|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że Ludovic Obraniak powinien zostać Polakiem ? | |||
| Tak |
|
254 | 76,28% |
| Nie |
|
79 | 23,72% |
| Głosujących: 333. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Temat ciekawy, jak to zwykle w kraju nad WISŁĄ trzech rozmówców i cztery poglądy !! , typowo polskie,.
Nie napisałem że jestem fanem kupczenia reprezentacją albo wymuszonej fikcyjnej naturalizacji. Bez osobistych wycieczek do różnych userów których" szlag trafia ,niedobrze im i wstyd, krew zalewa" , wyzywają innych od debili , ale lepiej polemizujmy a nie obrażajmy bo to buractwo a nie argument. Francja (i inne kraje do których piłkarsko nam daleko) zdobyła mistrza połową kolorowych, różnym "LePenom" to bardzo przeszkadzało, ale naród w miażdżącej większości się cieszył. Szwabom, ojcom prawicowych skrajności też to nie przeszkadza i wolą przymknąć oko na kolor skóry za to cieszyć się z sukcesów sportowych. Teksty o ruchaniu?: trochę nie w temacie , nie mam takich doświadczeń, ale czytam i słyszę że często proboszcz czy inny nauczyciel robi "to" dzieciom - bez udziału kolorowych. |
|
|

|
||||||
|
|