|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
to zaprojektuj ścianę do naklejania vlepek ,żeby wszystko było ok vlepki be ,kibice be , zostań przed telewizorem będzie ci najlepiej ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To jest Nasz stadion i chyba nie musimy go jeszcze dodatkowo oznaczać wlepkami. Dla mnie też nie jest to estetyczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Zwolennicy przyklejania wlepek i bazgrania spreyami niech najpierw wyobklejają u siebie w domu łazienkę , kibel, szafki w kuchni lub nawet ekran telewizora , wtedy szacowna mamusia lub tatuś wyjaśnią im swój pogląd( na pewno pozytywny i tolerancyjny) na ten mądry proceder.
Sporą powierzchnią jest też zapewne własne czoło, tam też możecie spokojnie sobie kilka "walnąć" . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
moja mamusia i tatuś do dzisiaj nie wyjaśnili mi ich poglądu ,mam złych rodziców ?;( proponuje następnym razem zamiast .......ić na necie powiedz komuś w twarz żeby nie naklejał vlepki na krzesełku bo ci się później na nim źle siedzi i nieestetycznie wygląda i w ogóle jest be własne czoło mam na tyle ładne że nie muszę nic na nim naklejać... a i fany w sumie też po **** wywieszamy,przecież to nasz stadion więc nie musimy go oznaczać ,a jeszcze przeszkadzają w oglądaniu meczu !
Ostatnio edytowane przez South : 22.01.2009 o godz. 21:42.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Najlepiej wyrwijmy wszystkie krzesełka - po co nam one przecież jesteśmy "fanatykami", łazienki z ciepłą wodą też nie są nam potrzebne w końcu wystarcza nam drzewko/toitoi... fany/wrzuty są ESTETYCZNE i raczej upiększają trybunę/ścianę. Może Tobie brud, smród i ubóstwo nie przeszkadza ale mi tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
hmmm...a co przepraszam ma MOSTOSTAL WARSZAWA SA do POLIMEX MOSTOSTAL SA...oprócz słowa MOSTOSTAL w nazwie...myślcie trochę.
![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ze skrajnosci w skrajność,nigdzie nie napisałem żeby wyrywać krzesełka ,po prostu mi te vlepki nie przeszkadzają w niczym,o łazienkach tez nigdzie nie pisałem ale skoro poruszasz ten temat ,to wcześniej ludzie chodzili na mecze i nie mieli takich wygód jak czyste łazienki i nie narzekali ,zreszta teraz też na większosci stadionów ,a zwłaszcza sektorów gosci tego nie ma a jednak ludzie jeżdza i stoja w nich oczwyscie brud i smród ,mi przeszkadza ,fajnie że są teraz takie łazienki i komfort ale przypierdalanie sie do vlepek to lekka przesada jak już szukacie na siłe jakiego problemu,to problemem są pleksy które rzeczywiście przeszkadzają (i to dosyc bardzo bo widziałem gościa który sobie łapę na niej rozwalił bo maja ostro rogi) i w oglądaniu meczu i w aktywnym kibicowaniu... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
W X wieku nawet nie było ciepłej wody i prądu i żyli telefonów i internetu, ale my teraz mamy XXI i staramy sie o EURO |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mi też nie przeszkadzają na tyle żebym zaczął się z wszystkimi awanturować, mówię tylko że z czasem staje się to co raz brzydsze..
Mamy XXIw i tylko należy ubolewać że łazienki, zadaszone krzesełko to luksus na naszych stadionach. Pewnie nasz stadion nie jest idealny, ale taki już będzie przez najbliższe kilkadziesiąt lat i dlatego strasznie mnie denerwuje jak jest dewastowany przez własnych kibiców.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
south
ja tylko grzecznie , aczkolwiek z lekką doza ironii zasugerowałem istotom myślącym (sorry jeśli sie pomyliłem) że błędne jest niszczenie własnego (naszego wspólnego) stadionu. Dotyczy to także stania na krzesełkach, kopania po nich , bazgrania i szczania po stadionie poza kiblem. Nie jest to żadne kibicowanie tylko czysta bezmyślnośc i głupota. Chodzę na E3 i nie raz zwracałem uwage różnym "najwierniejszym" zeby nie "syfili" własnego gniazda. Przeważnie skutkowało, i miałem poparcie wiekszości kibiców (fanatyków też). Jak komuś przeszkadzają toalety i czystośc zawsze może iśc w krzaki do parku. Chcemy miec stadion i Euro to poziom wypadałoby trzymać. Dawno temu ludzie biegali z maczugami , nie oznacza to ze dzisiaj tez jest to normą.(chociaż, kto wie.) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dokładnie mamy stadion który dopiero powstaje ma on nam służyć na długie lata, ma być zadbany i estetyczny. Takie naklejanie wlepek powoduje to że przychodzi gość widzi wlepke i mysli "aa ja se też nakleje" itd itd z czasem staje sie to bardzo nie estetyczne. mielismy ladne szyby przy wejściach na trybuny aa teraz wiekszość jest poobklejana ii do tego to jest bądz co bądz trudne do usunięcia. Zmierzam do tego że widząc iż jedna osoba nie dba o takowe dobro pociąga to że przychodzi druga i też tego nie szanuje aa z czasem jak to wszystko stanie sie jeszcze bardzie poobklejane ktos wapdnie na pomysl np ze sprayem a pozniej to juz tylko zaczyna się niszczenie bo jak jest troche zniszczone to można "dokończyć" wrwrww
A kolega "south" niech sobie obkleja kazde miejsce w domu na swoim ciele i nawet w tyłku ale nie na "naszym wspólnym stadionie"! |
|
|
|
Banita
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żeby to w końcu przyklepali i do roboty.
Podejzewam jednak że w trakcie robór wykonawca "wynajdzie" 100 powodów na 100 dodatkowych (niespodziewanych ale nieuniknionych) kosztów i cena wzrośnie wyżej od tej Budimexu . Mam nadzieje że nie będzie scenariusza jak z "Giriszem" i "turecką budową szybkiego tramwaju.... Mam nadzieję że się mylę ale ,.. to Polska właśnie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jakby ktoś miał info na temat wyniku arbitrażu to pisać od razu. To dzisiaj najważniejszy temat w tym temacie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Same kobiety w komisji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
odwołanie budmiexu ODDALONE
![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WIadomo na 100%?
Jak tak to wreszcie dobra wiadomośc , do roboty! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wspaniałe info na koniec tygodnia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to teraz pora na wyjaśnienie paru kwestii: gdzie gramy, co z oświetleniem , karnetami?.
I najważniejsze kiedy zobaczymy maszyny i robotników na R22.? W realu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ciezarowki powinny wjechac pn/wt. Wiosne gramy napewno u siebie. AB i Vipow przenosza na E, VIPow na trybune gosci (pewnie dlatego ze klatkami sie wejdzie do okraglaka) a zwyklych kibicow na E4 i chyba E3. Karnetow bylo sprzedanych ok 7-8tys, wiec max po ok 2 tys biletow zostanie, o ile wiecej karnetow nie bedzie wykupione
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak podpiszą umowę na stadion to będzie kapitalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
a gości gdzie niby dadzą
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
oczywiście, że nie ... może najlepij oddajmy im całe E? a może D? ... pomyślunku troszeczke chociaż.
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
super wiadomość !!! Budowę czas zacząć !!!
Heh, taka dygresja, pewnie z drugim przetargiem też nie odpuszczą i cała zabawa z odwołaniami będzie identyczna przy drugiej trybunie. Może zróbmy sondę...drobny żarcik. ![]() od pn - nowe fotki jak zaczną prace ![]() ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
sprawiedliwość istnieje!! to pewnie pod koniec miesiąca ruszą pierwsze prace
przyznam, że od zakonczenia budowy okrąglaka brakowało mi informacji i zdjęć i całej tej otoczki związanej z budową...i teraz nareszcie te piekne chwile powrócą ![]()
What's new?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Myślę że nikt się nie obrazi jak dam linka do kamerki (wiem wiem że była,chce przypomnieć) bo warta w miarę tego(obecnie niezła mgiełka
http://www.krakow.pl/kamera/wisla/Ah nie mogę się doczekać tej trybunki,będzie potężna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
piszecie ludzie na forum a wiadomosci nie czytacie, byl na glownej news w ktorym jakis gosc sie wypowiadal ze jak bedzie odrzucone odwolanie to w pn podpisza umowe i odrazu sprzet bedzie mogl wjechac
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|