|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/archive...php?t-307.html
pewnie temat zaraz zostanie zamknięty przez moda z datą dołączenia 09.2006 ... :] ![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Forum umarło, ponieważ nie żyje. Dziękuję za uwagę.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nie tyle umarlo, co zidiocialo
uher napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
a nie został zamknięty.. ![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
łał
wtedy, gdy zamykano "stare forum" pisali, że dane przepadły a tu proszę! , http://web.archive.org/web/200207221...kow.com/forum/ łza się w oku kręci... dosłownie a gdzie są chłopcy z dawnych lat? 1) ano pracują i nie mają czasu opieprzać się na forum w liceum czy podstawówce to można było...2) niektórzy jak choćby ja dorobili się dzieciaka, 3) poza tym ile razy można pisać o tym samym? a przecież tematy zawsze powracają i jest ich w gruncie rzeczy ograniczona ilość, więc swoje już naklikaliśmy, ponabijaliśmy posty (pzdr dla guzika) i trzeba ustąpić miejsca "młodym" czyli nowym. ile można się spierać czy franek albo heniek jest be czy cacy? 4) aha nabijaczów postów teraz pewnie banują więc i zabawa mniejsza ![]() 5) no i kiedyś użytkowników liczyło się na setki, tych najaktywniejszych na dziesiątki i każdy każdego kojarzył, a teraz ponad 30000 osób upadek Rzymu:( i jak tu sie z kimś kłócić jak zaraz swoje trzy grosze wrzuci z 50 innych osób? 6) a przede wszystkim, nikogo nie obrażając to kiedyś było czuć "powiew nowości" internet dopiero raczkował, większość ludzi w ogóle nie umiało się w nim poruszać, ba nawet nie wiedzieli że coś takiego jest, a my tu proszę tworzyliśmy sobie prymitywną społeczność internetową, eh te czasy... pumex, forumowicz nr 92. cholera przy ponad 30000 zarejestrowanych dziś użytkowników czuje się jak jakiś dziadyga ![]() pzdr for all a tak na marginesie, jak czytam opis mojego profilu, czy moją "tfurczość" na starym forum to stwierdzam, że niezły był ze mnie bałwan za młodu ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.01.2009 o godz. 22:37.
![]()
Miłego Dnia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh, właśnie zauważyłem że na poprzednim forum w przeciągu 8 miesięcy napisałem prawie tyle samo postów co na tym przez cały okres jego istnienia....
tam to były rozmowy, a człowiek młodszy i teź nie tak bystry miał czas to siedział i pisał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Odpowiem Wam dlaczego forum umarło?
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5299 <- dlatego. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
miałem wtedy 13 lat ale fajnie się czytało wtedy niektóre posty...zwłaszcza Planktona ![]() nie moge sobie przypomnieć mojego nicka...ale na 90% to Kryniek ![]() Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Proud : 21.01.2009 o godz. 07:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
a o keczupie nikt nie wspomni?
forumowa klasa C od czasu do czasu robi tu mały podgląd - zapewniam was chociaz brakuje takich użytkowników |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|