|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Brawo Polska! Jak to Jurasik powiedział mniej więcej,brąz z dedykacją dla tych,którzy w nich wątpili ![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Brawa dla całej kadry za brązowy medal!!!świetny mecz o brąz w wykonaniu Polaków!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To paradoks, ale tak ciężko wywalczony brąz cieszy bardziej niż łatwo zdobyte złoto. Ja ze swej strony chciałam pozdrowić środkowym palcem pana od wf-u z podstawówki,, Zbychu! To Ty mnie zraziłeś do ręcznej na tyle lat! I hate you!
Gratulacje dla DRUŻYNY przez duże D. Oni naprawdę są jednością. Jeden za wszystkich, wszyscy za wszystkich hehe .DZIĘKUJEMY! |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Co do meczu to dzis po slabym poczatku ,wszyscy grali swietnie i od stanu 14-11 kontrolwoalismy gre i bylem pewien ze dowieziemy prowadzenei do konca.Bielecki zajebiscie dzis ,dobrze tez Jaszka i Szmal
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.02.2009 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No i mamy upragniony medal. Taki wyczyn po 1 rundzie z zerowym dorobkiem jest czymś niewiarygodnym. Apetyt rośnie w miarę jedzenia, po ostatnim srebrnym medalu, przed Mistrzostwami liczyliśmy pewnie po cichu na złoto. Pomyślcie jak czulibyśmy się teraz gdyby w finale przyszło nam przegrać i chłopaki dostali by srebrne medale. Srebro zawsze lepsze niż brąz, ale wtedy nasze nastroje jak i chłopaków tuż po meczu były by zupełnie inne. Zawsze pozostałby ten niedosyt. A tutaj mamy 3 miejsce i wszyscy są szczęśliwi
Drużyna Wenty przejdzie ponadto do historii, bo jako pierwsza z reprezentacji zdobyła 2 medale pod rząd na dużych imprezach. Jeszcze raz wielkie brawa dla naszej reprezentacji. A co do samego meczu, wreszcie obudził się Bielecki no i jak strasznie krytykowany przez nas wcześniej Bartek Jaszka. Nasuwa się teraz pytanie, dlaczego tak późno? W pierwszych minutach gra w ataku nie wyglądała najlepiej. Dopiero bodajże w 20 którejś minucie wyszliśmy po raz pierwszy na prowadzenie,z tych emocji już nawet nie pamiętam. Cieszy, że po przerwie chłopaki zagrali nadal konsekwentnie, a nawet powiększyli swoją przewagę. W końcówce ogromne ciarki przechodziły mi po plecach Ta obrona Szmala w ostatniej akcji- coś pięknego. Widok radujących się Polaków po gwizdku- łzy same cisną się do oczu. Marzy mi się aby w przyszłości nasza reprezentacja w piłce nożnej osiągała podobne sukcesy jak team Wenty. Ale do tego pewnie daleka droga.Prawdziwych mężczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają, ale jak kończą. PS: Serducho się raduje jak człowiek słyszy wywiady takie jak ze Szmalem czy Jurasikiem ![]() 'Ja będę pił alkohol" "To jest całe polskie dziennikarstwo, szukają dziury w całym" !00 % racji Sławek ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie pięknie dopóki ktoś nie wyniucha w piłce ręcznej kasy,, I będzie to co z nogą.. Przykre, ale taki mamy kraj.
Ci faceci kochają to co robią. I w tym ich siła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Po tym jak laliśmy wszystkich w drugiej fazie grupowej czuję lekki niedosyt...
![]() Takich ludzi lubię mają jaja, ie to co nasze panienki... nawet podczas hymnu sprawdzają czy się dobrze uczesali... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w finale cios za cios. Pachnie dogrywką. 48 min na razie po 18.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ciekawe kiedy ta nasza reprezentacja Piłki Nożnej takie sukcesy odnosić będzie ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no to Francja
nie wiem czy to dobrze, czy źle...ale jakoś za Chorwatami nie przepadam pomimo że to potomkowie plemion polskich podobno.Gratulacje! Francja Chorwacja Polska Dania Niemcy Węgry |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No i dobrze, że Żabojadzi wygrali. Chorwaci myśleli, że zrobią wielki kocioł i sędziowie będą jeść im z rąk. Trener Chorwacji już w połowie meczu powinien dostać czerwoną za wymuszanie i krytykowanie decyzji sędziego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I dobrze.
Myśleli że jak grają u siebie to każdy im w dupe będzie wchodził. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tez kibicowal Francji. Pewnie troche z zazdrosci w stosunku do Chorwatow. Maja swietnych pilkarzy noznych, recznych, koszykarzy - mnostwo sukcesow i radosci w ostatnim czasie, a to takie mlode panstwo - nie mozna miec wszystkiego
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobnie jak wy cieszę się ze zwycięstwa Francji. Za dużo gwiazdek w tej Chorwacji. Byli zbyt pewni siebie. A to zachowanie tego Chorwata, który dostał czerwień pod koniec meczu-brak słów.
PS: Zaraz wręczenie medali ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ciesze sie że Francja wygrała. Jak to oni (Chorwaci) byli tak buczni po meczu z nami i w ostatnich minutach. Nadmuchal ise balona i teraz bum. a kysz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zaskoczony jestem postawą Chorwatów.
Rozumiem że porażka boli, rozczarowanie, ale podczas wręczania medali zero radości podczas trzymania pucharu za 2-miejsce. Balic, ręce założone na siebie, nawet go nie dotknął. Niezły bufon. Tym bardziej gratulacje dla Francji. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lijewski w 7 Mistrzostw
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Polska wygrala brąz a Chorwacja przegrala srebro, rozumiem ze nie ukrywali uczuc ale zeby bawic sie pucharem w pilka parzy to troche nie wypada, zero radosci, az smutno patrzec
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słoma z butów zawsze wyjdzie. Balic nawet medalu sobie założyć nie dał..
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
nie chce być nietolerancyjny czy coś...ale troche zachowują się jak pastuchy...a ten Balić to już przesadza... zresztą, nie wiem jak to jest...ale mecz o 3 mejsce MŚ, a na trybunach z 1tys widzów...masakra. I tylko na "swoich" meczach komplet. szkoda że Tłuczyński nie został najlepszym skrzydłowym. |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Mamy medal, na który naprawdę zasłużyliśmy - zarówno Chorwacja, jak i Francja to drużyny poza naszym zasięgiem. Mimo wszystko bardzo się cieszę i dziękuję naszym szczypiornistom. Drugi raz z rzędu mamy medal na MŚ! Wspaniały sukces.
Zachowanie Balica przy dekoracji na poziomie 6-latka. Rozumiem emocje podczas meczu (wykluczenie innego Chorwata, chociaż to też było nie do zaakceptowania), ale to co zrobiła ta "gwiazdka" to śmieszne. ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trudno uwierzyć, że Ci z reprezentacji też,,, Wychodziłoby na to, że prawdziwym mężczyznom to nie przeszkadza w karierze sportowej. Czego nie można powiedzieć o kopaczach,, A może kopaczom nie przeszkadza alkohol tylko D&G, furki i blachary po bokach (najlepiej w liczbie 6 szt. naraz) i ogólne zepsucie,, Ciekawe, naprawdę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Haha Balic olał sprawę z medalem ale ogólnie grał na tych mistrzostwach taką kiche że żal..A komentatorzy ciągle powtarzali że to największa gwiazda Chorwacji
![]() BRAWO POLSKA!! P.S. W mediach jest wolność słowa , Szmal mógł powiedzieć co chciał i bardzo dobrze , chłop ma jaja i charakter a nie tak jak nasi kopacze którzy wszystkiego się wypierają a później zapruci w 4 dupy chodzą (Ukraina 2008) , a GÓWNO osiągnęli w porównaniu ze szczypiornistami! I Polska tym bardziej jest fenomenem że u nas jedyną halą z prawdziwego zdarzenia jest Spodek.. ![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
W ręcznej żeby zarobić trzeba być na prawdę dobrym i wyjechać za granicę (liga niemiecka itp.) ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I to jest dowód na to, że nie chcemy, aby do piłki ręcznej spłynęły wagony pieniędzy. Jakie to smutne co kasa robi z ludźmi, którym za łatwo przyszła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Hmmm ktoś wie bo tak sie zastanawiam . Polska liga piłki ręcznej jest w ogóle zawodowa ? Bo mi sie zaawsze wydawało że nie !? Jeżeli nie , to znaczenie sukcesu jest tym bardziej ogromne ! Może w końcu coś się u nas ruszy..............
Ostatnio edytowane przez matizaq : 01.02.2009 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
PS. google nie boli http://www.zprp.pl/ ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Nie , niestety nie jest... ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|

|
||||||