|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Help me to remain true to my ideals during my service to my country. Help me be what is in America, the land of the free. May I realize that I represent what our country stands for. My uniform is a symbol of duty and valor both in peace and in war. I take up arms to defend what all Americans hold dear: life, liberty, and the pursuit of happiness. Grant me the strength to live according to these ideals, the courage of my convictions, and the resolve to endure whatever dangers threaten. With you at our side I fear no evil and resist every enemy, secure in the knowledge that you hold me in the palm of your hand. Amen. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
jest jeszcze coś takiego
Cytat:
![]() Oraz w wersji filmowej (mniej więcej od połowy) FULL METAL JACKET ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Szukam adresów stron, gdzie można znaleźć bezpłatne książki w formacje MP3. Chodzi mi o tzw. ksiązki czytane, które są gratis udostępnione w sieci.
Jeżeli znacie jakieś ciekawe adresy, gdzie jest bogaty wybór będę wdzięczny za info. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://peb.pl/dokumenty/23597-audiobooki-pl-2.html
gratis. udostępnione. ale czy w pełni zgodne z zastanym porządkiem prawnym? tego nie precyzowałeś w poście ![]() pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Pozdrawiam, LJ |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
panowie,włączyłem sobie mks vir skaner online,skanuje komputer znalezł wirusa usunąłem go po czym wyskoczył mi komunikat " ochrony plików systemu Windows" :
pliki wymagane do prawidłowego działania systemu windows zostały zastąpione nierozpoznawalnymi wersjami,aby zapewnić stabilność,system windows musi przywrócić oryginalne wersje tych plików włóż teraz dysk cd-rom dodatku service pack 2 systemu. co robić Powód: mimimigracje.
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 05.02.2009 o godz. 11:54.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam problem z napisami do filmów. Zaczynam oglądać film, napisy idą pięknie, razem z filmem i po kilkudziesięciu minutach napisy znikają a w ich miejsce pojawiają się te które już były wcześniej. Po chwili znów wszystko wraca do normy i napisy idą dobrze. Taka sytuacja pojawia się 3-4 razy podczas oglądania filmu. Pierwszym razem myślałem, że to jakiś błąd konkretnie danego pliku z filmem/napisami, jednak potem zauważyłem, że powtarza się to na wszystkich filmach z napisami. Używam Windows Media Classic.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie
10znakow ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
2.Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie gdzie to wesołe miasteczko powinno się znajdować? Lub ma pomysł na inne miejsce z watą cukrową? sprawa dość pilna.3.Jak tam dojechać?
Ostatnio edytowane przez Kurt : 05.02.2009 o godz. 13:28.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
piosenka Lecha "Dumą Polski jesteśmy od lat" , to ksero czy sami wymyślili ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Działa wam gg ?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zamawiał ktoś ostatnio cokolwiek z internetowego sklepu kibica Lechii Gdańsk
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cześć, ej mam takie pytanie- znalazł ktoś galerię z meczu Wisła- Odra gdzie było parę fotek kibiców z sektora E
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
no gdybym sam znalazł to bym się nie pytał- proste :|
pytam bo może ktoś widział..... |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
www.wisla.krakow.pl www.wislasoccer.com www.wisla.w-a.pl przeszukaj tutaj. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Jak ci wyskoczy ten komunikat - wkladasz płytke wciskasz OK i powinno sie wgrać. ![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
dzięki wielkie za pomoc. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
działa lodowisko na Błoniach? a jesli nie to gdzie w centrum ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co byście polecili na prezent walentynkowy?
Tylko dla osoby, która jest potencjalną kandydatką na ukochaną ByZyDURY odpadają! ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Drodzy koledzy,niech mi ktoś pomoże .Chciałem skonwertować kilka filmików aby zrzucić je na telefon(używam do tego oprogramowania noki).Mam telefon nokia 6300 ,problem tkwi w tym ze przy odtwarzaniu ich w telefonie głos pojawia sie owiele wczesniej niz obraz.Poomcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy Kazimierz Moskal i Kazimierz Kmiecik pracują jeszcze w Wisle? Pierwszy miał być jednym z asystentów Skorży swego czasu, ale w końcu do tego nie doszło, a drugi chyba współpracował z Kulawikiem przy drużynie młodej Wisły...?
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam problem: nie działa mi przenoszenie plików metodą przeciągnij - upuść. Na komputerach się znam bardzo słabo. Mam WinXP.
Czy ktoś może wie co musze zrobić aby w ten sposób przenośić pliki ? Czy należy gdzies w ustawieniach tą funkcję włączyć <?> ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Hmmm... cieżko coś powiedzieć ale, z tego co wiem, to w XP po przełączeniu klawiszy w panelu sterowania dla leworęcznych myszka traci funkcję drag&drop (przeciagnij-upuść), sprawdź u siebie w panelu sterownia, moze jakimś cudem masz zmienione....
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Takie pytanko ode mnie - opłaca sie jechac do Energy 2000 w piatek? jak jest z zaludnieniem i czy wogole jest sens... jakos nigdy nie mialem okazji byc w piatek a ekipa w sobote nie da rady a sesja za nami to trzeba wyruszyć
bunny - jak na mój gust to jakas infekcja moze byc, przeskanuj kompa antywirem a jesli to nie pomoże i nic nie wykryje to pobierz i odpal ten program http://www.programosy.pl/program,combofix.html , jak bedzie cos pytał na poczatku to klikaj tak albo yes, w czasie jego działania co moze potrwac troche nic nie rób, zamknij wszystkie aplikacje, najlepiej to nie ruszaj myszka nawet. Jesli beda jakies infekcje ktorych antywirus nie wykrył to zauwazysz jak ci wyświetli "usuwanie" albo "deleting". Po skonczeniu działania powinen Ci sie pojawić log w notatniku, zamknij go i uruchom komputer ponownie...usun Combofixa przez "Start->Uruchom->combofix /u", aha jeszcze jedno, Combofix przed dzialaniem przywraca ustawienia domyslne, tzn. włacza aktualizacje, zapore i przywracanie systemu, takze po tym wszystkim jak juz go usuniesz to pozmieniaj jeszcze te ustawienia jeśli ci przeszkadzaja... jeśli to nie pomoże to nie wiem |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Kmiecik jest II trenerem w ME. |
|
|