|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A ja czytam sobie te pierdoły co tu wypisujecie i jednym okiem oglądam Larissę i właśnie Żuraw walnął brame z główki jak to nie on, a na stadionie wszyscy skandują jego nazwisko
bajkalive: http://www.justin.tv/pasgiannena EDIT: BOT GKS zmięknie. 100% że nam go dadzą. Typowa strategia negocjatorska, chcą wyżebrać jak najwięcej się da.
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 11.01.2009 o godz. 16:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To informacja dla tych którzy wierzą z panem Jackiem że Żuraw tu przyjdzie za darmo.
Macie fantazje jak pan Jacek B. Bo kasy na transfery pan Boguś nie dał. ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.01.2009 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No to jak strzela i gra w podstawowym składzie to znaczy że jego też nie puszczą:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdyby nie grał i nie strzelał, to nie miał by po co wracać do Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
hmmm, 1 milion zł to 248tys euro, do 700tys o których była mowa troche brakuje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie , to raczej informacja dla tych którzy mówią, że Żuraw jest za stary, to już nie te lata i nie umie grać. Po za tym, możemy zapłacić, byle przyszedł już w zimie, natomiast jeśli Grecy go nie puszczą to jestem wrecz pewien, że przyjdzie do Wisły w lecie. Zarówno Maciek, jak i Bednarz wyrażają chęć, by wrócił, w lecie nie będzie już przeszkód.
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jednego nie można odmówić działaczom z Bełchatowa - poczucia humoru. Profesjonalizmu, braku pomysłu na zarządzanie klubem, realistycznego wyznaczania celów - jak najbardziej, ale za każdym razem, gdy przychodziło do robienia z nimi interesów, końcowe wnioski oscylowały wokół "jaja sobie z nas robią". Nieważne, czy chodziło o wypożyczenie Boguskiego(do dziś nie zapłacili nam kary za występ tego zawodnika przeciw Wiśle), czy transfer jakiegokolwiek zawodnika z ich składu - zawsze było wesoło. Jedyne, co mnie zastanawia, to czemu wartość Garguły w przeciągu pół roku spadła z trzech milionów euro do zaledwie 700 tysięcy. Nieważne, za pół roku wytransferujemy go od nich za - że tak to ujmę - bardzo okrągłą sumkę.
A trenerowi Ulatowskiemu życzę jak najwięcej sukcesów. Od czasu jego wypowiedzi na temat przydatności Pawła Brożka do reprezentacji jestem pewien, że to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Łączy go wszak z włodarzami Bełchatowa jedna cecha - trudno traktować go poważnie. tupet - jeszcze jeden onetowski wpis, a będzie ban. Naucz się pisać poprawnie w naszym języku, albo przestań pisać w ogóle.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.01.2009 o godz. 16:46.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy Ulatowski przypadkiem nie udzielał jakiegoś wywiadu, gdzie mówił, że źle robią, że nie chcą puścic Garguły do Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Analizując naszą politykę transferową, można dojść do wniosku że na kazdym kroku robimy sobie wrogów i palimy mosty, co jest fatalne. Mamy już przechlapane w Santosie ( za to co zrobiliśmy z Marcelo), mamy przerąbane z GKS (mszczą się za Boguskiego, Matusiaka i serial z tamtej zimy z Gułą). Niedługo to nikt z nami nie będzie chciał handlować, bo kluby widzą że Wisle zależy na tym żeby za darmoche jak najlepszych grajków wyciągnąć. To jest niestety niepoważne i na dłuższą metę przyniesie nam wielu wrogów. Ja wiem że Cupiał chce jak najmniejszym kosztem wzmacniać drużynę, ale nie tędy droga. Jestem przekonany że jakby nie akcje z Boguskim czy Matusiakiem, to Guła by już u nas był....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Teraz widać reprezentacyjna forma Garguly już tak bardzo go nie martwi ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Byc może się nie znam, ale na tym zależy chyba wszystkim klubom - zazwyczaj w biznesie jest tak, że za jak najmniej chce się dostać jak najwięcej. Co w tym niepoważnego?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Włączyłem sobie ten mecz Larisy. Wrażenia? Poziom gry sporo wyższy niż w naszej ekstraklasie,a Żuraw w tym czasie już dwa razy z zadziwiającą szybkością urwał się skrzydłem (najpierw lewym, później prawym) i nieźle wrzucił, chociaż tak naprawdę gra jako jedyny napastnik.
Po tym Żurawiu nie widać wieku. Bardzo dużo biega, gra pressingiem, wywiera presję na obrońców i bramkarza. Powód: Nowe spostrzeżenia
Ostatnio edytowane przez lolek8 : 11.01.2009 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziś są ważni, a za rok Bełchatów podzieli los innych klubów bez sponora. Już nie będą płacić po 200 tys. E, a w konsekwencji odejdzie Wróbel, Nowak, Pietrasiak itd. Widmo I ligii zapuka ich klubu, pogonią Ulata i zrobi się normalnie..., ale dziś są ważni.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Dac wiejskiemu klubikowi troche panstwowej kasy to od razu glupieje :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków i wszystko jasne
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Może uda się Bednarzowi coś wykombinować ale wątpliwe aby go puścili.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.01.2009 o godz. 17:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Z pół bańki trzeba było by zapłacić.
Nic na to nie wskazuje, że tyle damy, ale kto wie. Poczekajmy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Onetowski no ładnie
Ja dziwie sie tylko że przez 15 stron na tym forum wszyscy ustawiają Maćka w na boisku choć nic nie wskazuje że przyjdzie do nas wiosną.Poprzednie 15 stron wszyscy ustawiali na boisku Gargułe choć do nas teraz nie przyszedł i nie przyjdzie .To oczywiście są posty z sensem . Tylko skoro temat brzmi polityka transferowa Wisły nikt nie chce dyskutować o tym że niema nowych kontraktów dla Baszcza czy Zienia , o tym że niezłożona nawet zapytania do Fińskiego klubu o bramkarza choć ten wyraża chęć przejścia do nas . Myślicie że kogoś mają za jak twierdzicie naszych zgranych starych zawodników- nikogo nie mają.Popatrzmy na fakty nie chce być tym no malokwentem ale tkwić w matrixie też nie mam ochoty . p.s. jeżeli gdzieś brakuje jakiejś literki panie moderatorze może mnie pan wyrzucić , |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To co mamy robić? Płakać, kurvvować na Bednarza, czy się powiesić? Każdy zdaję sobie z tego sprawę, że będzie ciężko załatwić tych graczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
TUPET, chyba malkontentem nie chcialbyc byc, a nie malokwentem
a co do reszty zgadzam sie calkowicie. nie wiem, czy o tym nie mowia, czy jak, ale nie rozumiem, dlaczego jeszcze nie rozmawiali z klubem Fina, przeciez caly czas powtarzaja, ze sa tym bramkarzem zainteresowani. ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Odnośnie skrzydłowego: w Cafe Futbol p. Borek wspominał coś o rzekomej walce Wisły i Legii o Krzysztofa Ostrowskiego. Ciekawe ile w tym prawdy, bo przecież jeszcze niedawno mówiło się o niemal pewnym przejściu tego zawodnika do stołecznej drużyny. Czyżby nagły zwrot akcji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Żurawski nigdy nie wspominał, że chce wrócić do Wisły. Mówił tylko, że w czerwcu definitywnie wraca do Polski. W jego wypadku w grę oprócz Wisły wchodzi pewnie Lech i Górnik, zwłaszcza w Poznaniu będą chcieli zatrrudnić tak doświadczonego zawodnik w obliczu ewentualnej walki o ligę mistrzów.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19875 |
|
|
|
Guest
|
|
|
Bramka Żurawskiego:
http://www.uploader.pl/?d=DDCA313F1 Dziwne jest to, że Żurawski strzela teraz bramki głównie głową, nie wiem, która to już jego bramka strzelona tą częścią ciała w tym sezonie, a przecież specjalizował się strzelaniem goli raczej nogami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z tego co dziś podali to wogóle bym z Belchatowem juz nie rozmawiał.
Jak widać jedyne co posiadaja to oprocz duzego poczucia humoru ,duzo zawiści pewnie za sytuacje z Boguskim i nasze wczesniejsze podchody pod Gułe. Z takimi ludzmi dogadac sie poprostu nie idzie,lepiej myslec o bramkarzu albo pomocniku. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
pawelo84 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To że Matusiak zerwał przez nas negocjacje z Botem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jak mu dawali na frytki to przyszedł do Nas
a teraz chcą wyciągnąć bóg wie ile |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że my będąc w podobnej sytuacji, 99% głosów na forum byłoby zgodnych z postępowaniem Bełchatowa, więc proponuję łeb w zaspę i odliczyc do dziesięciu. Ja się GKS-owi wcale nie dziwię, ba dziwiłbym się gdyby puscili Gargułę za grosze. Trzeba ich zmiękczać, a dopniemy swego.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|