The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że Ludovic Obraniak powinien zostać Polakiem ?
Tak 254 76,28%
Nie 79 23,72%
Głosujących: 333. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2009, 23:03
tofik napisał(a):Wyświetl post

Biorąc pod uwage walory piłkarskie to on przerasta wszystkich łącznie z Błaszczem o głowę. I pod tym względem jestem na tak. Łatwiej przełknąc Obraniaka, którego więzy krwi łączą z Polską niż 2 Murzynów. Przecież po tym, to już nic nie powinno nas ruszać Panie i Panowie.
Błaszczu jest najlepszy ,może przez to że jesst Polakiem go przeceniam,ale dla mnie to jest mistrz .
Oby chłopaka tylko kontuzje nie nękały .

Ps. Teraz Sprawdziłem na transfermarkt , przynajmniej tam Kuba jest droższy o 2,5 bańki
To chyba jednak ty nie doceniasz naszego Kubusia
Ostatnio edytowane przez jachting : 06.02.2009 o godz. 23:15.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów