The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2009, 23:08
Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego na żadnym zdjęciu ze zgrupowania w Hiszpanii nie ma Marcelo ? przeszukałem wszystkie galerie i nie ma go nigdzie, a wszyscy latynosi trzymają się w grupie, więc nietrudno byłoby go uchwycić na zdjęciu.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.01.2009, 10:22
Tak samo nie widać Pawełk, Pwła Brożka, Sobola Piotrka Brożka... Pewnie ich sprzedali. Napisałem to nie widząc ostatniej galeri co nie zmienia faktu że np Pawełek pojawia się raz Sobol zdaje się też a nie widzę nigdzie żeby Brazyliczycy trzymali się razem
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 22.01.2009 o godz. 10:26.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 22.01.2009, 10:23
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Tak samo nie widać Pawełk, Pwła Brożka, Sobola Piotrka Brożka... Pewnie ich sprzedali
przeglądnij sobie galerię Biura Prasowego i zobaczysz, że wspomniana czwórka widnieje na fotografiach. Ja też nie widziałem Marcelo na zdjęciach.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 22.01.2009, 10:25
Ktoś jest podobno chory. Wiec może on?
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Stary 22.01.2009, 10:31
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19977 MACIE, polecam tytuł

A co do zjaw zdjęciowych Piotrka nie ma a dodam ponownie jak ktoś nei doczytał że ostatnią galerię przeglądnąłem przed chwilką co nie zmnia faktu że np Niedzielan jest tylko raz hehe
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 22.01.2009, 11:17
SimpsoN napisał(a):Wyświetl post
Jak na Wojewódzkiego i Figurskiego to nic szczególnego
chcieli zrobić "święte" obrazki z portretem Małeckiego, szukali również, jako kuria Krakowska,garbarza który zdejmie z niego skórę z tatuażem, wyprawi, rozciągnie do wymiarów obrazu na ścianę żeby można go było powiesić gdzieś w Kurii.
o ile mi wiadomo to Figurski to straszny fan Legii, więc się nie dziwie...a i tak tego typu żarty są niesmaczne...
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 22.01.2009, 16:09
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...powanie-wisly/

bardzo niepokojące...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.01.2009, 16:41
Czopens napisał(a):Wyświetl post
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...powanie-wisly/

bardzo niepokojące...
Dokładnie. Do tego na oficjalnej nie ma żadnej wiadomości co z Radkiem. Może pojechał na jakieś badanie?

edit.

Nie rozumiem czemu na boisko wchodzi Dawidowski zamiast tego młodego Brazylijczyka.
Ostatnio edytowane przez 4fan_player : 22.01.2009 o godz. 17:04.
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 22.01.2009, 17:23
Już widzę jak z lekarzem negocjuje transfer
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.01.2009, 17:41
Radek ma coś z pachwiną i pojechał na jakieś specjalistyczne badania :/ miejmy nadzieję że to nic poważnego.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Stary 22.01.2009, 23:56
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19984

A niektórzy mi nie wierzyli, gdy mówiłem, że od początku go tam nie było

Ale tak serio, nie dziwi nikogo, że odkąd Wisła tam przyjechała, nie padło jedno choćby zdanie na temat Marcelo, że go nie ma, wyjechał ? Dziś podczas relacji ze sparingu nie odpowiedzieli mi też na pytanie, dlaczego nie gra. Nie napisali nic o nim na oficjalnej. Jakieś kurde TOP SECRET ;]
pewnie rozejdzie się po kościach, oby.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 23.01.2009 o godz. 00:37.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.01.2009, 00:25
gdsmk napisał(a):Wyświetl post

Żeby się nie okazało, że zimy się przestraszył i nie ma zamiaru wracać
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.01.2009, 00:26

Brawo... wyłapales afere.. mam nadzieje ze wszyztko jest git. zorpierdala mnie jednak ze juz jest 5 dzien zrgupowania a o tym ze Marcelo wyjechal do brazyli nikt nic nie wspomnial... co to komuna czy co?
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 23.01.2009, 09:55
Marcelo już na zgrupowanie, po co robić aferę?
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5128
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Stary 23.01.2009, 10:17

No to muszę się przyznać że to ja byłem tym niedowiarkiem Ale co by nie było dobrze że wszystko jest wyjaśnione
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.01.2009, 14:21
Czyżby Singlar był fanem Chelsea... po patrzcie na buty...

Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Stary 25.01.2009, 19:58
SimpsoN napisał(a):Wyświetl post
Jak na Wojewódzkiego i Figurskiego to nic szczególnego
chcieli zrobić "święte" obrazki z portretem Małeckiego, szukali również, jako kuria Krakowska,garbarza który zdejmie z niego skórę z tatuażem, wyprawi, rozciągnie do wymiarów obrazu na ścianę żeby można go było powiesić gdzieś w Kurii.
http://www.youtube.com/watch?v=jmHgb3N0Jp0

http://www.youtube.com/watch?v=6pwDcetbvYY

http://www.youtube.com/watch?v=kx0o6Vc0Qwg

http://www.youtube.com/watch?v=FaEH-C-ObTs

Tu są wszystkie wkręty na ten temat, jeśli ktoś był ciekaw
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 25.01.2009 o godz. 20:03.
Odpowiedz cytując
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 26.01.2009, 20:07
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...bciej-odejsc-/

Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie Baszcza potraktowano jak psa- zawodnika reprezentującego nasze barwy od 8 sezonów- a te "szczawiki" nie mają czasu aby z nim porozmawiać!
Odpowiedz cytując
antony1906
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 26.01.2009, 21:49
prawnik25 napisał(a):Wyświetl post

Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie Baszcza potraktowano jak psa- zawodnika reprezentującego nasze barwy od 8 sezonów- a te "szczawiki" nie mają czasu aby z nim porozmawiać!
Niby, w którym momencie go źle potraktowaliśmy ? Ma pół roku kontrakt, zgodnie z prawem bosmana może podpisać już teraz kontrakt z nowym klubem. My nie musimy go sprzedawać, my tylko możemy. Albo najlepsza opcja, niech oddają nam Żurawia my im Baszcza. Nie musimy się wcale śpieszyć. Może odejść i w ostatni dzień okienka.
Ostatnio edytowane przez antony1906 : 26.01.2009 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 27.01.2009, 09:43
prawnik25 napisał(a):Wyświetl post

Źle to potraktowano kiedyś Kazia Moskala, co do tej pory pamiętam. Rozmowy o przedłużeniu kontraktu odwlekano do końca sezonu, po czym po fecie mistrzowskiej powiedziano mu "do widzenia".

Baszczu ma jeszcze pół roku kontraktu - w dodatku może już teraz podpisać umowę z Grekami i naciskać na Wisłę, by puściła go w tym okienku. To komfortowa sytuacja.

Wiadomo, że Baszczu ma 31 lat, za granicą nie gra i chce jeszcze dorobić do emerytury. W Wiśle na porównywalne pieniądze liczyć nie może, więc wybór wydaje się prosty.

Nie ma jednak co dorabiać do tego zbędnej ideologii. Lubię Baszcza, zagrał dla nas sporo meczy i życzę mu jak najlepiej. Ale klub nie jest w niczym winny, nie ma obowiązku już teraz decydować się na podpisanie kontraktu.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.01.2009, 10:43
Żle potraktowano Moskala ,Kłosa,Majdana,Moskalewicza .
Ludzie ,to nie jest "ochronka".
Zaraz będzie ,że żle potraktowano Clebera , Baszcza, Głowę.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.01.2009, 11:36
Niech Baszczu nie zgrywa męczennika.
Owszem, z całą pewnością zasługuje na szacunek ze strony klubu i kibiców ale czy klub mu takiego szacunku nie okazuje?
Czy klub spóźnia się z wypłatą wynagrodzenia?
Czy klub kazał mu jechać na obóz z Młodą Ekstraklasą?
Czy Baszczu nie ma podpisanego kontraktu do 30 czerwca 2009?

Wilczek i Bednarz są pracownikami klubu a nie agentami Baszcza i dla nich dobro klubu a nie konkretnego zawodnika ma być najważniejsze. Larissie bardzo zależy na Baszczu, który ma kontrakt do czerwca. Wiśle zależy na Żurawiu, który ma kontrakt do czerwca. Dlaczego to Wisła ma być tą złą? Czy Żurawski opowiada jak to go Larissa źle traktuje.
Negocjacje handlowe, to wszystko.
Sam Baszczu wspomina, że próbował kontaktować się bezpośrednio z Cupiałem. No bez jaj. Nie ma już zarządu? Cupiał jak będzie miał chęć to sam się z nim skontaktuje. W drugą stronę to nie działa.
Ciekawe czy Baszczu skierował do zarządu oficjalne pismo z prośbą o rozwiązanie kontraktu? Nie wydaje mi się.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 27.01.2009, 11:57
No rzeczywiście ,co za niewdzięczność klubu ,tak utrudniać zawodnikowi życie.
Wystawiono za Baszcza prawdziwie zaporową cenę - całe 100 tys €....
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 27.01.2009, 13:23
Poza tym chyba większość z nas pamięta, jakim to Wiślakiem był Baszczu i jak się zachował, gdy przyszła oferta z West Hamu? ))))
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 27.01.2009, 14:05
Za to wszystko co Baszczu zrobił dla Wisełki i Kibiców z R22 przez 8 ! lat wielkie brawa , szacunek i pamięć .
Jeśli ma odejśc to powodzenia w nowym klubie.
Dziękujemy , nie zapomnimy .
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.01.2009, 15:01
Proud napisał(a):Wyświetl post
o ile mi wiadomo to Figurski to straszny fan Legii, więc się nie dziwie...a i tak tego typu żarty są niesmaczne...
Dlaczego niesmaczne? Co chcial osiagnac Malecki robiac sobie podobizne papieza na jakiejs czesci swojego ciala? Przeciez to zalosne. Jestem pewien, ze Malecki zrobil to na pokaz, aby pokazac swoja religijnosc, oczywiscie pochwalilo by taka inicjatywe mnostwo pseudokatolikow. Prawda jest zapewne taka, ze Maleckiemu zarowno dziela literackie jak i poglady papieza sa obce. A cala sytuacja jest sztuczna jak wspolna msza kibicow z roznych stron blon.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.01.2009, 15:08
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Jestem pewien, ze Malecki zrobil to na pokaz, aby pokazac swoja religijnosc, oczywiscie pochwalilo by taka inicjatywe mnostwo pseudokatolikow.
Na pokaz zrobil sobie tatuaz na cale przedramie, brawo, masz pomysly

Prawda jest zapewne taka, ze Maleckiemu zarowno dziela literackie jak i poglady papieza sa obce
Zapewne, prawdopodobnie, mozliwe, chyba...... Piszesz tylko zeby cokolwiek napisac ? Wiesz cokolwiek o zyciu Patryka ? Prawda napewno jest taka, ze Maly jest bardzo wierzaca osoba, ktorej jednym z zyciowych autorytetow jest JP2.

Ed: A co ma religia do jezdzenia na wyjazdy czy tez robienia imprez ? Poza tym kolega kolegi ciotki ojca wujka ble ble ble... daj spokoj. Nie znasz osobiscie chlopaka to nie pisz jaki on jest
Ostatnio edytowane przez mic : 27.01.2009 o godz. 15:30.
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.01.2009, 15:25
Wiem cokolwiek o zyciu Patryka. Swoja religijnosc pewnie okazywal kiedy jezdzil na wyjazdy z kibicami Wisly, obrazajac inne druzyny. Albo na pijackich imprezach ktore Patryk lubi sobie urzadzac. Tak sie sklada ze chodze do klasy z gosciem ktory zna tego chlopaka i chodzil z nim do szkoly, dlatego znam troche faktow z jego zycia. Ponadto wyznanie, wiara sa sprawami intymnymi i obnoszenie sie z nimi(bo tym jest wytatuowanie podobizny osoby ktora byla najwyzszym urzednikiem w koscielei i głową innego państwa) mija sie z tym co glosi kosciol.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 27.01.2009, 15:36
Wiem cokolwiek o zyciu Patryka. Swoja religijnosc pewnie okazywal kiedy jezdzil na wyjazdy z kibicami Wisly, obrazajac inne druzyny. Albo na pijackich imprezach ktore Patryk lubi sobie urzadzac. Tak sie sklada ze chodze do klasy z gosciem ktory zna tego chlopaka i chodzil z nim do szkoly, dlatego znam troche faktow z jego zycia.Ponadto wyznanie, wiara sa sprawami intymnymi i obnoszenie sie z nimi(bo tym jest wytatuowanie podobizny osoby ktora byla najwyzszym urzednikiem w koscielei i głową innego państwa) mija sie z tym co glosi kosciol.
Noszenie krzyżyka tez jest obnoszeniem się z wiarą ?Obnoszenie się z wiarą jest sprawą indywidualna jedni noszą krzyżyki inni robią sobie tatuaże nic ci do tego. Byłeś na tym wyjeździe i widziałeś żeby obrażał jakieś inne drużyny ?Akurat Patryk jest jednym z najbardziej utożsamiających się piłkarzy z kibicami Wisły i chwała mu za to ,bo nie każdego "kibica" stać na to żeby pojechał kilkanaście kilometrów za swoją drużyną a co dopiero mówić o piłkarzykach...
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.01.2009, 15:40
Wiem cokolwiek o zyciu Patryka. Swoja religijnosc pewnie okazywal kiedy jezdzil na wyjazdy z kibicami Wisly, obrazajac inne druzyny. Albo na pijackich imprezach ktore Patryk lubi sobie urzadzac. Tak sie sklada ze chodze do klasy z gosciem ktory zna tego chlopaka i chodzil z nim do szkoly, dlatego znam troche faktow z jego zycia. Ponadto wyznanie, wiara sa sprawami intymnymi i obnoszenie sie z nimi(bo tym jest wytatuowanie podobizny osoby ktora byla najwyzszym urzednikiem w koscielei i głową innego państwa) mija sie z tym co glosi kosciol.
Straszne . A kolega kolegi, za pośrednictwem dalekiego kuzynostwa opowiadał mi o rzeczach, które rzekomo dzieją się w szatni Wisły. Nieprawdopodobna historia!

Ludzie...

PS. Figurski, Wojewódzki - jeden pies. Obaj gdy słyszą słowo "Kościół" zieją nienawiścią. Ot tacy ludzie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów