|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
a ja wczoraj sie nad nim zastanawiałem ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakiś telefon do 300 zł? Ważne żeby miał ładny design, bateria trochę trzymała i był jak najmniej awaryjny (Nokia jakaś?). Gadżety są nieistotne, telefon ma być do dzwonienia i smsów a nie robienia zdjęć czy słuchania muzyki. Jakieś propozycje?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje kupic baterie do telefonu nokia 6555. Mam do wyboru kilka opcji: 2500mah podróbka, podróbka oryginalnej o pojemnosci 1020mah ( w standardzie jest taka w tym telefonie) czy może 1500 mah podróbka oryginału ale z węgier. Telefon w oryginale powinien posiadac 1020mah. I nie wiem czy jak wrzuce wieksza to bedzie czytac np. 1500 mah orygianał lub podróbka.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez JackDaniels : 18.01.2009 o godz. 15:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ma ktoś Wiślacki motyw do SE k800i
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Mam Nokie 6300. Jest przywieziona z Anglii, w Polsce w komisie miała wgrane polskie menu. Zachciało mi się kombinować z Nokia PC Suite i zaktualizowałem sobie wersje oprogramowania na najnowszą. Gdy skończyłem wgrywać zobaczyłem, że mam do wyboru AŻ cztery języki: angielski, chiński? x2 i Melayu(?). Można samemu w domu sobie wgrać polskie menu czy muszę iść gdzieś do komisu albo na giełdę, żeby mi to wgrali? Zna ktoś dobrą stronę ze sprawdzonym oprogramowaniem po polsku?
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poszukaj na necie wersji takiej która ma dostępny język polski, jeśli nie znajdziesz to nie ma co się katować i kombinować bo taka operacja nie kosztuje więcej niż 10 zł w niektórych komisach lub na giełdzie. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy w nokii E66, jest mozliwośc zmiany rozmiaru czcionki, na dużą
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 28.01.2009 o godz. 17:22.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli w opcjach nie ma takiej możliwości to poszukaj w internecie aplikacji na symbiana do powiększania czcionki. Wiem że trochę jest tego bo niejednokrotnie się z tym spotkałem jak szukałem różnych aplikacji na telefon.
![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mam teraz Nokie 6288 niestety zaczyna sie sypac, poleccie cos fajnego za jakies ~800zł bo kompletnie wypadlem z obiegu.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie da sie samemu sciągnac simlocka do nokii 1208 z neta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Mam nokie n95 8gb, i bateria bardzo krótko trzyma. Wiem, że w każdej n95 tak jest. Jaką ewentualnie kupić baterie, żeby dłużej trzymała i czy jest wogóle sens?
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na aparacie mi wogole nie zalezy, dobrze by było by miał fajna obsluge mp3, zastanawiałem sie tez nad takim w ktorego by sie dało wrzucic auto mape
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nową baterie zawsze jest sens kupić z tym że oryginalną. Gdy sformatujesz sobie ją prawidłowo to zawsze powinna trzymać lepiej niż ta stara, ważne też by miała pojemność minimum 1200 mah. Poza tym kolejnym atutem tego że będziesz miał drugą baterie jest to że zawsze możesz mieć zapasową przy sobie, gdy jedna ci padnie wkładasz drugą i święto. Do tego można kupić ładowarkę biurkową do baterii, wtedy ta nieużywana może się spokojnie ładować ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
n95 jest tansza od n95 8gb ale czy warto zaoszczadzic czy lepiej dolozyc do 8gb? podaj prosze jeszcze jakies propozycje
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co mozecie mi powiedziec o N E51 opłaca się ten telefon kupowac czy nie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
LG KU990 Nokia N82 Nokia 6110 NAVIGATOR ;] Samsung F480 Samsung Omnia SE C902 Może jakiś typowo muzyczny, np. SE W890i ? Wolisz: z dotykowym wyświetlaczem, czy bez? Slider, bryła? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mysle ze do automapy dotykowy bardziej przydatny a co do slidera to bez znaczenia
fajna jest 5800 tylko ze strasznie droga :/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma ktoś Nokie E66? jak się spisuje? korzysta ktoś z was w niej z automapy?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W nadchodzacym tygodniu, bede juz posiadaczem tego telefonu i zobaczymy jak działa. Z tego co mi znajomi mowili, to telefon jest ekstra. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.....
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ma ktoś z was telefonik Samsung F480 jesli tak to niech sie o nim wypowie ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy jest - albo bedzie w najblizszym czasie - jakis sensowny telefon na 2 karty sim?
oprocz Samsunga DuoS D880 oczywiscie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jaki polecacie telefon za ok 400-500 który będzie miał Wi-Fi, dobrze trzymającą baterię.Inne bajery w stylu aparat , odtwarzacz też mile widziane
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za tą cenę jak dobrze trafisz to może kupisz Nokie E51.
Bardzo dobry telefon !! ![]()
|
|
|