|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kazek K swego czasu byl trenerem juniorkow
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
K.Moskal trenuje juniorów młodszych, ku ścisłości.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy żeby wziąć udział w Wiślackiej Lidze Kibiców zawodnicy drużyny muszą być pełnoletni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
czy mając nowa legitymacje studzencą można na nią nabić bilet miesięczny w autmatach
Edit: A czy ona musi być w jakis sposob aktywowana czy ona sama w sobie jest juz do tego celu przystosowana
Ostatnio edytowane przez laurence : 05.02.2009 o godz. 21:09.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
10znaków ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś to na niemiecki przetłumaczyć
To on ze mną się śmieje To on ze mną szaleje To z nim poznaję świat To w nim nie widzę wad To on potrafi przebaczyć To jego chcę zobaczyć To on ze mną płacze To on- mój przyjaciel Chyba temat ok na to wybrałem .. jak nie to sory |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czy jak podłacze n-boxa do talerza cyfry+ za pomocą rozgałezionego konwertera to bedzie mi szło to i to?(cyfra na innym tv a n-box na innym telewizorze).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Das der mit mir sich gelachte Das der mit mir gelaste Das mit ihm Universum geraste Das in ihm nicht sehe das Laster Das der kann die Stelle Das sich wii eine sehen Das der mit mir weinte Das der meine Freund Popraw gramatyke bo nie wiem jaka jest koncowka 3 os.l.p ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Laurence - nie, po prostu wkładasz legitymację jak normalną kartę miejską, żadnych aktywacji ni nic.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Za pierwszym razem musisz się zgłosić do punktu MPK w celu aktywacji(i tylko wtedy),u mnie jeszcze trzeba było na stonce profilu uczelnianego aktywować tą usługę (chodzi i zgodę przetwarzania danych osobowych)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
da się z youtuba ściągnąć na dysk sam dźwięk z filmiku ? jak tak,to jak ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
znalazlem takie cos http://www.vixy.net/
![]()
.....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
zna ktoś nazwę czcionki z flagi "Trzej Królowie Wielkich Miast"?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
byłby ktoś taki miły i wrzucil .mp3 z tego filmiku na jakiś serwer ? http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
MŁODSZYCH ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Poszukuje zdjęć z meczu Wisła Kraków - Korona (2:0) on był rozgrywany 2006-08-20.
Bardzo mi zależy konkretnie na tych zdjęciach które były opublikowane na TWSD. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiem co się dzieje z moim kompem. Od kiedy odłączyłem internet dziwnie się zachowuje. Uruchamiam go, włączam jakiś program czy grę i po prostu staje. Zawiesza się tak, że nic z nim nie można zrobić, trzeba restartować. I tak cały czas. Czy odłączenie internetu mogło mieć na to wpływ? Nic nie mogę napisać, nawet muzyki posłuchać bo zawias.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ludzie ratujcie ! słucha ktoś czasem luz fm ;> ? potrzebuje tytuł piosenki takiej niby farmerskiej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja robie inaczej: sciagam filmiki w avi, i 'wycinam' dzwiek, nie jest slabszy ani nic, dokaldnie taki jak na youtube.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Opłaca się wejść w posiadanie Pentagram EON Cineo 8GB?
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Nie wiem, czy tak się dzieje, bo nie mogę podłączyć neta, bo nie mam jak(za daleko do kabla) dlatego mialem Liveboxa. Teraz mam netie - na starym a na nowym nic nie mam. I się tak zacina. Dałem antywirusowi pełne skanowanie, ale to i tak nic nie da, bo ma już nieaktualne bazy danych, a nie moge go zaktualizowac, bo nie mam neta. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mógłby ktoś dać namiary na jakieś dobre/uniwersalne kodeki do filmów (jakiegoś packa). Jestem po formacie i nie chce zapychać od początku kompa jakimś dziadostwem. Dzięki
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy trzeba być pełnoletnim aby zapisać się do SKWK ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W 1 lidze piłkarek ręcznych w grupie B sezon rozpoczęły dwie drużyny z Małopolski: AZS AWF Kusy Kraków oraz Kłos-Kasia Olkusz.
Co to za zespół Kusy, gdzie grają, i czy sa to następcy Hutnika? |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czy jeżeli skasuję bilet w autbusie, którego numer to np. "DD440" (chodzi mi o numer wozu, a nie numer linii) i wracając wsiąde do tego samego autobusu to czy... można jechać na tym samym bilecie co w tamtą strone?
Jakby nie patrzeć kasownik wybija na bilecie właśnie ten numer, dzień roku i godzine. |
|
|