|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Z mięsem? Czy np bardziej nietypowe ze szpinakiem i fetą?
Z mięsem do mieso mielone, dodać podsmazoną cebulkę, przyprawy, można boczek w malutkich kosteczkach. Wszystko przesazyc na patleni trochę, odcisnąć tłuszcz i do pieroga ![]() Szpinak&feta. Szpinak, najlepiej w liściach, na patelnię na odrobini masła, dodać czosnek (albo nie,jak nie ), dusić chwilę. Pokroić fetę w malutką kosteczkę, najlepiej najchudszą (suchą). Chwilę poddusić, również trochę odcisnąć. I do pieroga |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szukam kwiaciarni, w okolicach placu inwalidów-kleparza, która będzie otwarta około 18-19 dzisiaj.
Pilne |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
a na kleparzu nie będą otwarte te budki czasem?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Moglby ktos podac linki do meczu Liverpool-Chelsea bo strona soccer-live padla
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jaka jest nazwa remixu z tego filmiku "18 116 km za Wisłą"
Ostatnio edytowane przez Maniek_Olkusz : 01.02.2009 o godz. 17:45.
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jakie kluby na Rynku są dzisiaj otwarte ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wydaje mi sie ze otwarte jest wszystko ,tylko godziny otwarcia sa krotsze
wie ktos kiedy jest najblizsze spotkanie SKWK? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kierowcy- chłop wjechał mi w d*** wczoraj wieczorem, spisałem oświadczenie, (gdzie mam jego dane, imie nazwisko, nr ubezpieczenia, nr prawa jazdy, nr dowodu itd) napisał, że nie wyhamował i uderzył w STOJĄCE auto (moje), które następnie uderzyło w auto stojące przed nim (czyli mam rozbitą d*** i przód) i podobno jest tak, że tył poleci z ubezpieczenia tego goscia, a przód z mojego, bo nie zachowałem odpowiedniego odstępu od auta przede mną. Prawda to?
I druga sprawa, czy teraz ja mam iść z oświadczeniem go jego ubezpieczalni (generali) dać im to oświadczenie i czekać na wycenę, czy co? A do tego co zrobić później- bezgotówkowo, gotówkowo? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja kiedyś mialem podobne zdarzenie , nie ja kierowałem ale tak samo jak u ciebie ,jechalem droga szybkiego ruchu i gosc zatrzymal sie przedemna bo skrecal mysmy sie zatrzymali za gosciem a babka z impetem wjechala nam w tylek .. i rzuciło nas na auto z przodu ... z tego co wiem całosc poszla z ubezpieczenia babki .. bo mysmy juz stali .. a ze wujek nie mial nogi na chamulcu to i nas rzucilo do przodu ..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może mi ktos powiedziec ile w tym roku wynosiły progi (czyli ile miała puntków osoba ostania) na mat-fizy w dobrych liceach krakowskich. Np. V, VIII, II, I itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Generator dieslowski, wie ktoś co to jest, na czym polega jego działanie? Trochę mało informacji na jego temat w internecie.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez gris : 01.02.2009 o godz. 23:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
zwykłe mat/fiz - coś koło 183 chyba... II - mat/fiz -164 po drugiej rekrutacji chyba. To tak z tego co pamiętam. Jak bardzo Cię interesuje to mogę popytać kolegów, bo ja jestem human i tak średnio pamiętam ile pkt było potrzeba. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Witam, pytanie do ludu wiślackiego, może ktoś mi pomoże w tejże kwestii, chodzi o odkodowanie co to jest za nuta pod tym linkiem, kto to gra i tutuł ? , zapodałem temat topicu o mp3, ale może i tutaj znajdzie się dobra dusza, która pomoże...
link poniżej : http://wyslijto.pl/plik/prl5bmztth Pozdrawiam |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gdzie znajdę w komputerze opcję, bodajże butowanie? Znaczy chodzi o to, że zainstalowałem jakimś głupim sposobem windowsa na windowsa i mi teraz wyskakuje, którego mam wybrać. Podobno da się to wyłączyć przez opcję butowania?
Z góry uprzedzam, że laik ze mnie komputerowy więc z góry wielkie dzięki za jakąś pomoc. ![]() EDIT: Acha i jeszcze potrzebuję sterowników od głosu do płyty głównej. Wiem, że głos mam zintegrowany z płytą i pamiętam, że to były jakieś avinx czy coś tędy, ikonka taka czerwono - biała. Mam nadzieję, że ktoś wie o które chodzi, bo ja za cholerę nie pamiętam skąd to draństwo ściągnąć. ![]()
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 02.02.2009 o godz. 13:20.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
http://www.allegro.pl/item531289767_...tro_skora.html
1. gdzie w krk znajdę takie buty... albo w tym stylu 2. Potrzebuje napisów do filmu "Nie zadzieraj z fryzjerami" zohan o agente bom de corte dublado 2009 dvdrip xvid audio mp3 by ratolino bajtów: 943 554 560 długość: 1:56:53 szerokość klatki: 576 wysokość klatki 304 szybkość klatek 23k/sek. Powód: 2.
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 02.02.2009 o godz. 14:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ewentualnie poszukaj jakiś uniwersalnych sterowników być może zadziałają.
Ostatnio edytowane przez WzT : 02.02.2009 o godz. 14:12.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Skoro zintegrowana karta dzwiękowa i nie wiesz jakich potrzebujesz sterowników to bym w ciemno ładował Realtek 97
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
w razie problemów pytaj. ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie - Jak w programie bearshare ustawic zeby sciagane piosenki w folderze docelowym rozmieszczaly sie w kolejnosci sciagania, a nie alfabetycznie ?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PS. bootowanie a nie butowanie Powód: butowanie :)
Ostatnio edytowane przez impreza : 02.02.2009 o godz. 16:20.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mam proste pytanie. Jestem zielony w temacie narkotyków. Czy marihuana to potocznie trawka?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie siano
![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam pytanie ? podczas pierwszego podłączenia ipoda nano do komputera za pomocą kabla wyskoczył mi komunikat odnośnie formatowania ipoda,żeby wejść na dysk wymienny musiałem zrobić formata wszystkiego co miałem na ipodzie,i teraz chce zgrać filmy muzykę itp...otwieram dysk wymienny nie mam nic zrzucam film do dysku wymiennego a jak odłączam ipoda od komputera wchodze w ipoda to nie mam nic ? ktoś mi pomoże ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
dziala wam gg
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|