|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego na żadnym zdjęciu ze zgrupowania w Hiszpanii nie ma Marcelo ? przeszukałem wszystkie galerie i nie ma go nigdzie, a wszyscy latynosi trzymają się w grupie, więc nietrudno byłoby go uchwycić na zdjęciu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tak samo nie widać Pawełk, Pwła Brożka, Sobola Piotrka Brożka... Pewnie ich sprzedali. Napisałem to nie widząc ostatniej galeri co nie zmienia faktu że np Pawełek pojawia się raz Sobol zdaje się też a nie widzę nigdzie żeby Brazyliczycy trzymali się razem
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 22.01.2009 o godz. 10:26.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ktoś jest podobno chory. Wiec może on?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19977 MACIE, polecam tytuł
A co do zjaw zdjęciowych Piotrka nie ma a dodam ponownie jak ktoś nei doczytał że ostatnią galerię przeglądnąłem przed chwilką co nie zmnia faktu że np Niedzielan jest tylko raz hehe ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
edit. Nie rozumiem czemu na boisko wchodzi Dawidowski zamiast tego młodego Brazylijczyka.
Ostatnio edytowane przez 4fan_player : 22.01.2009 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Już widzę jak z lekarzem negocjuje transfer
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19984
A niektórzy mi nie wierzyli, gdy mówiłem, że od początku go tam nie było ![]() Ale tak serio, nie dziwi nikogo, że odkąd Wisła tam przyjechała, nie padło jedno choćby zdanie na temat Marcelo, że go nie ma, wyjechał ? Dziś podczas relacji ze sparingu nie odpowiedzieli mi też na pytanie, dlaczego nie gra. Nie napisali nic o nim na oficjalnej. Jakieś kurde TOP SECRET ;] pewnie rozejdzie się po kościach, oby.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 23.01.2009 o godz. 00:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale co by nie było dobrze że wszystko jest wyjaśnione![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czyżby Singlar był fanem Chelsea... po patrzcie na buty...
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=6pwDcetbvYY http://www.youtube.com/watch?v=kx0o6Vc0Qwg http://www.youtube.com/watch?v=FaEH-C-ObTs Tu są wszystkie wkręty na ten temat, jeśli ktoś był ciekaw
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 25.01.2009 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...bciej-odejsc-/
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie Baszcza potraktowano jak psa- zawodnika reprezentującego nasze barwy od 8 sezonów- a te "szczawiki" nie mają czasu aby z nim porozmawiać! |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez antony1906 : 26.01.2009 o godz. 21:55.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Baszczu ma jeszcze pół roku kontraktu - w dodatku może już teraz podpisać umowę z Grekami i naciskać na Wisłę, by puściła go w tym okienku. To komfortowa sytuacja. Wiadomo, że Baszczu ma 31 lat, za granicą nie gra i chce jeszcze dorobić do emerytury. W Wiśle na porównywalne pieniądze liczyć nie może, więc wybór wydaje się prosty. Nie ma jednak co dorabiać do tego zbędnej ideologii. Lubię Baszcza, zagrał dla nas sporo meczy i życzę mu jak najlepiej. Ale klub nie jest w niczym winny, nie ma obowiązku już teraz decydować się na podpisanie kontraktu. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Żle potraktowano Moskala ,Kłosa,Majdana,Moskalewicza .
Ludzie ,to nie jest "ochronka". Zaraz będzie ,że żle potraktowano Clebera , Baszcza, Głowę. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Niech Baszczu nie zgrywa męczennika.
Owszem, z całą pewnością zasługuje na szacunek ze strony klubu i kibiców ale czy klub mu takiego szacunku nie okazuje? Czy klub spóźnia się z wypłatą wynagrodzenia? Czy klub kazał mu jechać na obóz z Młodą Ekstraklasą? Czy Baszczu nie ma podpisanego kontraktu do 30 czerwca 2009? Wilczek i Bednarz są pracownikami klubu a nie agentami Baszcza i dla nich dobro klubu a nie konkretnego zawodnika ma być najważniejsze. Larissie bardzo zależy na Baszczu, który ma kontrakt do czerwca. Wiśle zależy na Żurawiu, który ma kontrakt do czerwca. Dlaczego to Wisła ma być tą złą? Czy Żurawski opowiada jak to go Larissa źle traktuje. Negocjacje handlowe, to wszystko. Sam Baszczu wspomina, że próbował kontaktować się bezpośrednio z Cupiałem. No bez jaj. Nie ma już zarządu? Cupiał jak będzie miał chęć to sam się z nim skontaktuje. W drugą stronę to nie działa. Ciekawe czy Baszczu skierował do zarządu oficjalne pismo z prośbą o rozwiązanie kontraktu? Nie wydaje mi się. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No rzeczywiście ,co za niewdzięczność klubu ,tak utrudniać zawodnikowi życie.
Wystawiono za Baszcza prawdziwie zaporową cenę - całe 100 tys €.... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Poza tym chyba większość z nas pamięta, jakim to Wiślakiem był Baszczu i jak się zachował, gdy przyszła oferta z West Hamu?
)))) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Za to wszystko co Baszczu zrobił dla Wisełki i Kibiców z R22 przez 8 ! lat wielkie brawa , szacunek i pamięć .
Jeśli ma odejśc to powodzenia w nowym klubie. Dziękujemy , nie zapomnimy . |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dlaczego niesmaczne? Co chcial osiagnac Malecki robiac sobie podobizne papieza na jakiejs czesci swojego ciala? Przeciez to zalosne. Jestem pewien, ze Malecki zrobil to na pokaz, aby pokazac swoja religijnosc, oczywiscie pochwalilo by taka inicjatywe mnostwo pseudokatolikow. Prawda jest zapewne taka, ze Maleckiemu zarowno dziela literackie jak i poglady papieza sa obce. A cala sytuacja jest sztuczna jak wspolna msza kibicow z roznych stron blon.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
![]()
Ed: A co ma religia do jezdzenia na wyjazdy czy tez robienia imprez ?
Ostatnio edytowane przez mic : 27.01.2009 o godz. 15:30.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wiem cokolwiek o zyciu Patryka. Swoja religijnosc pewnie okazywal kiedy jezdzil na wyjazdy z kibicami Wisly, obrazajac inne druzyny. Albo na pijackich imprezach ktore Patryk lubi sobie urzadzac. Tak sie sklada ze chodze do klasy z gosciem ktory zna tego chlopaka i chodzil z nim do szkoly, dlatego znam troche faktow z jego zycia. Ponadto wyznanie, wiara sa sprawami intymnymi i obnoszenie sie z nimi(bo tym jest wytatuowanie podobizny osoby ktora byla najwyzszym urzednikiem w koscielei i głową innego państwa) mija sie z tym co glosi kosciol.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
. A kolega kolegi, za pośrednictwem dalekiego kuzynostwa opowiadał mi o rzeczach, które rzekomo dzieją się w szatni Wisły. Nieprawdopodobna historia!Ludzie... PS. Figurski, Wojewódzki - jeden pies. Obaj gdy słyszą słowo "Kościół" zieją nienawiścią. Ot tacy ludzie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|