|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy próbowałeś kiedykolwiek tabaki? | |||
| Tak |
|
231 | 73,33% |
| Nie |
|
90 | 28,57% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 315. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
polecam na katar ,działa błyskawicznie,tylko ludzie się dziwnie patrzą jak się wciąga
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
no ja np ostatnio spotkałem staruszke na przystanku która stwierdziła że wciągam amfetamine i że dzwoni po policje... Argument który ją przekonał to to że proszek był brazowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Spróbowałem niedawno, i muszę powiedzieć że fajna sprawa
![]() Jaką tabakę polacacie, i gdzie kupować? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kupywać przedewszystkim w tabakierze obok bagateli.
a co do tabaki to zacznij od gawth apricot i red bull. potem Alpina, Ozon Sherry lowen Prise. pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Precel z makiem to na prawde dobry snaffer i nalezy go sluchac
ja go poszluchalem i niezauje![]() ![]()
Szacunek dla Guliego za to co robi!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak zaczeliście snuffać?
Od dawna wciągacie tabake |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
preclowi to tabaka wpierodlila juz mozg
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kupywał ktoś ostatnio apricota? zobaczyłem ostatnio tabakiere z apricotem na którym widnieje tekst że ten wyrób szkodzi zdrowiu.
Jetsem ciekawy co za idiota to wymyślił ( nie jest to naklejka ) Bo Tabakiera po apricocie była jedną z ładniejszych a wiem ze poschl tabak walczyło z tym żeby te gówniane naklejki znikneły z tyłu i tabaka była sprzedawana od 15 lat znowu.
Ostatnio edytowane przez Precel z makiem : 10.11.2008 o godz. 20:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
chodzi Ci zapewne o Gawitcha :] (snuffa wciągam od około 3 lat ) przez ten czas w moje nozdrza trafiło ok 30 różnych snuffów :]
Powód: bywa
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 10.11.2008 o godz. 20:58.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha sorry, że pisze pod sobą ale jak jakies zapytania to walce śmiało na priv odnośnie tabaki ;D
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
30 przez 3 lata to mało
ja wciągam od roku i już mam za sobą ponad 30 Ostatnio miałem FC Bayern Snuff i Kensington. Obie zajebiste Kensington powalał z nóg. Czegoś tak mocnego jeszcze w nosie nie miałem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm no wiesz, 30 rodzai ale np. jakby zebrać wszystkie tabakiery moje i kolegów co tabaczą to zebrało by się przez te 3 lata z 200-250 tabakierek :]
a no i w sumie ten tamacik na forum Wisły taki trochę bez sensu na dłuższą metę....... ![]()
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 10.11.2008 o godz. 21:31.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Red Bull i Ozona Cherry to jest to ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A właśnie że nie zgodze sie z kolegom wyżej. Red jest dobry na początek. dużo ludzi tak zaczyna. Np ja jak zacząłem snuffać to zanim kupiłem coś innego musiałem przejść przez 7 tabakier redzia
Co do tej fazy... to też nie zawsze jest że zamula. Np. ja czasem jak zadużo snuffne to tabaka (np Alpinka) bardzo pobudza. Jak ktoś chce mieć większy aromat tabaki niech wsadzi ją do zamrażalnika na 15 minut. Odjazd Prezydent TS napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dwa lata temu z kumplem zrobiliśmy coś nieźle poyebanego :] wcieraliśmy SOBIE W OCZY RED BULLA, (oko jest bardzo ukrwione) , efekt- przez godzinę lały mi się łzy strumieniami no i lekka zamuła.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może ktoś opowiedzieć o tabace którą dawało się pod język
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem że to pytanie napewno juz było 100 razy , ale zapytam jeszcze raz ! Gdzie kupie Tabake w okolicach Hali Targowej
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Idąc od Hali Targowej w kierunku Starowiślnej, zaraz za przejazdem kolejowym (przy pierwszej kamienicy), jest sklep z tytoniami i papierosami. Tabaka jest tam na 100%.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Próbował ktoś kiedyś Apricota ale produkowanego przez Samuela Gawitha? fantastyczny...
![]() Znacznie lepszy niż apricot poschl tabak! Edit: miał ktoś kiedyś tabake "Royal" sie zwie? bo podobno jest świetna a nigdy nie próbowałem... |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest dostępna w tabakierze czy tylko na allegro?
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Jeśli mówimy o tej samej (Gawith, Apricot) to jest dostępna wszędzie, jedna z najpopularniejszych tabak. Zaraz obok redbulla i OZONY
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mój błąd
myślałem że mówisz o royalu ![]() A pisałem wcześniej o tym apricotcie ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pod Bagatelą jest dobra Trafika.
Btw.. wiem, że to nie ten temat, ale nie będę zakładał nowego specjalnie dla mojego pytania. Może znajdzie się tu jakiś znawca tytoni we wszelkiej postaci i mi pomoże... Jakie są dobre tytonie do fajki? Teraz palę Tillbury Cherry ale powiem, że spodziewałem się ciut więcej. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
A to niee, ja mówię o tym takim klasycznym, popularnym Apricocie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tego klasycznego właśnie snuffam
ale ten co go wkleiłem znacznie lepszy. Może dlatego że Ten stary mi sie już znudził. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Możliwości jest trochę. ![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeszcze prócz w/w jest Poniatowski,występujący w wersji Full aroma i vanilla.
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dwie sprawy
w ankiecie mozna jednoczesnie dać "tak" i "nie" czy jest duża różnica między wcieraniem w dziąsła/podniebienie a wciąganiem? ![]() .
|
|
|