|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ej hej hej ludziska!
wie ktoś jak jest w krakowie z nauką gry na saksofonie? jest szansa, żeby zacząć teraz, w ciągu kilku tygodni, jeśli nie ma się swojego instrumentu? słyszałem, że można wypożyczać, ale czy to nie jest tak, że możemy, owszem, ale tylko jeśli jestesmy w szkole muzycznej? ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a ja mam takie pytanie:
chcemy wykorzystac na swoich bluzach z przodu motyw z Białą Gwiazdą http://i40.tinypic.com/vfv1af.jpg (tak żeby tylko ona była z przodu tak jak na projekcie) Wiem że ten motyw był wykorzystany na bluzie z dużym herbem na plecach http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=2936 I teraz pytanie: Czy mam pytać autora projektu o zgode do wykorzystania przodu bluzy (jeśli tak to bardzo bym prosił o napisanie kto jest autorem projektu ) czy możemy swobodnie go użyc nie pytając nikogo o zgode ? Zaznaczam że chodzi mi tylko o przód bluzy,tył będzie inny. Pytam bo chcę w przyszłości jak wydamy bluzy uniknąc jakiś niejasności.
Ostatnio edytowane przez Auro : 26.01.2009 o godz. 21:54.
![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
owszem ,źle się wyraziłem chodziło mi o to,że z torrenta się ściąga na komputer a potem się jakoś zgrywa na komórkę,tak chodziło mi również o mapy dzięki którym łatwiej będę mógł się np dostać do jakiegoś miejsca.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
osobiście polecam stronę http://torrenty.org wystarczy tam wpisac 'automapa' a w mapach bedziesz mogl przebierac i wybierac minusem tej strony jest jednak oplata przy rejestracji pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=2WCUJ_...eature=related co Lechia śpiewa od 2:08 tego filmiku?
![]()
I
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
nie muszę się logować na tej stronie co podałeś bo jestem zalogowany na innym torrencie na www.tnp.com.pl także wejdę i sobie poszukam ![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam problem. Włączam filmik z wiadomości na onecie np, a on leci jakby w 2x szybszym tempie niż powinien, tak jakby go przewijało zamiast odtwarzać. Na youtube filmy chodzą normalnie. Dzieje sie tak tylko w firefoxie, w IE wszystko śmiga elegancko.
Jak temu zaradzić ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
daj linka do tego filmu, napisz wersje firefoxa i system operacyjny jaki masz ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez impreza : 27.01.2009 o godz. 11:35.
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
Teraz znowu jest tak, że nie ma obrazu, tylko sam dźwięk taki przyspieszony. Używam firefoxa 3.0.5,
winXP. http://www.onet.tv/29052,33766,8,4457294,1,1,wideo.html - np ten filmik. Restart kompa nic nie daje, bo to nie od dzisiaj sie tak dzieje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
poszukują kogoś ze znajomością języka włoskiego ,nie musi być bardzo zaawansowana
![]() priv ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pozdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Nie musisz pytać się autora o zgodę.![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
![]() dzięki mimo wszystko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
po prostu wole zapytać o jak się może wydawać oczywiste rzeczy zeby potem nie było problemów. Dzięki za odpowiedz ![]() ![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
orientuje się od kiedy będą złote monety okolicznościowe "Husaria" w Banku Narodowym ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie mozna zobaczyc mecz Niemcy Dania w szczypiorka
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Mam tak samo...Nawet nie wiedziełem bo nie korzystałem raczej z tego ... ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś dzisiejszą Panoramę? (18:30) jakiś link?
Edit: juz mam
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 27.01.2009 o godz. 19:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Gdzie moge kupić tanie halówki z góry dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest gdzieś do ściągnięcia darmowy WINDOWS VISTA ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak tanie to tylko w Biedronce a jeszcze lepiej w Tesco na promocji ![]() Jak bym mieszkał w Krakowie to by nie zadawał takich pytań. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam pytanko
co to za nuta leci w reklamie ery z gwizdaniem ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to jest teraz w tym półfinale w piłce ręcznej.. te punkty dalej będą dodawane (lub nie) czy wszystko jest od nowa, i żadnych punktów za mecz nie ma..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
obyśmy to byli my pzdr![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie znajde wyniki dzisiejszej Euroligi kobiet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
orientuje sie ktos z Was w kamerach hdd
z gory i z dolu dzieki ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czemu jak mam wlaczonego torrenta, to internet (w sensie web) nie działa... ? Oczywiście torrent normalnie ściąga pliki i to szyyybkooo, gg normalnie działa.. a strony ni chu chu... :/ Transfer nie jest przekroczony na 100%, bo mam 5 MB/s
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|