sprzedaż karnetów na mecze Wisły w rundzie wiosennej.

Jak wszyscy wiemy członkowie Stowarzyszenia mają możliwość zakupienia karnetów w specjalnej cenie (150zł) już od 9 lutego niezależnie czy wznawiają swój karnet czy kupują go po raz pierwszy.
Jednakże przypominamy:
  • zakup karnetu w cenie „dla SKWK” możliwy jest jedynie po OKAZANIU KWITU KP wydawanego podczas dotychczasowych zapisów,
  • NIE MA MOŻLIWOŚCI kupna karnetu w cenie „dla SKWK” nie mając kwitu KP,
  • NIE MA MOŻLIWOŚCI opłacenia składek SKWK w sklepie „Wiślacki Świat”,
  • osoby, które opłaciły kolejną składkę bądź zapisały się do Stowarzyszenia, a z jakiś przyczyn nie odebrały należnego im kwitu KP proszone są o pilny kontakt mailowy – zapisy@k i b i c e w i s l y.pl
  • Apelujemy o nie wszczynanie zamieszania podczas sprzedaży karnetów w sklepie „Wiślacki Świat” przez osoby, które by chciały „przekonywać” pracujących tam ludzi iż „są członkami SKWK ale nie mają kwitu KP”
źródło: S K W K
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 08.02.2009, 23:21
Wszystko super jest pewne ale...
A mianowicie: po informacji na forum i stronie SKWK, że po meczu koszykarek z Sopronem będą wydawane kwity KP, okazało się, że osoba tym się zajmująca zachorowała (?), została zrobiona taka prowizoryczna wg mnie lista i poinformowano osoby, które się na niej znalazły że owa lista będzie w Wiślackicm Świecie. Przy zakupie karnetu miało nie być żadnych problemów. Mam pytanie: czy ktoś kompetentny może mi odpowiedzieć jak się to ma do rzeczywistości? Nie chce wszczynać jutro zamieszania jeśli się okaże inaczej.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 09.02.2009, 09:32
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Wszystko super jest pewne ale...
A mianowicie: po informacji na forum i stronie SKWK, że po meczu koszykarek z Sopronem będą wydawane kwity KP, okazało się, że osoba tym się zajmująca zachorowała (?), została zrobiona taka prowizoryczna wg mnie lista i poinformowano osoby, które się na niej znalazły że owa lista będzie w Wiślackicm Świecie. Przy zakupie karnetu miało nie być żadnych problemów. Mam pytanie: czy ktoś kompetentny może mi odpowiedzieć jak się to ma do rzeczywistości? Nie chce wszczynać jutro zamieszania jeśli się okaże inaczej.
z maila, ktorego dostalem: "Tak. Osoby które zgłosiły się do przedstawiciela SKWK po meczy z Sopronem wypisane kwity KP mogą odebrać w Wiślackim Świecie"
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 09.02.2009, 12:20
Nie ma już wolnych karnetów na sektor D. To co było do wzięcia zeszło już dzisiaj. Jedyna szansa na karnet na ten sektor, to sytuacja w której ktoś z dotychczasowych karnetowiczów nie zdecyduje się na wznowienie.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 09.02.2009, 12:25
hunter napisał(a):Wyświetl post
Nie ma już wolnych karnetów na sektor D. To co było do wzięcia zeszło już dzisiaj. Jedyna szansa na karnet na ten sektor, to sytuacja w której ktoś z dotychczasowych karnetowiczów nie zdecyduje się na wznowienie.
na jakiej podstawie to napisałeś Oznacza t,o że karnetowicze z A i B przeszli na D Nie bardzo rozumiem jak od 10 rano do godziny 12.20 poszły już wszystkie karnety
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 09.02.2009, 12:37
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
na jakiej podstawie to napisałeś Oznacza t,o że karnetowicze z A i B przeszli na D Nie bardzo rozumiem jak od 10 rano do godziny 12.20 poszły już wszystkie karnety
Mea Culpa. Opierałem się na słowach osób trzecich, które były rano w WŚ.

Błąd - przepraszam za małe zamieszanie.
Ostatnio edytowane przez hunter : 09.02.2009 o godz. 13:58.
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 09.02.2009, 12:41
Albo również nowi członkowie SKWK lub dotychczasowi E-sektorowcy.

Nie jest to niemozliwe.

A na jesien tez mi problemow nie robili z zakupem w okresie wznowien(ja nie wznawialem) takze tu tez mogly takie sytuacje zajsc.

Swoja drogą niezle jak na wszystkie miejsca wysprzedadzą karnety
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Martinho : 09.02.2009 o godz. 12:44.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.02.2009, 12:52
Pociesze niektórych i powiem ,że jeszcze mogą być wolne miejsca , np wtedy, kiedy nie wszyscy karnetowcy z rundy jesiennej przedłużą karnet, zwolni się ich miejsce .
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.02.2009, 13:01
1500 -2000 Karnetów poszło w kilka godzin ? Szok!

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
AniaD303
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.02.2009, 13:03
Przynajmniej będziemy mieć komplet na D. Mam nadzieję tylko, że to nie przypadkowi ludzie...
Armia Białej Gwiazdy
Esta hinchada se merece ser campeón!
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.02.2009, 13:05
Czyli można się spodziewać że w tej rundzie nie będzie biletów w wolnej sprzedaży na D?
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.02.2009, 13:08
No to chyba jest raczej logiczne? Sam sobie odpowiedz
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 09.02.2009, 13:11
Witam. Beda jakies szanse na zakupienie karnetu na D(Ew na E) jesli ktos nalezy do SKWK? Z gory dzieki
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.02.2009, 13:39
Usunęli post z głównej strony o wyprzedanych karnetach na D... Na oficjalnej stronie ani słowa o wyprzedaży...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów