|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niech was reka boska broni przed zakupem Blackberry 9500 (storm).
ten telefon jest ladny. I tylko tyle. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Dobre, ale duże mało wygodne i dżojstik się lubi psuć.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tez mam SE K800i od początku jak się pokazały i chodzi bez żadnych problemów. Dżojstik też cały czas ok. Również polecam!
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam samsunga j700. Gdy wrzucam na telefon aplikacje (np. gre), która waży więcej niż 400kb to podczas instalacji pojawia się komunikat "Plik JAR przekracza maksymalną wielkość". Co zrobić zeby dało się te gry zainstalować? :[
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
moze masz za malo pamieci na telefonie i sie nie miesci
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamięci mam wystarczająco dużo. Czytałem, że ludzie mają takie same problemy, ale nigdzie nie znalalzłem rozwiązania problemu.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam do wyboru jedna sposrod 3 Nokii :
Nokia E51 , Nokia N95 i Nokia E66 Pytanie do znawcow-ktora wybrac i dlaczego? ![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY BIEZANÓW ZAWSZE TRÓJKOLOROWY |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
włącz porównywarke i sprawdz... ja brałbym N95, najwiecej pamieci wbudowanej, najwiekszy wyswietlacz, najlepszy aparat... tamte tez maja swoje zalety, pozostaje jeszcze kwestia wygladu, jesli N95 Ci odpowiada to bierz raczej tą, takie moje skromne zdanie ![]() jak coś złego to nie ja pozdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
7 kotów przyznaję Ci rację. ogólnie żeby miec w Polsce Blackberry to naprawdę trzeba dużo zabawy i w ogóle nie jest on jeszcze w pełni przystosowany na nasz rynek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
N95 to tylko 8gb. Na telepolis chwalili ta wersję, jesli natomiast myslisz o zwykłym n95 to z tych modeli co podałes to proponuje e66. Fajnie wykonany, gps działa dość sprawnie, jak na nokie to ten model przypadł mi do gustu. No i n95 jest na promocji w plusie to zaraz bedize pol polski z takimi chodziło i cena poleci na pysk.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
co polecacie N70 czy K800i
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez JackDaniels : 14.01.2009 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Zna ktoś jakieś dobre strony z aplikacjami, grami i motywami na Iphone - oprócz ihacks.ru, iapplications.ru. Poszukuje gier: Rolando i Crash Bandicoot Kart Racing.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
App store
te gry sa po 4 euro. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Nie czyta mi żadnej spośród 3ech kart kredytowych jak i również tej do transakcji internetowej. Nawet nie chodzi o to, że sępie i piracę ale wkońcu się w****iłem i odblokowałem. Jak nie chcą zarobić, to nie mój problem. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nokia 6650 T-Mobile czy ktoś ma, zna lub używał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kolega go ma. Nawet fajny telefon z wyższej półki. Zależy co kto lubi bo mi się nie podoba jedynie w tym telefonie dotykowa klawiatura. Kolega używa go do nawigacji w aucie i na rowerze ale mówi, że jest troche niedokładny ale da się połapać. Mówił że wytrzymuje mu na włączonej nawigacji 8h i minusem jest słaby dźwięk.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Zdecydowanie E66 nowy model jak kolega wcześniej pisał slider poprawiony bo w E65 był nie pierwszej jakości, bateria z tego co czytałem w testach około 3-4 dni(b.dobry wynik jak na tego typu tel), ma GPS wbudowany(do E51 mozna dokupić) E51 tez fajna ale gorszy aparat (jeśli zwracasz na to uwagę) większa, starsza wersja symbiana, bateria 4 dni (sprawdzone tata taki ma) a N 95 podstawowa wada bateria wytrzymuje kilka do kilkunastu godzin ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok,dzieki.
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zauwazylem ostatnio, ze mam permanentne problemy z zasiegiem. Objawiaja sie one nie tyle tym, ze ja nie moge dzwonci, bo wlasciwie jakies tam kreski zlapie zawsze, ale problem pojawia sie, gdy dzwoni ktos do mnie. Telefon jest caly czas wlaczony, caly czas ma zasieg, a u sooby dzwoniacej jakas sympatyczna pani mowi, ze abonent jest poza zasiegiem sieci. Zna ktos na to rade? Jesli to istotne telefon jest abonamentowy w Orange, ma pol roku. Nokia 6500 slide.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ile kosztuję ściągnięcie simlocka do motoroli Z10 ? i gdzie w Krakowie lub Tarnowie można to załatwić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No nic to, bede musial wobec tego serwisowac. Dzieki
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy jest możliwe ściągnięcie simlocka w Sagem MY x6-2?
Pytam bo już 3 rok tel niemal nowy leży bezużyteczny, pytałem jakieś pół roku temu ostatnio i nie było to możliwe. ![]()
|
|
|