|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
PS. http://pl.wikipedia.org/wiki/Relatywizm postudiuj. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Myślałem, że go zbanujesz, a Tobie się pedagogiczne ciągotki załączyły ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
"Nie bij, wytłumacz"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Jeśli o mnie chodzi. Forum przeglądam od dawna i postanowiłem się zarejestrować po to, aby podyskutować na tematy kibicowskie i rzadziej piłkarskie. Jeśli to nazywasz "ewangelizowaniem i wporowadzaniem...(bla bla bla)", to chyba nie przykładałeś się za bardzo do czytania i przede wszystkim analizowania dyskusji, które miały tu miejsce. Śmieszy ? Przede wszystkim śmieszy pyszałkowatość części Waszych kibiców." Przecież my jesteśmy Wisła, nam należy się szacunek ! Zobacz ile mamy mistrzostw ! Legia i Wisła najbardziej zasłużone kluby" Większego zarozumialstwa ze świecą szukać. Może przed rejestracją wprowadzicie skrypt, który będzie wychwytywał kibiców z klubów, które mają mniejsze sukcesy niż Wisła. Bo jak oni śmią z Wami dyskutować ?! A jeśli już dyskutują, to tylko na kolanach i z szacunkiem. Bo Wy jesteście Wisła. I wygraliście z Barceloną ! Kolejny raz piszecie jak to Was ta Lech nie interesuje, śmiejecie się, szydzicie, a i tak temat za nie więcej jak kilka tygodni wróci, z kolejną dawką wylanej żółci. Zawsze wraca Po prostu zapętlacie się w tych zapowiedziach.Teksty o wytykaniu braku honoru są już szczytem śmieszności. To chyba znak, że świat się powoli kończy. Jak tak dalej pójdzie, w niedługim czasie należy spodziewać się przemówienia Kim Dzong Ila o obronie praw człowieka. p.s. "Przerzuci" jak już. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To Wy przyszliście do nas a nie my do Was.
W Krakowie jest klub Górali ze Wzgórz Golan więc dyskutować na tematy kibicowskie i rzadziej piłkarskie możesz sobie z nimi. Departament Propagandy mają rozbudowany do niewyobrażalnych rozmiarów i pewnie niejednego się dowiesz. A jak się człowiekowi miło zrobi... I nikt o Amice nie mówi. Gimnastykować się nie trzeba.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 26.01.2009 o godz. 17:36.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Na ktore forum by niezagladnacto jest wysyp Poznanskich pokemonow srednia wieku 13 lat,zadnego pojecia o pilce ktorzy pamietaja tylko to co chca albo co jest im wygodne a jak sie uswiadomi ze z siebie pajaca zrobili to znikaja albo powracaja pod innym podpisem. Jestescie na fali na topie i jak wam ktos prawde napisze to strzelacie focha albo zmieniacie temat, zdalem sobie juz dawno sprawe ze z wami sie nie oplaca wogole dyskutowac bo wy jestescie NAJ i nie dyskutuje ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
PS. Legia prowadzi z Dynamem Kijów 3:0, ale z tym samym Dynamem Unterhahing zremisowało 3:3
Ostatnio edytowane przez Zygmunt.Król : 26.01.2009 o godz. 17:34.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Legia czesze Dynamo Kijow w sparingu 4:0.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
W sumie to tylko sparing, więc nie ma co się podpalać, ale wynik jednak cieszy. 4fan_player- całkiem możliwe ![]()
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 26.01.2009 o godz. 18:19.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ja juz was wielkopolanie nie rozumiem, nikt nie ma zamiaru Was nawracać, chcecie gadać na tematy kibicowskie . I na dzień dobry user studio deklaruje że rozmówców nie szanuje (żadnęgo Wiślaka).
Ale pogada, nawet chętnie- ... to kretynizm czy tupet? "TO coś pozasportowe" za co jak mówisz nie szanujesz żadnego Wiślaka wprowadzili i upowszechnili wasi pasiaści przyjaciele, im też piszesz posty o "braku szacunku? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślałem, że bez Arru~ nie bedzie miał kto w Legii strzelać
Co by sie legioniści za bardzo nie cieszyli to niech sobie przypomną jak Legia grala w lidze, po tym jak francuskie ekipy rozjeżdżała ![]() @ wolfy Cytat:
![]() @ studio, no i nie powiedziałeś mi wkońcu, szanujesz swoich kolegów z Krakowa czy nie?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 26.01.2009 o godz. 18:23.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Niestety dla nas samych jak widac jesteśmy aż zbyt gościnni dla takich oszołomów jak Ty . Ciekawa sprawa że tylko z Amici tacy są . Pare miesiecy temu jeszcze w ramach ...dla Ciebie pojęcie abstrakcyjne szacunku ..pisałem Lech ale teraz , po czytaniu komentarzy Twoich i Tobie podobnych, jak widze niebieskie logo Twojego klubu ( naprawdę nie interesuje mnie czy jesteście na 1 miejscu czy jak prawie zawsze w srodku tabeli ), to bierze mnie na wymioty . Niestetydla was i dla reszty kibiców macie rozgłos w różnei jmasci mediach , bo nie powiem zagraliście przyzwoita runde w euro-pucharach i juz nasze dziennikarzyny jazda na całego "Lech na majstra "Smuda na trenera rep. "Stlić 2 Pirlo" itd. Jest to dla mnie jako kibica Wisły ale też polskiej piłki "smieszno-straszno" jak w starym dowcipie . Druga sprawa jest kto Ci daje podstawy do obrażania innych i wtykania nam (a szczególnie moderatorom) że wylewamy na was żółć ? Skąd taki pomysł ? my nie musimy na was jej wylewać drogi kolego bo sami sie w niej taplacie. bez odbioru i troche szacunku , bo a)jestes gościem z innego klubu b)masz tydzien dziecka bo juz ban powinien byc od dawna . Amen. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I błąd kompromitujący wcisnąłem na dodatek, co kolega z Amici usłużnie wychwycił. A wszystko to, bo zabrałem się za pisanie po niepełnych trzech godzinach snu - sesja.
Urażonych przepraszam. No chyba że są z Poznania ![]() Bo wiecie, jak tych kibiców Amici to strasznie nie szanuję, przenieśli się ze wsi do miasta, przyszła pierwsza namiastka sukcesu i już jest najazd ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ta inwazja Amici na tym forum, łudząco przypomina masowe logowanie kibiców Beitaru w lecie...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Koledzy po szalu szanuję Was , ale bardzo prosze Wy mnie nigdzie nie wciskajcie , czuję się wykorzystywany
Jeśli nie dostanę za to bana to możecie mi przypisywać wszystkie ciekawe posty innch WIŚLAKÓW , nie obrażę się. W związku ze skomplikowaną ,tajemniczą i niewyjaśnioną nazwą klubu naszych adwersarzy (Amika, Lech ,Błękitni czy też Czarni Wróblewo?) do odwołania będę nazywał ich wielkopolanami. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Tylko parę pytań (retorycznych): 1. jakiego klubu kibice masowo rejestrują się na naszym forum - od +/- 2 miesięcy? 2. jaka była reakcja na mojego posta - odpowiedzi na zapytanie skttrbrain'a? I czemu taka nerwowa - skoro jesteście "na topie" i wszystko jest cacy? Apel do moderatorów: nie banować, bo zrobiła się z tego całkiem niezła zabawa... PS. trudno wymagać od kogoś, kto nie szanuje sam siebie - by szanował innych ![]()
Ostatnio edytowane przez flamengista : 26.01.2009 o godz. 19:09.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Śpieszmy się kochać kibiców Amici Tak szybko odchodzą Zostają po nich puste deklaracje I stare barwy zakurzone w szafie
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.01.2009 o godz. 19:14.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy w Krakowie kalendarzy nie ma, ale sierpień 2008 to troszkę wcześniej niż "lider z Poznania" i "grupa UEFA" więc dziwne sądy, że jest sukces, to jest wylew nowych użytkowników. Ale słusznie, my już dawno na naszym forum, a Wy wkońcu na swoim zauważyliście, że jest tutaj:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
studio nie omijaj niewygodnych postów :(
A jak sie już licytujemy na date rejestracji to czemu, nie było was wcześniej przed wakacjami 2008, głośnymi transferami i ogólnym medialnym waleniem konia nad poczynaniami Wielkopolan (zerżnąłem wielkopolan od darotsoka co by to nikogo nie urazić) ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a ja...
a ja pamiętam, że był tutaj chyba jeden, i , jak mi się zdaję, sensowny kibic Wielkopolan (darotsok ) i to nie tylko przed wakacjami, ale nawet przed moją rejestracją na forum.w zeszłym roku, przez pewien czas w podobnym guście pisali tutaj legioniści. z całego tamtego sortu został i regularnie pisze chyba ToTylkoJa. Sądzę, że z Wielkopolanami będzie podobnie. Powód: ŻYCIE TO WALKA! -- A LECH TO PRALKA :D
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 26.01.2009 o godz. 20:09.
![]() .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak widzę co tu się wyrabia to brakuje mi Kijka i Spideya.
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Vinci, Spidey i Kijek, to historia dużo starsza niż wiosna 2008...
bo pamiętam ich posty jeszcze z czasów Smokomira i ósmego miejsca, a mam takie przebłyski, że wcześniej (Dan, Wąsaty Sum) także tu byli. edyta: Kijek Warszawski rozmywacz I 07.02.2005 spidey Warszawski rozmywacz II 09.09.2005 a kreseq ciągle zbanowany bo go nie ma na liscie uzytkownikow
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 26.01.2009 o godz. 20:24.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo i są kibicami dłużej zapewne, a nie dopiero od wakacji
![]() .