|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Piszą to już od dawna (co jakiś czas) , W prawdzie PS. to Fuc-kt ale nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad tym bagnem.
Może dla tego Filipiak taki wstrzemięźliwy z transferami bo na drugą(1) ligę kasy szkoda?. A poznań mógłby skończyć jak Lubin i Kielce. Ależ to wszystko porypane, tych sędziów i działaczy to powinien osądzać trybunał w Iranie!, tam by ich odpowiednio ukarali. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Lista ustawionych meczów piłkarskich z udziałem zespołów z Podkarpacia:
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...RT01/745315275 ![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,61...chatow___.html
Ciekawe, ten sam beton z PZPN który uchwalił abolicję teraz ją chce anulować. Sam byłem i jestem nadal za jakąś formą abolicji - jeśli chodzi o kluby. W końcu trzeba ustabilizować rozgrywki, a nie wykluczać co roku 2-3 kluby - w miarę jak pojawią się zarzuty. Szczególnie, że prawie wszyscy są umoczeni. Ale problem w tym, że prokuratura nie chce już współpracować z PZPN. I do czerwca raczej na pewno nie będzie kwitów na Jagiellonię czy Pasy, a więc typowane przez media, najbardziej umoczone kluby. To byłaby jawna niesprawiedliwość w stosunku do Korony, Zagłębia czy Arki które swoje odcierpiały. Perspektywa odsunięcia abolicji w czasie byłaby też kusząca z uwagi na pojawiające się coraz częściej wątki dotyczące Kuchenek ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
To chyba nie jest caly tekst, jak macie reszte, to wklejcie, z czystego masochizmu prosze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak podaje TVP Info policja w Poznaniu zatrzymała piłkarza Lecha - Piotra R. i jakiegoś tam działacza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
co za news z samego rana
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Teraz tylko czekać na sąsiadkę zza Błoń ![]() Powód: kovval ubiegłeś mnie z radosną opinią ;)
Ostatnio edytowane przez Ricken : 02.02.2009 o godz. 09:44.
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Co istotniejsze dla mnie, jakie to może mieć konsekwencje dla samego klubu. Czy Lech może być tak jak Zagłębie czy Korona zdegradowany? |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Co nie znaczy, że zatrzymanie kryształowego Piotrka mnie nie ucieszyło Powód: bo tak!
Ostatnio edytowane przez marcinarsenal : 02.02.2009 o godz. 10:20.
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Buhahaha...
No tak jednak miał rację, że cała liga będzie oglądać jego plecy, zapomniał jedynie dodać o czarnym pasku na oczkach ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W Tvp Info mówili że ma już zostać przedstawione zarzuty i będzie to więcej niż jeden zarzut. Lechowi i tak nic nie zrobią. Nie chodzi tu nawet o żadne ustawy tylko o to że ten Lech już nie istnieje. Lech wiedział co robi sprzedając się...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
kiedy był mecz z Płockiem co go to sprzedalismy i drugi sprzedany(?) ze Śląskiem Wójcika ?
W Poznaniu będzie dziś gorąco: -Lechem! -Amiką! -Lechem! -Amiką! ![]() nie ma sie co podniecać: w czerwcu będzie abolicja, nawet jak im dadzą karę wcześniej to na pewno nie degradacji. Pozatym jak stwierdza, ze sa Amika to rpzed czerwcem Amiki na pewno już nie ukarzą ...
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 02.02.2009 o godz. 10:30.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Buhahaha...tak marzył o zdobycia MP z Lechem...Pozdrowienia do więzienia..
http://www.lechpoznan.net/wydarzenie-5943.html Bardzo jestem ciekaw komentarzy Smudy...i jak to bałkańcom wytłumaczą...a tak się napinali...i pomyśleć , że pare lat temu Piotr R. zwany reksiem był jedną nogą w Wiśle ![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Ach, jestem bardzo ciekawy reakcji Prawdziwych Kibiców Lecha.
No bo: jeśli ich guru i żywa legenda klubu Reksio faktycznie sprzedawał mecze, to znaczy że Lechowi można by postawić zarzuty korupcyjne. Jasne, zarzutów nie postawią - bo Lecha już nie ma. Jest Amika. O czym pewnie dobitnie przypomną działacze tego klubu. Chodzi tylko o to, do jakich korzeni się Prawdziwi Kibice poczuwają: - do kupującej na potęgę Amiki, założonej w 1992 roku; - do kupującego Lecha, zlikwidowanego w 2007 roku. ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
To nie jest moje zadanie, ale prokuratury. Spokojnie, poczekasz to się dowiesz
Znalezione na forum gazeta.pl Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wcale nie musieli kupować.
Mogli wszak sprzedawać... Druga strona tego samego handlu :] |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przez te kilka lat istnienia klubu nie zdążyliście jeszcze nic kupić a kupowała Amica
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To pokaż mi konkretnie gdzie prokuratura napisała, że kupowaliśmy
@it, wiem, możliwe, że Lech-Świt był sprzedany, ale Flamengista napisał, że coś kupiliśmy więc czekam na dowody. |
|
|
|
Guest
|
|
|
[quote=studio;667164]To pokaż mi konkretnie gdzie prokuratura napisała, że kupowaliśmy
quote] jak ostatnio wchodziliście do ligi pod dowództwem Baniaka to publiczną tajemnicą jest co się działo m.in. w szatniach sędziowskich przed meczami... i może tyle na ten temat dowodów zapewne żadnych nikt tu nie ma..., ale jaki to argument? |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pewnie że to nie dowód, ale od dowodów jest prokuratura. Nie żadaj dowodów od nas, bo niby skąd takowe mielibyśmy mieć? Równie dobrze ktoś mógłby napisać udowodnij że nie kupowaliście. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
prosze oto dowód że Lech nie kupował
Bogusław Baniak (trener poznańskiego Lecha) "Gramy w Lechu uczciwie. Poza tym kupienie meczu kosztuje 500 tysięcy. A my tyle nie mamy... " chyba wystarczy ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dokładnie Gigant, od dowodów jest prokuratura, tak samo od dawania wyroków jest sąd, dlatego radziłbym się wstrzymać z komentarzami a tymbardziej takimi głupotami jak Flamengista pisał.
Zatrzymano prawie 200 osób w tych aferach, ile wyroków skazujących padło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
czyli poniekąd afery w piłce nie ma bo prawie nikogo przecież nie skazali - tak Twoim tokiem rozumowania
![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|