|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja w sumie z naszej ekstraklasy jak tylko mam możliwość i nie ja jakiegoś naprawde średniego meczu to oglądam 3na3 w weekend, jest sentyment do naszych grajków
![]() A co do zagranicznych to zachwalacie angielską no i jak każdy oglądam ją bo w sumie w każdej kolejce znajdzie się dobry mecz a w co drugiej szlagier. Ale najbardziej cenię ligę hiszpańską, bo tam pełno pieknej technicznej gry, nie ma takiej presji na trzymanie się taktyki, wiecej miejsca, dryblingów. Tam też zawsze piłkarze przemyslą zawsze czy jest sens kopnąc do przodu i biegnąc całą druzyną za tą piłką jak czasem w Angli Cytat:
. Oczywiście pamiętam jakieś mecze wcześniej rozgrywane mistrzostwa europy, Widzewa w LM czy też naszej kadry. Ale Francja 98 to naprawde wielka impreza i także wszystkie mecze dane mi było zobaczyć. Tak teraz sobie myśle czy czasem nie najwiekszy mundial ostatniej dekadyto mi się niesamowicie pozytywnie kojarzy: http://www.youtube.com/watch?v=exlBH...eature=related
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 12.01.2009 o godz. 23:27.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|

|
||||||
|
|