|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Takie reakcje są u niego naturalne (boisko) ,przeglądnij z nim filmiki, u nas i tak wyjątkowo powściągał emocje . A co do rad to normalne że trenerzy dzwonią i pytają , z tego co pamiętam to ten trener powiedział że między innymi dzwonił do Petrescu . To jest wyciąganie jakichś smrodów ,nie wzbudziła się wtedy we mnie jakakolwiek podejrzliwość ,nie pamiętam też aby ktoś tu miał wtedy jakieś uwagi (choć być może coś przeoczyłem ) ,w każdym razie taka ocena jest nie uczciwą nadinterpretacją . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Guest
|
|
|
idźcie może na priv podyskutować o Petrescu.
Dan i Franek - dwie wańki-wstańki tematu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
dobrze, że zakończyła się wańka-wstańka o Henry'm - z drugiej strony watek jest po to chyba stworzony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ja bym chętnie do tematu Kosowskiego wrócił..bo tego nie mogę jakoś przeboleć
...![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No niestety, gość strzela gole, asystuje czy w lidze czy euro pucharach...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Dlaczego niestety, niech strzela i asystuje jak najwięcej
Dzisiaj awans w Pucharze Cypru - na wyjeździe pokonana Doxa 3;2, cały mecz Kamila i coś tam podziałał, tylko nie wiem co Cytat ze strony kibicowskiej: "Για την ιστορία ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε 0-2 (στο 2 με γκολ του Κοσόφσκι και στο 8 με γκολ του Ονουάτσι)" Nie znalazłam jeszcze filmików, ani raportu z meczu w jakimś ludzkim języku. No, już wszystko jasne! Kamil strzelił gola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdjęcie dnia na oficjalnej stronie; ![]()
Ostatnio edytowane przez Silvestro : 07.02.2009 o godz. 10:32.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
AYALA napisał(a):
jerry.lii.lewis napisał(a):
![]() Powód: zbyt skomplikowane to
Ostatnio edytowane przez maRgrabkarz : 05.02.2009 o godz. 03:06.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Następna wygrana Apoelu z Alki 3: 1. Kosa zagrał cały mecz i znowu załapał się na zdjęcie dnia
Apoel zajmuje I miejsce . A podanie normalnie w Jego stylu. Pozostaje tylko westchnąć nad głupotą niektórych.
Ostatnio edytowane przez Silvestro : 08.02.2009 o godz. 00:18.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,1248706,1912601,wiadomosc.html
biedny Darek..coś mu ten "international level" szkodzi ![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kokoszka rozegrał całe spotkanie w barwach Empoli przeciwko Alinoeffle
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Ablinoeffle gra Dawidowski ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Od momentu gdy w tym całym sporze UEFA przyznała rację Kokoszce gra regularnie. W pierwszym meczu wszedł z ławki a tak to gra w podstawie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na transfermarkt jest napisane ze grał w kazdym meczu i zawsze 90 minut.
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Swoją drogą może chcę za dużo, ale fajnie by było gdyby Wisła dostała za kokosa jakieś pieniądze. Facet niemal od pół roku gra już w nowym klubie - a sprawa nadal w UEFA.
Nie jestem na tyle naiwny, by sądzić że Wiśle uszło by to na sucho, gdybyśmy z Empoli wyciągnęli jakiegoś grajka na podstawie Webstera. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z jednej strony racja, z drugiej - wychodzi, że jednak piłkarsko wybrał dobrze. Gra co tydzień, na co u nas nie miałby szans, jeśli ma rzeczywiście taki talent jaki opowiada, że ma i co mu naopowiadał Leo, to pogra trochę w Seria A, a później może się okaże że trafi gdzieś wyżej. U nas pewnie grzałby ławę do 25 lat. Nie chcę tu rozpoczynać dyskusji, bo dla mnie sposób odejścia, to draństwo i mam pana K. w poważaniu, ale może rzeczywiście otworzy to niektórym trenerom w Polsce oczy, że warto inwestować w chłopaków po 20-21 lat.
A co do kasy, to powinna już w Wiśle być, a jeśli jej nie ma, to nie mam żadnego pojęcia dlaczego klub nie robi szumu, bo to według zapowiedzi, wcale ma nie być tak mało (czyt. na bramkarza i kontrakt powinno straczyć).
Ostatnio edytowane przez eye63 : 09.02.2009 o godz. 14:58.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
400 tys. euro to okolo tyle ile chce Hajduch (wykupienie+kontrakt).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Myśleliście kiedyś, co by było gdyby zamiast Skorży zainwestowano wówczas i zatrudniono Winfrieda Schäfer'a ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...1&pp=10&page=8 Poczytasz to będziesz wiedział kto to ![]() Pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytam stare komentarze pod newsem (głównie obelgi pod adresem Cupiała i trenera Skorży) i aż trudno uwierzyć, że rok później kibice będą skandowali nazwiska tych panów podczas wygranego meczu z Barceloną
![]() ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
też czytałem to i sie śmiałem
cytat : Skorża co ? ty wiesz.... |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Cytat:
10 znakówwwww ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kuzera piłkarzem Korony
http://www.futbol.pl/index_2501.php?...91f787818a6fd3 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/felietony/ko...r-many,1259802
Kołtoń znowu spuszcza się nad Smudą...jakby M. Skorża miał łączyć pracę trenera Wisły i repry, to by chyba koniec świata ogłosił...a kiedyś był przydupasem Leo i wychwalał go pod niebiosa... ..mały człowiek..mały Roman ![]() http://transfermarkt.de/de/spieler/1...ur/profil.html Kolejny bezrobotny
Ostatnio edytowane przez Pusiek : 13.02.2009 o godz. 20:47.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiem, czy osobiście nie wolałbym Artka Sarnata na stanowisku trenera bramkarzy Wisły, a nie tego Kazimierskiego....może przynajmniej by trochę urozmaicał terning a nie tylko łapanie i łapanie i łapanie..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=14793
Nikola ma dzisiaj urodziny! http://www.90minut.pl/kariera.php?id=5369 Szacunek na zawsze Nikola ![]()
Ostatnio edytowane przez jgw : 15.02.2009 o godz. 09:57.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|