|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
mam w szkole koleżankę która ma trzech braci. jeden ma 33 lata, drugi 31, a najmłodszy 29. najstarszy ma syna, który jest od niej 3, albo 4 lata młodszy, więc pracuj nad dzieciakiem, żeby brat miał z kim się bawić ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jak już przy temacie
siostra mojej Mamy czyli moja ciocia jest ode mnie starsza o 4 lata razem się wychowałyśmy więc mimo że jestem "formalną" jedynaczką to "nieformalnie" mam siostrę ![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Naciągane to strasznie
i ten gość raczej nie rozśmiesza a irytuje...mnie przynajmniej ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tym gps do łazienki rewelacyjne i w moim przypadku prawdziwe
![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
powie mi ktoś, jak można odrobić ze stanu 5-16, na 22-20 i przegrać? <ja.......e!>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mistrzostwa Europy w piłce ręcznej Polacy ?! :|
A wczoraj wygramy zaczynamy z najsłabsza drużyna :O. "Polak potrafi" ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Guciuniu
![]() a o czym Ty piszesz tak w ogóle? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomyłka Polska swój mecz gra o 15.30 ^^ ale Gucio się tak zdenerwował że myślałem że to to
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zjem obiad i zasuwam na degustację finałową
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jeszcze jedno są to Mistrzostwa Świata a nie Europy
![]() ![]()
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
ten wynik to ostatni set meczu mojej drużyny w siatę, sz****a jego mać!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ta skuteczność naszych piłkarzy ręcznych to taka jak na IO...
edit: troche się chłopaki poprawili... ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 17.01.2009 o godz. 15:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sorry ze sie wtracam ale dopiero wrocilem ze zjazdu. I po prostu obledna prace zaliczeniowa ktos oddal wmojej uczelni. Dosc zenapisana na 12 linijek tekstu komputerowego to jeszcze znalazlo sie w niej takie zdanie: "Trzeba wynajac firme ktora zajebala sie transportem"...
Ja sie pytam: jakim cudem osoba ktora oddala ta prace nie zobaczyla ze Word jej to podkresla? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Może to wszystko jest zamieżone by po prostu zapaść w pamięć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Koyoot, word nie podkreśla zajebała, forma jest poprawna i najwidoczniej występuje w słowniku
![]() Co więcej...nie podkreśla żadnych słów nieparlamentarnych ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak było napisane "zajebala" to powinien podkreślić
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no to pierwszy meczy wygrany!! Idziemy na Mistrza!!...podobno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
J.....Ć Sesje, pierwsza w życiu a już nieźle wk...wia.
Poje....ne. |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
http://www.sesja.neostrada.pl/
![]() Sensej - pierwsza jest najgorsza, bo jest pierwsza. Potem są może i nawet trudniejsze, ale z każdą sesją coraz mniej sie przejmujesz... Przynajmniej ja tak mam ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]() na szczescie to tylko 0 tak wiec nie ma co płakac jak sie nie zda. Ale by było by miło gdyby była do przodu. Ale nasrane jest tego tyle że szkoda gadac, najgorsze ze niewiadomo za bardzo co sie spodziewac po tym chłopie. I tu jest problem. Ale damy rade co nie damy jak teraz wyjde w 2 tyg z wszystkim na + to zostanie jeden egzamin na sesje czyli 3 tyg i jeden egzam, czyli picie picie picie ![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
o ja jebe, ty sie 0 przejmujesz ? człowieku, ja sie modle, żeby nie wszystko mi zostało na poprawki, a ty mi o zerówce mówisz... pff
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Nas juz same zaliczenia dobijają, a pierwszy egzamin w środę...a po tym tygodniu już siły na naukę nie mamy...człowiek siedzi przez cały tydzień nad prezentacjami na informatykę, w czwartek kolokwium, a w piątek gość ci mówi: "widać, że włożyła w to pani minimum pracy..." i tak najlepsze było to, jak spojrzał na godzinę ostatniej modyfikacji - 7:45, zajęcia zaczynały się o 8:00...i nie rozumiemy, dlaczego wszyscy sie śmiali... w każdym razie dobrze, że uczelnia blisko A tak swoją drogą, jedna z prezentacji dotyczyła getta warszawskiego...i jak tu ukryc swój antysemityzm?! ![]() W czwartek zaś wchodzi prowadzący na zajęcia z WBH i zaczyna: " Fascynuję się Izraelem, mam nawet szalik Hapoel Tel Aviv nad łożkiem (chwila ciszy) ... bo w Krakowie na Cracovię mówią żydy a więc niech mi ktoś podskoczy! " ![]()
Ostatnio edytowane przez TSWISELKA1 : 17.01.2009 o godz. 20:53.
![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sensej napij się może będzie Ci lżej...przez chwilkę? będzie dobrze, pierwsza sesja zawsze załamuje potem jest już lepiej ![]() ![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
Ni_Ma - jeszcze chyba nie miałem czasu powiedzieć, że fajny avatar.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ba bardzo fajny wręcz
![]()
Ostatnio edytowane przez Precel z makiem : 17.01.2009 o godz. 22:50.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|