|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Miałem dokładnie taki sam problem z utorrent. Odinstalowałem program zainstalowałem na nowo i działa bez problemów. ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
....z cyklu komuterowych,
Od jakiegoś czasu mam problem ze ściąganiem plików poprzez sięc torrent, mianowicie komputer samoczynnie się zawiesza w czasie gdy cos sciągam. Ostatnimi czasy strasznię się to często powtarza i w sumie bardzo szybko, bo już po kilku minutach od zastartowania programu. Program: uTorrent, System: vista. Zaznaczam ze gdy korzystam z komutera bez właczonego klienta sieci torent to problem zawieszania nie istnieje. Wiec jeśli ktoś miał doczynienia z takim problemem to prosze o pomoc. edyta:a da jakoś rade przejąc ściąganie pliku w innym programie/po reinstalacji? bo mam blisko 90% dużego pliku siostra edyty: dzieki za pomoc born2b3k i Tylko_Wisła! ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://allegro.pl/item508883554_salo...ire_esata.html ja posiadam taki model i smiga az milo. Pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
odnośnie dysków zewnętrznych:
http://www.skapiec.pl/site/cat/8/fil...17_0_0_0_0_0_0 tylko pamiętaj: zewnętrzny >400gb najczęściej wymaga jeszcze zasilacza, więc jest dużo mniej mobilny. z doświadczenia polecam Segate i Verbatim - nie wiem jak u buldusa, ale WD z którym ja miałem do czynienia chodził zdecydowanie za głośno. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Poszukuje wtyczki do Firefoxa lub jej nazwy, która podczas przeglądania stron gdy natrafimy na jakieś linki, odnosniki do zdjęć itp i zaznaczymy jakiś obszar prawym przyciskiem to otworzą się te wszystkie linki, zdjęcia w nowych kartach (każde w osobnej).
Wiem że jest taka wtyczka bo ją kiedyś miałem tylko zapomniałem jak sie nazywa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/425 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Poszukuje osoby do namalowania prostego logo na scianie w biurze, zapewniam transport, farby + wyngarodzenie - tak zeby bylo na farby na malowanie pod chmurka
Info na priv.![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie polecilibyście kluby na 18-stkę ? Tak żeby zrobić imprezę w 2 osoby.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czy można dokonac przelewu na konto paypal z Pekao bez żadnych dodatkowych opłat?
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W dwie osoby to możesz w przedpokoju zrobić.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mam pytanie mam SE W880i i niewiem co się dzieje po włączeniu wyłancza się ekran i włancza ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
mam problem.
Gdy oglądam filmiki na YT po jakimś czasie (około półtorej do dwóch minut) filmik się zatrzymuje i mozna go puscić tylko od nowa. Miałem tak poprzednim razem, zrobilem formata - tydzień chodziło spoko, a teraz znów się zjebało. Ma ktos jaką radę na to? Mogę podac więcej szczegółów, jeśli ktoś byłby w stanie pomóc. |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie orientuje sie ktoś czy można juz starac sie o zwrot podatku z pracy za granicą za bieżący okres rozliczeniowy 08/09
![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Niestety to nie jest plagiat tylko polska myśl edukacyjna..
Zaczyna się ode prezentacji maturalnej (czy napisanie tego to naprawdę taka wielka sztuka? Średnie wykształcenie czy średnio wykształcony, co teraz daje matura?). Potem idzie licencjat (60 stron tekstu? pojebało kogoś?), magisterka w pakiecie (no albo auto-plagiat - składamy licencjat na innej uczelni, może dopiszmy/dokupimy jeszcze jeden rozdział). A potem mamy mgr i dziwimy się czemu nikt nie traktuje nas poważnie.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/6366 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pamiętam że tą wtyczkę miałem z Komputer Świat albo innej podobnej gazety. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie myślałem, że kiedyś będę tu pytał o taką prozaiczną rzecz... Potrzebuje kogoś kto dobrze zna rosyjski i może mi teraz poświecić parę minut. jak coś to PW
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Your IP address 83.19.165.34 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Pojawia mi się to na Rapidzie. Nic mi się nie ściąga już, więc powinno się pobierać. Odczekałem 15 minut od ostatniego pobrania ale nadal się nie chce ściągnąć druga cześć filmu. Wie ktoś możę o co chodzi |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, mieszkam poza Krakowem mam internet radiowy, chyba że to drugi komputer, który mam w domu (również podpięty do tej sieci) ale nikt nic na nim nie ściąga...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
podbijam, bo sprawa nie cierpiąca zwłoki! |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
W sercu Krakowa - WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
1. Potrzebuje jakiś antywirus z neta sciagnac. Jaki polecacie
2. Kiedy bedzie wiadomo czy będziemy grac przy R22 3. Gdzie są w Krakowie księgarnie gdzie można kupic używane książki do języków obcych |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
^moge odpowiedziec tylko na 1. NOD32
![]() |
|
|