|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
a gdzie skoki narciarskie? a gdzie F1? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
chciales chyba napisac gdzie Malysz i gdzie Kubica. Bo fanow wymienionych przez Ciebie dyscyplin to raczej ze swieczka szukac.
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mnie tam F1 nie kręci, poza tym to nie temat, co kto lubi, tylko o Mistrzostwach Świata 2009
![]() Żeby nie offtopować. Niejaka Wirtualna Polska donosi, że chorwackiego gwiazdora Ivano Balicia bolą plecki oczywiście dzielę tę informację przez pół i jeszcze na pół, bo jakoś sobie nie wyobrażam, że on nie zagra ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Kiedyś czytałem że polski Canał Plus robił badania najpopularniejszych dyscyplin sportowych i wyszło mu że najchętniej oglądana jest piłka nożna, żuzel, boks i ...skoki narciarskie. To było jeszcze przed erą Małysza i oni potem żałowali bo mogli za grosze to zakodować ![]() Co do MŚ w piłce ręcznej, naszą największą szansą jest że to chorwaci muszą wygrać, wszyscy ich widzą w finale. ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pewnie wtedy te badania o ktorych mowisz byly przeprowadzane. Wczesniej to watpie ze ktokolwiek to ogladal (chyba ze prawdziwi pasjonaci, o ile moga byc prawdziwi pasjonaci skokow narciarskich). Pozniej byly jeszcze dwa sezony slabych skokow Adasia i od 2000 sie zaczelo sie na ostro. Koniec offtopa, wracamy do recznej.Macedonia jednak dala rady Koreancom (thx Aro) a ten ich rzucajacy znowu swoje bramki wsadzil i lacznie nabil w calym turnieju ponad 90. Jakby nie patrzec, imponujace.
Ostatnio edytowane przez nowy_piotrek : 29.01.2009 o godz. 23:06.
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to nie dała rady, jak wynik jest 32:31 dla Macedonii ?
Norwegowie na miejscu nr 9. Wygrana ze Słowakami 34:27 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
reke sobie dam uciac ze kolo 16 na onecie czytalem ze zoltki ich rozwalili jedna ![]() Tak czy siak ten Lazarov dobry jest ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może źle popatrzyłeś. Ja cały dzień święcie przekonany chodzę, że to Macedonia była lepsza.
Lazarov dobry, ale to jedyny zawodnik, który niesie tam za sobą jakieś zagrożenie. Nasi nie wiem czemu, nie potrafili go zneutralizować, ale na szczęście już teraz nie ma co wypominać tego meczu. ![]() Niemniej , jutro Polska i Francja wygrywają i 35 zł moje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A mecz posędziują nam Niemcy. Zobaczymy jak się panowie spiszą...
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
No panowie i panie, czasowo się dzisiaj idealnie układa żeby iść najpierw na halę i wspomóc koszykarki, a potem do Wiślaków/Jamy obejrzeć ręcznych!
Ja osobiście wierzę w zwycięstwo. Postawiłem na Polskę jeszcze w środę jak był kurs 7.0 i teraz nie żałuje, bo spadł do 4.45. Chorwaci będą mieli za sobą publikę, ale to zwiększa szanse na to, że spalą się psychicznie. No a poza tym, w końcu musimy kiedyś wygrać ważny mecz z gospodarzem jakiejś imprezy... ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Matce Artura Siódmiaka śniło się, że wygramy, więc jestem spokojny 8).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dobra browar już jest chrupki też są teraz czekać na mecz Dania - Francja
Ma jaktoś jakiegoś pewnego linka do transmisji ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
A wie ktoś czy na Placu Szczepańskim będzie może ustawiony telebim jak to było 2 lata temu choćby gdy siatkarze grali? Czy nasz prezydent nie wpadł na taki pomysł...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Będzie ktoś tak dobry i wrzuci link do meczu Dania - Francja na tym soccer live bo tam się dobrze ogląda...
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
materiał jest niedostępny, z powodu zbyt dużej liczby połączeń,
spróbuj ponownie za chwilę to oczywiście z tvp.pl, brawo |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
co do sędziowania wypowiedż
" Polacy grają twardo, tak jak w lidze niemieckiej. Taki styl znają i sędziowie, a to dobrze dla naszej reprezentacji - uważa Edward Strząbała, trener Travelandu Społem Olsztyn." --nic dodać nic ująć będzie dobrze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na razie Francuzi robią co chcą z Duńczykami. 29 min. 15:9.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
material dostepny:
http://www.livescorehunter.com/Handball3.php |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to przypomina naszą pierwszą połowę z Duńczykami. Pierwsza połowa 16:11 dla FR Ciekawe czy w drugiej Dunczycy znowu się obudzą i pogonią Żabojadów? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Duńczycy nie dadzą rady. W razie czego lepiej trafić na nich.
Co do Chorwatów, wiara jedno........... W rezerwie pojechali Francję, Niemcy sędziują mecz, do tego grają u siebie... Nasi mogą nie wydolić nerwowo, rączki zaczną się trząść i takie tam.. podsumowując to byłoby zbyt piękne aby było prawdziwe..
Ostatnio edytowane przez element : 30.01.2009 o godz. 18:19.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dania - Francja 11:16 do przerwy, meczyk trochę rozczarowuje, Żabojady raczej nie dopuszczą do obudzenia się Duńczyków, do 15 min. jeszcze jako tako szło Duńczykom bramka za bramkę, potem było już tylko gorzej, co przekłada się na przewagę bramkową.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wolałbym sto razy zeby mistrzostwo zdobyli Duńczycy czy Chorwaci a nie bufoniaści Francuzi. Wolałbym sto razy, żeby mistrzostwo zdobyli Niemcy (a to już coś znaczy).
Wróciłem dzisiaj rano z Francji i moje nastawienie do francuskiej reprezentacji Afryki i Arabii jeszcze sie pogłębiło. Zadufane w sobie bufony i pyszniące się koguty. Takim trzeba dokopać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie oszukujmy się, Francuzi grają zajebisty handball, a Luc Abalo jest megatalentem. Obserwuję go praktycznie od początku jego reprezentacyjnej kariery i stwierdzam, że jest najlepszym skrzydłowym na świecie. A ma 24 lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No jak na razie mecz nie jest porywającym widowiskiem.. Rozpoczeli francuzi ,jednak grając w osłabieniu popełnili błąd. Duńczycy z ochotą ruszyli do ataku ,jednak ich rzut zatrzymał świetnie spisujący sie bramkarz francuzki. Szybka odpowiedz Francji - rzut czarnoskórego Abalo i jest 17 :11 . Duńczycy długo rozgrywają piłkę i tracą ją, Trójkolorowi wychodzą z atakiem i Abalo podwyższa na 18:11. Duńczycy zdobywaja upragnioną bramkę po rzucie obrotowego, jednak szybko odpowiada na nią Abalo i jest 19:12. Karabatic otrzymuje karę dwóch minut i duńczycy wykorzystują to zdobywając bramkę autorstwa Hansena.Szybka odpowiedz francuzkiego skrzydłowego i jest 20:13. Karabatic wraca na boisko. Bramkę dla Duńczycków zdobywa Jensen 20:14. Francuzi zdobywają jeszcze trzy bramki.,na które reprezentanci Danii odpowiadaja tylko jedną. Bezradny trener duńczyków prosi o czas.
Aktualny wynik 23:15. To taki skrót początku meczu dla tych co nie oglądają ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Francja w finale na 99 %
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |