|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
istnieje jakiś program który 'ogarnie' pobieranie kilku partów z Rapidshare ? bo nie chce mi sie klikać non stop
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Spróbuj FlashGet.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jdownloader tez daje rade
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jest ktoś na forum kto dobrze zna się na pokerze... na jego zasadach, ponieważ zarejestrowałem się na pokerparty, gdzie po rozwiązaniu pewnego quizu dostaje się 50 dolców na gre... (nie da się wypłacić jej od razu
) i właśnie chodzi o to czy jest ktoś kto pomógłby mi ten quiz rozwiązać... grałem już wiele razy ale na niektóer pyt. nie znam odpowiedzi. proszę na priv. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gdzie znajdę jakieś motywy Wiślackie do Nokii 5310?
![]()
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Wczoraj pisałeś chyba jak szybko ściągnąć film(rapid odpada?) jeśli tak to polecam hotportal.pl wrzucają tam na odsiebie, sendspace.pl ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Witam
mam pytanie związane z tą stroną http://www.gadzet.sklepna5.pl czy naprawde mozna tam kupić taką obraczke a jak tam nie to gdzie bo jestem zainteresowany Z góry dziękuje Wisła Kraków od zawsze na zawsze |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kupię w fanatyku całą serię vlepek? Na tej zasadzie, że każda vlepka x1?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie:
Jak zrobić na "naszej klasie", żeby komentarze do profilu były zablokowane. Tzn. dodawanie komentarzy do profilu było zablokowane. Umiem zrobić tak, że komentarze są ukryte i ich wtedy nie widać. Ja chce zrobić, aby były widoczne, ale bez możliwości dodawania nowych. ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tak kupisz całą serię - obecna seria to 16 różnych vlepek za 3,20
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kto wie jak wygląda sprzedaż i wymiana gier na konsolę XBOX 360 (czy w ogóle mają gry na ten system) w Wandzie bo ponoć tam jest jakieś fajne stoisko z wymianą i nie wiem czy sprzedażą. Jak ktoś wie poproszę o informację co i jak, mile widziana strona jeśli takową posiadają.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy podłaczajac laptopa do telewizora nalezy zainstalowac jakies oprogramowanie, albo kliknąc jakies klawisze na klawiaturze....?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
bogaty w kanały program do oglądania TV w necie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie z innej beczki. Potrzebuje sobie wybrać jakiegoś filozofa który ma w miare proste poglądy najlepiej jakieś nacjonalistyczne i żeby można było o nim napisać kilka stronek A4. Jak znacie coś to zapodajcie kilka nazwisk. Tylko nie Platon i jego świta bo to jest jak dla mnie oklepane i wszyscy to beda miec
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fryderyk_Nietzsche Do wszelkich tego typu prac polecam "Historię Filozofii" W. Tatarkiewicza. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Własnie skończyłem przeglądać sobie krótkie charakterystyki filozofów i nurty filozoficzne i Nietzsche też mi się własnie spodobał. Na czytanie nie mam czasu bo musze to napisać na sobote bo mam zaliczenie z filozofii
Ważne, że pomysł już jest realizacja to kwestia kilku godzin.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam
mam pytanie związane z tą stroną http://www.gadzet.sklepna5.pl czy naprawde mozna tam kupić taką obraczke a jak tam nie to gdzie bo jestem zainteresowany Z góry dziękuje Wisła Kraków od zawsze na zawsze PROSZE NIECH KTOS MI NA TO ODPOWIE BARDZO MI ZALEŻY |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
No jeżeli jest wystawione na sprzedaż to chyba można. ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O ile pamiec mnie nie myli, to w panelu sterownia sa funkcje do przełaczania obrazu miedzy tv a laptopem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
fn + klawisz funkcyjny (f1, f2 etc.) na którym jest namalowany telewizorek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Hehe kocham takich graczy. ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Z lekkim poślizgiem wziąłem się wlasnie za ogladanie Lostow, pierwszego serialu. No i od poczatku problem. Film niby super, rewelacyjna jakosc, ale co 5 min mam zwieche na jakies 10-20 sekund, co delikatnie mnie irytowac zaczyna. Obstawiam, ze cos nie tak z wersja, ktora sciagnalem? Czy moze jest jakis specyfik, zeby temu zaradzic?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
gdzie mogę znaleźć filmik przedstawiający taniec nowozelandzkich rugbistów, tzn Haka, w wykonaniu hmm któryś z polskich chuliganów?
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak się nazywała piosenka gdzie w refrenie leciało "nie nie nie, nie to nie, mówie nie to myśle tak" czy jakoś w tym stylu. Wiem że to jakaś kobieta spiewaał, ale za cholere nie mogę znaleść.
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
![]()
Niszcz socjalizm!