The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2009, 13:36
studio napisał(a):Wyświetl post
Nie szanuję Was za pewne akcję pozasportowe, że tak ujmę a o których się tutaj (i wszędzie) nie rozmawia i bardzo dobrze. Przypomnijcie sobie czemu Legia nie chciała do Was jeździć. Piłkarsko czy czysto-kibicowsko mógłbym, ale nie muszę.
No tak. Moglem sie w sumie domyslac, ze Studio jest z Studiem Zorientowanym.

PS.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Relatywizm

postudiuj.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.01.2009, 13:49
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
No tak. Moglem sie w sumie domyslac, ze Studio jest z Studiem Zorientowanym.

PS.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Relatywizm

postudiuj.
E tam.

Myślałem, że go zbanujesz, a Tobie się pedagogiczne ciągotki załączyły

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.01.2009, 14:48
"Nie bij, wytłumacz"
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.01.2009, 16:31
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Teraz Amica ma dobrą rundę i mamy najazd chorągiewek(wystarczy spojrzeć na daty rejestracji niektórych z nich), które przyszły nas ewangelizować i wprowadzać tutaj cywilizację białego człowieka, na zasadzie "nie szanujemy was, jesteście ciemiężyciel narodu wybranego i w ogóle, ale fajnie tutaj z wami pogadać".
Trochę to śmieszy, ale co kto lubi. Mnie to nie wzrusza, przeżyliśmy kibiców Beitaru, przeżyjemy i pyry. Jak dobrze pójdzie, to paru "wirtualnych" od nas się przeżuci i będzie spokój.
Dziwne, że moderator (a więc osoba, jakby nie patrzeć rozgarnięta) dochodzi do tak bezmyślnych wniosków.
Jeśli o mnie chodzi. Forum przeglądam od dawna i postanowiłem się zarejestrować po to, aby podyskutować na tematy kibicowskie i rzadziej piłkarskie. Jeśli to nazywasz "ewangelizowaniem i wporowadzaniem...(bla bla bla)", to chyba nie przykładałeś się za bardzo do czytania i przede wszystkim analizowania dyskusji, które miały tu miejsce.
Śmieszy ? Przede wszystkim śmieszy pyszałkowatość części Waszych kibiców." Przecież my jesteśmy Wisła, nam należy się szacunek ! Zobacz ile mamy mistrzostw ! Legia i Wisła najbardziej zasłużone kluby" Większego zarozumialstwa ze świecą szukać. Może przed rejestracją wprowadzicie skrypt, który będzie wychwytywał kibiców z klubów, które mają mniejsze sukcesy niż Wisła. Bo jak oni śmią z Wami dyskutować ?! A jeśli już dyskutują, to tylko na kolanach i z szacunkiem. Bo Wy jesteście Wisła. I wygraliście z Barceloną !
Kolejny raz piszecie jak to Was ta Lech nie interesuje, śmiejecie się, szydzicie, a i tak temat za nie więcej jak kilka tygodni wróci, z kolejną dawką wylanej żółci. Zawsze wraca Po prostu zapętlacie się w tych zapowiedziach.
Teksty o wytykaniu braku honoru są już szczytem śmieszności. To chyba znak, że świat się powoli kończy. Jak tak dalej pójdzie, w niedługim czasie należy spodziewać się przemówienia Kim Dzong Ila o obronie praw człowieka.

p.s. "Przerzuci" jak już.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 26.01.2009, 16:42
To Wy przyszliście do nas a nie my do Was.

W Krakowie jest klub Górali ze Wzgórz Golan więc dyskutować na tematy kibicowskie i rzadziej piłkarskie możesz sobie z nimi. Departament Propagandy mają rozbudowany do niewyobrażalnych rozmiarów i pewnie niejednego się dowiesz. A jak się człowiekowi miło zrobi...

I nikt o Amice nie mówi. Gimnastykować się nie trzeba.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 26.01.2009 o godz. 17:36.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.01.2009, 16:53
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Dziwne, że moderator (a więc osoba, jakby nie patrzeć rozgarnięta) dochodzi do tak bezmyślnych wniosków.
Jeśli o mnie chodzi. Forum przeglądam od dawna i postanowiłem się zarejestrować po to, aby podyskutować na tematy kibicowskie i rzadziej piłkarskie. Jeśli to nazywasz "ewangelizowaniem i wporowadzaniem...(bla bla bla)", to chyba nie przykładałeś się za bardzo do czytania i przede wszystkim analizowania dyskusji, które miały tu miejsce.
Śmieszy ? Przede wszystkim śmieszy pyszałkowatość części Waszych kibiców." Przecież my jesteśmy Wisła, nam należy się szacunek ! Zobacz ile mamy mistrzostw ! Legia i Wisła najbardziej zasłużone kluby" Większego zarozumialstwa ze świecą szukać. Może przed rejestracją wprowadzicie skrypt, który będzie wychwytywał kibiców z klubów, które mają mniejsze sukcesy niż Wisła. Bo jak oni śmią z Wami dyskutować ?! A jeśli już dyskutują, to tylko na kolanach i z szacunkiem. Bo Wy jesteście Wisła. I wygraliście z Barceloną !
Kolejny raz piszecie jak to Was ta Lech nie interesuje, śmiejecie się, szydzicie, a i tak temat za nie więcej jak kilka tygodni wróci, z kolejną dawką wylanej żółci. Zawsze wraca Po prostu zapętlacie się w tych zapowiedziach.
Teksty o wytykaniu braku honoru są już szczytem śmieszności. To chyba znak, że świat się powoli kończy. Jak tak dalej pójdzie, w niedługim czasie należy spodziewać się przemówienia Kim Dzong Ila o obronie praw człowieka.

Macie czlowieku rundezycia przy olbrzymim szczesciu, jak nie losowanie to bramkaz przeciwnika pomoze to strzal zycia w ostatniej minucie itp
Na ktore forum by niezagladnacto jest wysyp Poznanskich pokemonow srednia wieku 13 lat,zadnego pojecia o pilce ktorzy pamietaja tylko to co chca albo co jest im wygodne a jak sie uswiadomi ze z siebie pajaca zrobili to znikaja albo powracaja pod innym podpisem.

Jestescie na fali na topie i jak wam ktos prawde napisze to strzelacie focha albo zmieniacie temat, zdalem sobie juz dawno sprawe ze z wami sie nie oplaca wogole dyskutowac bo wy jestescie NAJ i nie dyskutuje
,
Odpowiedz cytując
Zygmunt.Król
Member

Od: 04.2008

Stary 26.01.2009, 17:31
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ostatecznie: skoro Amica - Legia to derby Polski, to czemu Groclin nie miałby rozgrywać derbów z Legią Warszawa?
I może narodziłaby się nowa, świecka tradycja np. derby klubów Piotra Rockiego?

PS. Legia prowadzi z Dynamem Kijów 3:0, ale z tym samym Dynamem Unterhahing zremisowało 3:3
Ostatnio edytowane przez Zygmunt.Król : 26.01.2009 o godz. 17:34.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 26.01.2009, 17:44
Legia czesze Dynamo Kijow w sparingu 4:0.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 26.01.2009, 18:10
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Legia czesze Dynamo Kijow w sparingu 4:0.
w mocno rezerwowym składzie Dynamo.. to tak jakbyśmy grali z jakimś III ligowcem i wygrali 4:0..

ehh mi to sensacja
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.01.2009, 18:13
pysio napisał(a):Wyświetl post
w mocno rezerwowym składzie Dynamo.. to tak jakbyśmy grali z jakimś III ligowcem i wygrali 4:0..

ehh mi to sensacja
hę? Rezerwowy skład? W pierwszej połowie grali optymalnym, w drugiej weszli piłkarze rezerwowi. Tyle, że u nich każdy z rezerwy jest piłkarzem o dużych umiejętnościach. Poza tym Dynamo 18 lutego gra pierwszy mecz w UEFA, więc muszą być przygotowani wcześniej, niż Legia.
W sumie to tylko sparing, więc nie ma co się podpalać, ale wynik jednak cieszy.

4fan_player- całkiem możliwe
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 26.01.2009 o godz. 18:19.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.01.2009, 18:16
ToTylkoJa chyba dałeś się nabrać na 'zaczepkę' pysia
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 26.01.2009, 18:17
Ja juz was wielkopolanie nie rozumiem, nikt nie ma zamiaru Was nawracać, chcecie gadać na tematy kibicowskie . I na dzień dobry user studio deklaruje że rozmówców nie szanuje (żadnęgo Wiślaka).
Ale pogada, nawet chętnie- ... to kretynizm czy tupet?

"TO coś pozasportowe" za co jak mówisz nie szanujesz żadnego Wiślaka wprowadzili i upowszechnili wasi pasiaści przyjaciele, im też piszesz posty o "braku szacunku?
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 26.01.2009, 18:18
Myślałem, że bez Arru~ nie bedzie miał kto w Legii strzelać Co by sie legioniści za bardzo nie cieszyli to niech sobie przypomną jak Legia grala w lidze, po tym jak francuskie ekipy rozjeżdżała

@ wolfy
Cytat:
darotsok73 napisał(a):Jakie derby stolicy? Warszawa - Grodzisk to derby?
to ja pytałem a Ty tam darotsoka wcisnąłeś

@ studio, no i nie powiedziałeś mi wkońcu, szanujesz swoich kolegów z Krakowa czy nie?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 26.01.2009 o godz. 18:23.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 26.01.2009, 18:26

Niestety dla nas samych jak widac jesteśmy aż zbyt gościnni dla takich oszołomów jak Ty . Ciekawa sprawa że tylko z Amici tacy są . Pare miesiecy temu jeszcze w ramach ...dla Ciebie pojęcie abstrakcyjne szacunku ..pisałem Lech ale teraz , po czytaniu komentarzy Twoich i Tobie podobnych, jak widze niebieskie logo Twojego klubu ( naprawdę nie interesuje mnie czy jesteście na 1 miejscu czy jak prawie zawsze w srodku tabeli ), to bierze mnie na wymioty . Niestetydla was i dla reszty kibiców macie rozgłos w różnei jmasci mediach , bo nie powiem zagraliście przyzwoita runde w euro-pucharach i juz nasze dziennikarzyny jazda na całego "Lech na majstra "Smuda na trenera rep. "Stlić 2 Pirlo" itd. Jest to dla mnie jako kibica Wisły ale też polskiej piłki "smieszno-straszno" jak w starym dowcipie .
Druga sprawa jest kto Ci daje podstawy do obrażania innych i wtykania nam (a szczególnie moderatorom) że wylewamy na was żółć ? Skąd taki pomysł ?
my nie musimy na was jej wylewać drogi kolego bo sami sie w niej taplacie.
bez odbioru i troche szacunku , bo a)jestes gościem z innego klubu b)masz tydzien dziecka bo juz ban powinien byc od dawna .
Amen.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.01.2009, 18:30
Kamson napisał(a):Wyświetl post
@ wolfy
to ja pytałem a Ty tam darotsoka wcisnąłeś
I błąd kompromitujący wcisnąłem na dodatek, co kolega z Amici usłużnie wychwycił. A wszystko to, bo zabrałem się za pisanie po niepełnych trzech godzinach snu - sesja.

Urażonych przepraszam.
No chyba że są z Poznania

Bo wiecie, jak tych kibiców Amici to strasznie nie szanuję, przenieśli się ze wsi do miasta, przyszła pierwsza namiastka sukcesu i już jest najazd

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 26.01.2009, 18:43
Ta inwazja Amici na tym forum, łudząco przypomina masowe logowanie kibiców Beitaru w lecie...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 26.01.2009, 18:48
Koledzy po szalu szanuję Was , ale bardzo prosze Wy mnie nigdzie nie wciskajcie , czuję się wykorzystywany

Jeśli nie dostanę za to bana to możecie mi przypisywać wszystkie ciekawe posty innch WIŚLAKÓW , nie obrażę się.

W związku ze skomplikowaną ,tajemniczą i niewyjaśnioną nazwą klubu naszych adwersarzy (Amika, Lech ,Błękitni czy też Czarni Wróblewo?) do odwołania będę nazywał ich wielkopolanami.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 26.01.2009, 19:05
(...)
Kolejny raz piszecie jak to Was ta Lech nie interesuje, śmiejecie się, szydzicie, a i tak temat za nie więcej jak kilka tygodni wróci, z kolejną dawką wylanej żółci. Zawsze wraca Po prostu zapętlacie się w tych zapowiedziach.(...)
Jasne

Tylko parę pytań (retorycznych):
1. jakiego klubu kibice masowo rejestrują się na naszym forum - od +/- 2 miesięcy?
2. jaka była reakcja na mojego posta - odpowiedzi na zapytanie skttrbrain'a? I czemu taka nerwowa - skoro jesteście "na topie" i wszystko jest cacy?

Apel do moderatorów: nie banować, bo zrobiła się z tego całkiem niezła zabawa...

PS. trudno wymagać od kogoś, kto nie szanuje sam siebie - by szanował innych
Ostatnio edytowane przez flamengista : 26.01.2009 o godz. 19:09.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.01.2009, 19:11
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Apel do moderatorów: nie banować, bo zrobiła się z tego całkiem niezła zabawa...
Śpieszmy się kochać kibiców Amici

Tak szybko odchodzą
Zostają po nich puste deklaracje
I stare barwy zakurzone w szafie
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.01.2009 o godz. 19:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 26.01.2009, 19:57
Nie wiem czy w Krakowie kalendarzy nie ma, ale sierpień 2008 to troszkę wcześniej niż "lider z Poznania" i "grupa UEFA" więc dziwne sądy, że jest sukces, to jest wylew nowych użytkowników. Ale słusznie, my już dawno na naszym forum, a Wy wkońcu na swoim zauważyliście, że jest tutaj:

flamengista napisał(a):Wyświetl post
całkiem niezła zabawa
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 26.01.2009, 20:02
studio nie omijaj niewygodnych postów :(
Kamson napisał(a):Wyświetl post
@ studio, no i nie powiedziałeś mi wkońcu, szanujesz swoich kolegów z Krakowa czy nie?
A jak sie już licytujemy na date rejestracji to czemu, nie było was wcześniej przed wakacjami 2008, głośnymi transferami i ogólnym medialnym waleniem konia nad poczynaniami Wielkopolan (zerżnąłem wielkopolan od darotsoka co by to nikogo nie urazić)
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.01.2009, 20:08
a ja...
a ja pamiętam, że był tutaj chyba jeden, i , jak mi się zdaję, sensowny kibic Wielkopolan (darotsok ) i to nie tylko przed wakacjami, ale nawet przed moją rejestracją na forum.

w zeszłym roku, przez pewien czas w podobnym guście pisali tutaj legioniści. z całego tamtego sortu został i regularnie pisze chyba ToTylkoJa. Sądzę, że z Wielkopolanami będzie podobnie.
Powód: ŻYCIE TO WALKA! -- A LECH TO PRALKA :D
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 26.01.2009 o godz. 20:09.
.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 26.01.2009, 20:15
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post

w zeszłym roku, przez pewien czas w podobnym guście pisali tutaj legioniści. z całego tamtego sortu został i regularnie pisze chyba ToTylkoJa. Sądzę, że z Wielkopolanami będzie podobnie.
Skończyli,bo oni pracowali w duecie Kijek <---> Spidey. Później jednak zbanowali Kijka, zbanowali Kreseq-a i stołeczni zamilkli. Mimo wszystko ciekawiej czytało się ich posty, niż chłopaków z Wronek, którzy ciągle biją pianę i nie bardzo wiem dlaczego próbują się wybielać akurat na tym forum
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 26.01.2009, 20:17
Jak widzę co tu się wyrabia to brakuje mi Kijka i Spideya.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 26.01.2009, 20:18
Vinci, Spidey i Kijek, to historia dużo starsza niż wiosna 2008...

bo pamiętam ich posty jeszcze z czasów Smokomira i ósmego miejsca, a mam takie przebłyski, że wcześniej (Dan, Wąsaty Sum) także tu byli.

edyta:
Kijek
Warszawski rozmywacz I
07.02.2005

spidey
Warszawski rozmywacz II
09.09.2005

a kreseq ciągle zbanowany bo go nie ma na liscie uzytkownikow
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 26.01.2009 o godz. 20:24.
.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 26.01.2009, 20:26
Najlepszy i tak był kreseq jak mi po matce pojechał ale bana na długo chyba dostał za to. Reasumując jednak kibice Legii są o wiele bardziej ogarnięci niż kibice Lecha.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 26.01.2009, 20:28
bo i są kibicami dłużej zapewne, a nie dopiero od wakacji
.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.01.2009, 20:34
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
bo i są kibicami dłużej zapewne, a nie dopiero od wakacji
a poza tym Legioniści mają pod nosem klub założony niespełna rok temu
więc historia podobna
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 26.01.2009, 20:35
I też z Wielkopolski...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 26.01.2009, 20:39
Tak dla rozluźnienia Cracovia zagra sparing z reprezentacją Gibraltaru xD info : 90minut.pl
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów