|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ogolnie jest tak ze nie wazne ile ty sciagasz a ile od ciebie ciagna.Wiec polecam net limitera i ustawienie limitu tak na 50% uploadu jaki posiadasz. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Muli strasznie i zazwyczaj konczy sie to "nie znaleziono strony".
Tylko jak mam wlaczonego torrenta, ale nic nie sciagam (chociazby bylo udostepniane) to normalnie działa. Limit uploadu mam ustawiony w torrencie.... :/ ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
26 mln euro w niemieckim totku http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...o_wziecia.html
ktos mi powie czy mozna grac w tej loterii z neta? i czy mozna grac z terytorium innych krajow, a jesli szczescie sie usmiechnie czy bede w stanie otrzymac te wygrana? |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ibutti a nie masz routera ktory moze blokowac polaczenia ?
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
mam dokładnie tak samo w azureusie, teraz nazywającym się vuze, być może trzeba coś zmienić w konfiguracji programu, niestety nie doszedłem do tego jeszcze, wystarczy, że azureus jest włączony, stronki się nie otwierają. Kiedyś było polskie forum poświęcone temu programowi, być może tam jest odpowiedź, narazie nie mogę znaleźć tego forum.
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Offline |
|
|
azureus jest niezwykle skomplikowanym programem i zeby dzialal w 100% poprawnie nalezy go odpowiednio skonfigurowac co proste nie jest.
uTorrent - chyba najlepsza aplikacja do torków |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
allegro , tandeta , tomex u ruskich - asidasy , a najlepiej to chyba w CCC
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Owszem mam, bo mam zrobione WiFi w domu... tylko że komputer na którym 'ściągam' jest chyba (bo się na tym nie znam x.X ) podłączony bezpośrednio pod modem...
A problem jest na wszystkich programach, od FlashGeta, przez uTorrenta, kończąc na Azzureusie... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Offline |
|
|
ja obstawiam ze to jest to
mialem to samo / router niby nie WIFI , ale byl / i tez moj komputer 'matka' byl podlaczony bezposrednio a i tak bylo mulone , na torrentach predkosc 200-300 kb a strona nie wchodzila . co najlepsiejsze , wchodzac na speedtest.pl predkosc odpowiednia mi wskazywalo, wg mnie router ! |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam pytanie gdzie mogę kupić koszulkę meczową Lechii?
![]()
TYLKO WISŁA!!!! TS!!! TYLKO WISŁA NASZ TS!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To ja raz jeszcze w temacie telewizorów
![]() Wybór padł na Panasonica TH-42PY80, szukałem, czytałem, a w końcu też porównywałem w różnych sklepach, przy różnych ustawieniach i jak dla mnie w pieniądzach, za które mogę to kupić nic lepszego się nie trafi (3000,-) Teraz pytanko do speców od TV-SAT, muszę zmienić dekoder, bo mój stary Ferguson AF-6318 nie obsługuje HD i potrzebuję go na coś wymienić. Ważne żeby miało dysk twardy i odbiór w HD, no, ewentualnie wyjście USB do którego będę podpinał dysk zewnętrzny- takie rozwiązanie też wchodzi w rachubę. Oczywiście sprzęt musi być w pełni edukowalny .Myślałem o Fergusonie 8800, czy 8900 Ktoś może się na jego temat wypowiedzieć? Ewentualnie polecić coś innego? Sprawa kolejna- kino domowe. Tylko nie jakieś plastik "daewo" za 500zł z Mediamarketu, tylko coś z sensem- drewniane głośniki, porządna elektronika, oczywiście wszystko we w miarę normalnych pieniądzach? Znalazłem zestawy głośników: RUBICON RP26, RUBICON RP16fcs, a do tego myślałem o elektronice: DENON avr1509 + dv1740, lub Pioneer 818 + dvd410 Czy i w tym temacie ktoś się może wypowiedzieć? Ewentualnie polecić coś innego? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
potrzebuje błyskawicznej odpowiedzi!!
Dodatkowe informacje n/t zainst. pamięcido 1790 MB całkowitej dostępnej pamięci graficznej przy użyciu technologii HyperMemoryt z 4 GB pamięci systemowej co to znaczy bo mam 256 a chciałbym mieć 512... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to nie czasem po prostu system wykorzystujący część pamięci RAM jako pamięci karty graficznej?
Masz kartę, która ma 256mb ramu i jak będzie potrzebowała więcej to skorzysta z pamięci systemowej (ale nie wierz w to, że cokolwiek Ci będzie potrzebowało prawie 2GB pamięci na karcie graficznej) ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
aha... ramu mam 4 giga... ale nie chodzi mi o granie w gry które potrzebują 2 giga pamięci graficznej... czyli jak grafika nie będzie wyrabiała to coś tam (nie wiele ale coś) zostanie wykorzystane z pamięci RAM. tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy konto premium na Rapidshare jest przyznawane jezeli osiagnie sie 10 000 pkt
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak jest
![]() a to 256ramu to w ddr3? bo jesli tak to lepsze to niz 512ramu ale ddr2 ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie mam jeszcze tyle ale jak przykladowo osiagne te 10K to automatycznie sie wymienia czy musze sie rejestrowac gdzies
PS: dzieki za porady na PW |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
na allegro albo w Gdańsku w sklepikach LG.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I druga sprawa, do narciarzy, ktorzy siedzą w nowinkach sprzętowych-
Volkl Racetiger SL Racing, a Racetiger RC, czym się te nartki różnią od siebie? (prócz różnicy w promieniu skrętu) Do tego, czy ktoś testował Fischerkę RC4 Worldcup SC? Bo szukam sprzętu dla siebie, a nie miałem czasu szukać tego, co teraz jest sensowne. ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Hej , nie wiecie moze czy działa lodowisko na błoniach? czy po ostatnim lekkim ociepleniu zamkneli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Isnieje jakiś sposób na szybsze pobieranie plików z rapidshera, bez aktywacji konta premium
Czy w noki E66, jest możliwość zmiany rozmiaru czcionki w wiadomościach na duża ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
ściągnij program xp antispy , "w glownej liscie zwieksz limit polaczen z serwerem do 10, w opcjach specjalnych ilosc polaczen zwieksz do 500."
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki polecacie program do ciecia mp3
![]() ![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie jest jakieś tanie ksero w centrum? i jak się teraz prezentują stawki za stronę?
potrzebuję skserować książkę 120 stron, a od czasów studenckich nie jestem w temacie ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Windows Movie Maker - masz go w podstawowym pakiecie Windows. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Norma to 10 gr za stronę A4, ale w okolicach uczelni (napewno w okolicach AGH i AE) można znaleźć za 6 - 7 gr za stronę A4. Taniej chyba nie ma, a każdym razie ja nie spotkałam. Jesli pytasz o centrum to chyba jednak najbliżej centrum to będzie na Lubomirskiego (koło AE) - jest tam kilka punktów w takich cenach
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
mam sprawe... moze kupowal ktos bilety na "Neonówke" w Rotundzie 15 lutego ? jest interes do zrobienia ;-)
maja dwa wystepy o 17.30 i o 20.00 i teraz sedno sprawy...biletow w kasie juz nie ma i jesli ktos kupil na 17.30 a chcialby sie wymienic dwoma na 20.00 to niech da znak-sygnal chetnie sie wymienie... pytam sie tu bo tu duzo osob zaglada... ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|