|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
w takim razie inne pytanie - jaki temat proponujecie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
U was pod blokiem/domem też już stopniał śnieg ? Bo tu w Tarnowie prawie w ogóle ni ma
A ciekawy jestem na co się przygotować jak jutro przyjadę do pracy do Krakowa. Mam nadzieje że też wiosna idzie ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dostaniesz/dostałeś w szkole listę przedmiotów wybierz jakiś najprostszy ,nie ma sensu się bawić z trudnymi tematami,czy zdasz ustna na 8 czy 20 ma tak naprawdę niewielkie znaczenie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
WzT
zależy gdzie. w cetrum niewiele zostało, Bronowice, czy Azory to już bielej, i więcej błota. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
blacharska prowokacja ;] nie każdy facet leci na taki typ kobiety ,poza tym jak się kogoś szuka na dłużej ,to dyskoteka nie jest najlepszym miejscem na takie poszukiwania ![]() ![]()
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Biblioteka, kościół, księgarnia, muzeum oto miejsca do poznania wspaniałej niewiasty ![]() A ta na serio nie ma to jak myśleć schematami, taki sam procent możliwości zapoznania nie tej kobiety jest w dyskotece, czy w knajpce jak i na plebanii i proboszcza, a kwestia jest tylko taka że trzeba myśleć dużą głową a nie tą mniejszą ot i cała filozofia ![]() Nie da się wszystkiego szufladkować. Takie pytanie myślicie że normalne dziewczyny nie chodzą się pobawić do klubów i nie można ich tam spotkać Według mnie to tylko kwestia taka że najbardziej w oczy rzucają się najłatwiejsze kąski, a że większość mężczyzn z zasady jest leniwa i jak ma się starać a może poderwać dziewoje z blachy w parę sekund wybiera zazwyczaj tą drugą a potem narzeka, że dyskoteka to pełna tylko tego typu kobiet ![]()
Ostatnio edytowane przez emsi : 20.01.2009 o godz. 20:49.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sumie to najwięcej fajnych dziewczyn spotyka się w szkole : d
Powód: i na forum :D
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 20.01.2009 o godz. 20:47.
![]() .
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na razie musze Was pozegnać - dziecko wróciło i chce sie dorwać do komputera wyrzucając kochaną mamusię :-( Do jutra.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Emsi, ta mniejsza głowa przynajmniej idzie na spontan, duża kalkuluje. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Życie życie jakby to powiedział Rynkowski Ryś. ![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A alimentów potem płacić nie ma kto.
![]() ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
a tak wogóle to dzisiaj dostałem paczke z kapeluszem SUPER WISŁA. Powiem wam że ta SSA pięknie wysyłki prowadzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
emsi dzisiaj ze mną na serwie w cs grał kolo co miał taki nick
![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
powiem ci, że w zeszłą niedzielę zamówiłem paczkę pocztą polską, normalnie za pobraniem.
przyszłą we wtorek rano. ze Szczecina. moze francuski fan mcdonalda? po fracusku MC czyta się jak emsi ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakaś podróba
![]() Ksywka od chłopaków z dzielnicy się wzięła, bo jako jeden z pierwszych słuchałem rapu a że inicjały mam MS to po jakimś czasie ewoluowało na emsi i tak już wiele lat pozostało i z żadnymi mcdonaldami mi tutaj ![]()
Ostatnio edytowane przez emsi : 20.01.2009 o godz. 21:26.
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przyznaj się emsi, że ta ksywka jest od Big Mac'a!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marne 93 kilo a tu już od Big Maca ostrzegam Wieś Maca nie zdzierżę ![]() A tak w innym temacie czy tylko mnie za każdym razem rozwala piosenka z Absolwenta Simon & Garfunkel - Sounds Of Silence http://www.youtube.com/watch?v=FL6HK1YP9pQ mistrz A w podobnym klimacie też powalił mnie kawałek użyty w filmie Daft Punk Electroma http://www.youtube.com/watch?v=ELJah3aNfKM I dziś na tapetę Nirvana unplugge 0 Where Did You Sleep Last Night ten cover to dla mnie absolutna magia jak cała ich płyta unplugged.
Ostatnio edytowane przez emsi : 20.01.2009 o godz. 21:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli już to po francusku czyta się to bardziej jak polskie emse, ale na pewno nie emsi!
Tak woli uściślenia ![]() 1. Piosenkę Simon & Garfunkel znałem przed tym jak obejrzałem film. I piosenka i film jak dla mnie wspaniałe. 2. Nie wiedziałem, że Daft Punk taką muzykę też robi. 3. Pokuszę się o stwierdzenie, że jeden z najlepszych kawałków na tej płycie!
Ostatnio edytowane przez puchaty1906 : 20.01.2009 o godz. 21:44.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jejku jej.
masz rację. pani jak-jej-tam mnie oszukała ;(
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 20.01.2009 o godz. 21:48.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
gówno prawda - na forum!!! dooobryyy wieeeeczer ![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie ich piosenka tylko kogo innego ale użyta w filmie, który jak dla mnie choć nie jest lekki łatwy i przyjemny ma w sobie coś niesamowitego i opowieść o samotności robotów na ziemi i próby upodobnienia i akceptacj kupuje, szczególnie że ilustruje to taka fantastyczna muzyka
![]() A jak o muzyce filmowej to kocham ten numer Nancy Sinatry użyty w Kill Billu :] http://www.youtube.com/watch?v=GaVNfZWBVhQ
Ostatnio edytowane przez emsi : 20.01.2009 o godz. 21:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
oj nie taki dobry...przynajmniej dla mnie...
nie ma to jak złapać zajebistą infekcję na dzień przed kolosem z teorii obwodów i na tydzień przed sesją... musiałem to z siebie wyrzucić... ![]() ale witam witam i oby wieczór był dobry dla reszty gawiedzi PS co do dziewczyn polecam imprezy, tam też ich sporo ![]() ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ja bym podjeła. Owszem w mediach w min 90% kibic przedstawiony jest jako ten zły kibol-chuligan.Ale możesz się np. oprzeć na poniższym wykładzie Dudały podać jako przeciwwagę i całkiem inny punkt widzenia. Udowodnić że media podają opinie o kibicach bardzo subiektywnie od razu wskazując winnego. Temat bardzo ciekawy ale i trudny. http://www.goool.pl/main.php?id=16530[/FONT] widzę że epidamia.... przychodnie zapchane po brzegi w aptekach kolejki, wszysycy chorują - zdrówka Wam życzę!!! grzane piwko z miodkiem, czosneczek, ciepłe skarpetki i łożeczko - trzeba to wygrzać! ![]() Abdul słoneczko a co Tobie tak z tymi blacharami
Ostatnio edytowane przez Ni_Ma : 20.01.2009 o godz. 22:08.
![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ni_Ma siemanooooo
![]() |
|