|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
nie musisz z rodzicem jak wyrabialem to nie mialem 18 poszedlem z kserem dowodu ojca i bez problemu wyrobilem
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Są już podane ceny i terminy sprzedaży karnetów! Początek sprzedaży (wznowienia) od 9 lutego. I żeby nie było narzekań na ceny ani żadne inne rzeczy! Cieszmy się, że zostajemy na R 22 wiosną, bo różnie to mogło się potoczyć... Według mnie kwotę 150 zł za karnet (to cena dla członków SKWK, a każdy może się jeszcze zapisać do Stowarzyszenia przed rozpoczęciem sprzedaży) może skombinować na prawdę każdy bez zbędnych narzekań! W rundzie jesiennej sprzedano ok. 6 tys. karnetów, więc teraz musi być więcej! Myślę, że na prawdę 10 tys. karnetów w rundzie wiosennej byłoby osiągalne.
A mówię to, bo zrobiłem sobie taką małą kalkulację. Mianowicie wg ostatnich doniesień mamy zostać na R 22 do końca tego sezonu, ale od jesieni mielibyśmy przenieść się tymczasowo na inny obiekt, najprawdopodobniej na Suche Stawy, w gorszym wypadku do Jaworzna bądź Sosnowca. Wiadomo że te rozwiązania są dla nas pod każdym względem niekorzystne i to co nam zostaje w tej chwili to liczyć na łut szczęścia, iż z własnego stadionu jednak nie będziemy musieli się wyprowadzać. Ale mówiąc konkretnie: stadion Hutnika - 6 tys. miejsc, stadion w Jaworznie - 7 tys. miejsc, stadion w Sosnowcu 7,5 tys. miejsc. Czyli jeśli sprzedano by przynajmniej więcej niż 7,5 tys. karnetów, a najlepiej z 10 tys., to dla zwolenników tymczasowego przeniesienia Wisły z powodu dokańczania przebudowy stadionu pojawiłby się problem... Wiadomo, że w rundzie jesiennej przyszłego sezonu te osoby musiałyby mieć jako dotychczasowi posiadacze karnetów zapewnioną możliwość wznowień i prawo do miejsca na stadionie. A żaden ze stadionów rozważanych do wynajęcia nie ma pojemności większej niż 7,5 tys. miejsc, więc trzeba by się trochę niektórym osobom nagłowić co z tym zrobić... To oczywiście tylko moje przypuszczenia i taki zwykły logiczny tok rozumowania, ale może jakos mogłoby to spowodować to, że gdyby taka sytuacja zaistniała jedynym wyjściem byłoby ułożenie harmonogramu prac na stadionie tak aby zostać tu cały czas - bo na R 22 ciągle zostałoby niemal 11 tys. miejsc na dwóch trybunach za bramkami. Dlatego na prawdę warto się tym razem postarać szczególnie i kupić karnet! Może akurat te moje "kalkulacje" się sprawdzą... Ale warunkiem jest jak największa ilość sprzedanych karnetów!!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja myslę że jesli będzie taka sytuacja to pierwszenstwo w zakupie będą mieli Ci którzy mieli karnet przez 2/3 sezony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lepiej żeby tych karnetów zeszło z 20 , tym samym więcej kasy pójdzie na cele kibicowskie
Zakładając że osoba bez karnetu będzie kupować bilet na każdy mecz ![]()
Ostatnio edytowane przez element : 31.01.2009 o godz. 15:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ja mam pytanie czy jesli tej rundzie mialem karnet na E a teraz chce kupić na D to moge kupować jako przedłużenie czy w wolnej sprzedazy. Jak ktos wie to na priv
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
piter19 napisał(a) :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na oficjalnej w komentarzach nt. karnetów ktoś pytał się o to samo - napisali mu, że można tego dokonać już we wznowieniach.
Ostatnio edytowane przez Alexander94 : 31.01.2009 o godz. 19:42.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bronowianin, gdzie i kiedy mozna sie zapisac do SKWK? Z gory dzieki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
strona wcześniej, strona SKWK, wystarczy zajrzeć i wszystko wiesz.. Cytat:
źródło: SKWK
Ostatnio edytowane przez element : 31.01.2009 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zapisy już były dzisiaj, ale śledź stronę SKWK - tam znajdziesz na bieżąco wszystkie informacje kiedy odbywają się zapisy, w jakich godzinach i gdzie (zwykle "U Wiślaków", ewentualnie w "Jamie"). Pewnie w najbliższym czasie będzie jeszcze jakaś możliwość zapisania się do SKWK, więc czytaj informacje na stronie internetowej.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Szukam osoby, która nie przedłuża karnetu na rundę wiosenną. PRIV ---> dogadamy się na pewn
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam do was prośbę:
na jesień wiem że w przedsprzedaży nawet Ci którzy przedłużali mogli zakupić karnet na wolne miejsca po normalnej cenie (nie zniżkowej) czy mógłby ktoś jak będzie kupował w najbliższych dniach karnet zapytać o to czy i tym razem istnieje taka możliwość ? Teoretycznie wiem że wolna sprzedaż jest chyba po 20 lutym, ale wiadomo że to co jest napisane czasem można ominąć Z góry dziękuje i proszę o odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie od jutro mozna nabywać karnety(kontynuacja) czy może za mnie kobieta zakupic? bo mnie niestety przez 2 tygodnie nie bedzie w Krakowie ? z gory dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oczywiście że może, bez problemu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A ja mam pytanie czy jak będę kupował wznowienie karnetu to czy jest jakaś szansa na to żebym dostał paragon?
Sprawa może wydawać się bardzo śmieszna,ale właśnie ten paragon osobiście będzie mi do czegoś potrzebny ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Karnety dla SKWK
Szanowni Państwo jutro tj. 9 lutego rozpoczyna się sprzedaż karnetów na mecze Wisły w rundzie wiosennej. Jak wszyscy wiemy członkowie Stowarzyszenia mają możliwość zakupienia karnetów w specjalnej cenie (150zł) już od 9 lutego niezależnie czy wznawiają swój karnet czy kupują go po raz pierwszy. Jednakże przypominamy:
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wszystko super jest pewne ale...
A mianowicie: po informacji na forum i stronie SKWK, że po meczu koszykarek z Sopronem będą wydawane kwity KP, okazało się, że osoba tym się zajmująca zachorowała (?), została zrobiona taka prowizoryczna wg mnie lista i poinformowano osoby, które się na niej znalazły że owa lista będzie w Wiślackicm Świecie. Przy zakupie karnetu miało nie być żadnych problemów. Mam pytanie: czy ktoś kompetentny może mi odpowiedzieć jak się to ma do rzeczywistości? Nie chce wszczynać jutro zamieszania jeśli się okaże inaczej. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma już wolnych karnetów na sektor D. To co było do wzięcia zeszło już dzisiaj. Jedyna szansa na karnet na ten sektor, to sytuacja w której ktoś z dotychczasowych karnetowiczów nie zdecyduje się na wznowienie.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Błąd - przepraszam za małe zamieszanie.
Ostatnio edytowane przez hunter : 09.02.2009 o godz. 13:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Albo również nowi członkowie SKWK lub dotychczasowi E-sektorowcy.
Nie jest to niemozliwe. A na jesien tez mi problemow nie robili z zakupem w okresie wznowien(ja nie wznawialem) takze tu tez mogly takie sytuacje zajsc. Swoja drogą niezle jak na wszystkie miejsca wysprzedadzą karnety Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Martinho : 09.02.2009 o godz. 12:44.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pociesze niektórych i powiem ,że jeszcze mogą być wolne miejsca , np wtedy, kiedy nie wszyscy karnetowcy z rundy jesiennej przedłużą karnet, zwolni się ich miejsce .
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
1500 -2000 Karnetów poszło w kilka godzin ? Szok!
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Przynajmniej będziemy mieć komplet na D. Mam nadzieję tylko, że to nie przypadkowi ludzie...
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No to chyba jest raczej logiczne?
Sam sobie odpowiedz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Witam. Beda jakies szanse na zakupienie karnetu na D(Ew na E) jesli ktos nalezy do SKWK? Z gory dzieki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Usunęli post z głównej strony o wyprzedanych karnetach na D... Na oficjalnej stronie ani słowa o wyprzedaży...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|