|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ciekawe czy Szachtar wystawi pierwszy garnitur na jutrzejszy mecz ? Jak zaprezentuje sie Henderson ? To bedzie chyba jego jedna z ostatnich szans na przekonanie do siebie Skorży.
Licze też na Beto, niech pokaże że nie na darmo grał w reprezentacjach młodzieżowych Canarinhos
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.01.2009 o godz. 10:43.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Szachtar powinien zagrać silnym składem. Skorża jeszcze przed zgrupowaniem mówił, że życzyłby sobie żeby sparing z Szachtarem był poważnym "przetarciem" z silnymi jedenastkami z obu stron.
Na dłuższy występ Handersona niż w dwóch poprzednich meczach wcale bym nie liczył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Co się stało z Niedzielanem? Ćwielong i Boguski wrócili a o Wtorku ani słowa. Szkoda bo jeśli mamy liczyć na niego to musi solidnie okres przygotowawczy przepracować.
Ciekawe że już na pierwszym zgrupowaniu mamy tak mocnych przeciwników, przecież forma zawodników jest jeszcze niska. Ciekawe czy Skorża mówiąc, że jest to dla niego główny sprawdzian przygotował zawodników do dyspozycji pozwalającej mu ocenić pewne zagrania czy schematy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie to Skorża powinien, dużo więcej szans dawać Dawidowskiemu. Mimo, tego że prawie cały czas, leczył kontuzje, ale Dawid jest gotowy do gry, tylko właśnie trener nie daje mu szansy a powinien.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uważaj bo cie tu zagryzą. Dawidowski dostał i tak za dużo szans w lidze jak i teraz w przygotowaniach.
Widać że Beto jest szykowany do podstawowego składu, wnioskuje że dobrze się zastawia i dziś pierwsza wzmianka o soczystej główce to cieszy, no ale ten brak skuteczności. Myślę że na razie będzie zawodnikiem zadaniowym, musi ostro powalczyć z Boguskim. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
O czym ty piszesz, on już za dużo dostawał tych szans. Nie ma się co łudzić że Dawidowski wróci do formy, jest to już po prostu fizycznie nie możliwe.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie no kłerwa paranoja.
Przychodzi napadzior z Brazylii, były gracz Palmeiras, druzyny ktora jakas tam markę w Ameryce Południowej ma i nagle jest sikanie ze szczęścia że gościu podczas treningu popisał się soczystą główką. Gdyby to strzelił uliczny żul którego zakontraktowalismy to mozna sie cieszyc, ale nie jesli jest to zawodnik ktory zarabia grajac w pilke. On na treningu to powinien bramke za bramką ładować. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jakie szanse dostawał ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oczko, poker czy bakarat ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nitrox, a Ty jestes Dawidowskiego kto ? brat, syn, ojciec, dziadek ? Bo jezeli nie a mimo to nie jestes w stanie spojrzec na ten przypadek obiektywnie to wspolczuje. Wspolczuje mu ze zdrowie nie pozwolilo profesjonalnie uprawiac pilki ale w tej kwestii sie juz nic nie zmieni. A ja miejscu Wisly juz bym mu dawno powiedzial zeby poszedl sobie siedziec do domu placac mu nadal. Nie zabieral by przestrzeni innym. Na zgrupowaniu zamiast niego powinien byc jakis junior.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego jestescie tak pesymistycznie do Niego nastawieni
Nie jestem spokrewniony z Dawidowskim, poprostu uważam ze powinien dostać szanse częstszej i dłuższej gry, wtedy bedzie mógł sie wykazać. A dlaczego nic nie piszecie o Niedzielanie, który pokazał sie z dobrej strony w paru meczach, potem złapał kontuzje a teraz bardzo cięzko jest mu wrócic do formy Zarówno Dawidowski, jak i Niedzielan, nic piłkarsko sie nie dorobili bedąc w Wiśle. Cały czas jest nagonka na Dawidowskiego, a na Niedzielana dlaczego juz nie
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 26.01.2009 o godz. 14:49.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale Dawidowski to Dawidowski
juz nic nie zmieni podejścia do niego. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem tylko jedno, mam nadzieje ze Dawidowski zacznie grac, strzelać bramki i wtedy zobaczymy jakie bedą Wasze opinie na temat Niego. Jestem pewny, że bedziecie dobrze o Nim pisać, a wtedy z chęcią pokaze Wam co wcześniej o Nim sądziliście. Pzdr
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://galeria.wislakrakow.com/20090125/md2/05.jpg <----- Czy gość obok Zienia ma w ręce szluga ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Taaa, to na pewno sam Dawidowski.
Do treningów wracaj, a nie się będziesz po kafejkach internetowych rozbijał! Kasyn tam nie macie, to postanowiłeś sobie z kibiców Wisły jaja porobić? On nam pokaże ![]() Ekshibicjonista za dychę...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.01.2009 o godz. 18:44.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niedzielan wygrał nam turniej w Chicago (niezła kasa i prestiż, wiadomo że nie sam), przyczynił się dobitnie w tej rundzie do 1 bramki i przed kontuzją zagrał kilka świetnych meczy, strzelił bramkę Beitarowi choć było pozamiatane ale to el LM w końcu przez półtora roku. Dawidowski nie zrobił nic przez 5 lat. Koniec tematu bo każdy chętnie założyłby się że z Dawidowskiego nic nie będzie.
Zastanawia mnie fakt do Bednarz robi na zgrupowaniu? Czy jest to normalne zajęcie dyrektora sportowego, dodając że jest okienko transferowe? Czy ma tam on jakieś konkretne zadania do spełnienia? Może się mylę ale wydaje mi się jego wyjazd jest trochę nie na miejscu. Żeby robić za brakującego zawodnika to możnaby wziąść wyróżniającego się juniora. Jeśli nie walczy o sprowadzenie zawodników to czemu nie szuka możliwych wzmocnień. Wydaje mi się że potrzebny moe być w sprawach organizacyjnych dotyczących zgrupowania ale czy to nie powinno być załatwione 2 miesiące temu. Szkoda że Boguski teraz przed najważniejszym meczem w tym okresie nie jest w pełni sił zobaczylibyśmy na ile mocnym punktem jest Beto, choć z tego co Skorża powiedział to przez miesiąc od rozpoczęcia ligi będzie zawodnikiem głębokiej rezerwy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem powinniśmy zaprzestać w testowaniu 'na siłę' bramkarzy. Po prostu zaufajmy Cebanu. Chłopak ma potencjał. Do tego jak mało który piłkarz ma bardzo dobrze poukładane w głowie. Mam nadzieję że Skorża myśli podobnie jak ja i nie będzie brał jakiś ogórków na bramkę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z pierwszym to sie zgodze ,natomiast co do drugiego to zamiast samoistnych przemyslen ,jednak wolal bym zaufac trenererowi Skorzy.Chyba ktos kto widzi go codziennie przez kilka godzin ma lepsze pojecie, niz my co do potencjalu Cebanu...Jest oczywiscie problem trenera bramkarzy ale albo Skorza i Bednarz sa slepi, albo bardzo niepochlebne opinie i artykuly sa nieprawdziwe.
Ja kompletnie nie wiem co prezentuje Cebanu ale jesli rzeczywiscie jest w miare dobry, to chyba najbardziej racjonalnym rozwiazaniem, bylo by zastosowanie opcji 0.Czyli obaj nasi bramkarze graja po rowno i kto z nich lepiej zaprezentuje sie podczas przygotowan , ten zostaje nr jeden na nadchodzaca runde. Bylo by to z pożytkiem i dla Pawelka i Cebanu ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli jest jakakolwiek kasa na zakup bramkarza to ja bym jednak szukał , pomimo różnych indonezyjczyków i talentów ze Słowacji, a nuż się uda , tyle że kandydat jakieś przyzwoite CV powinien mieć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
jak dla mnie Cebanu to najwyżej człowiek na przyszłość .nie sądze ,by mógł on wskoczyc teraz do bramki pierwszej drużyny Wisły.ostatnio gorzej mu szło nawet w młodej ekstraklasie więc myśle że nie ma o czym mówić. wjego przypadku teraz max. to rola Drugiego bramkarza bądź jak już sie wiele razy mówiło wyporzyczenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
hehe...
dokladnie kumpel go widzial przed ich wyjazdem w kasynie tylko nie wiem czy tym na szpitalnej czy na pl. szczepanskim i zdaje sie ze slono go kosztowalo przygotowanie do wyjazdu a zeby nie rozmydlac z fragmentow z meczu z Basel pozytywne wrazenie na mnie zrobil Beto, niezle sie trzymal przy pilce i przytomnie odgrywal do kolegow ![]()
Ostatnio edytowane przez Szofer : 26.01.2009 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Patrzcie... Tomek ma w pokoju internet
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|