|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Skoro nalegasz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
taaaak zimno u mnie jeszcze nie było tej zimy..
wczoraj -9 w nocy, rano -14 dziś teraz -14, rano.. o 6 na autobus.. chyba nie dam rady. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
U mnie najwięcej -23 stopnie w środe rano(moze było więcej w nocy), po za tym da się przeżyć, w jednej szkole jest nawet wywieszka ze jak temperatura spadnie ponizej -20 stopni to maja nie przychodzic do szkoły szkoda ze nie u mnie :/ ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
u mnie na szczęście tylko -8
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przy -8 już ten jęzor może przyłapać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no racja....
....w nocy -10 :/ a rano -5 eh.. a ja bez czapki i rękawiczek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gucio, co z transportem do Venus, lista skompletowana?
Dobranoc ![]()
Ostatnio edytowane przez pio : 08.01.2009 o godz. 21:53.
![]()
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
o Gucio, właśnie. Dopisz tam sobie też i mnie ;> Tylko jakiś termin konkretny zapodajcie
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
podzwoniłem, popytałem i powiedzieli, że dla zorganizowanych grup, dodają niespodzianke..!
lista się tworzy? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pio, pisałeś wcześniej o akcji krwiodawstwa. Orientujesz sie jak czesto można oddawać krew ? Bo mi jakoś z głowy wyleciało, a jakbym mógł to bym poszedł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jest dobrze Gucio. Myślę, że daleko zajdziemy. Od ilu osób jest ta ZORGANIZOWANA GRUPA? Dużo potrzeba? Popytam znajomych xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
- co 3 miesiące ![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
no to dupa, bo ja byłem 7 listopada.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo fajnie, że wzrasta ilość krwiodawców wśród młodych ludzi
![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
co do krwiodastwa to ostatnio w szkole mielismy tego busa, i kto oddal szedl do domu i dostawal w ciul upominkow (kawa, herbata, czekoladki etc.) ja mialem takiego pecha ze dzien wczesniej mialem nocne wojaze z Żubrem i krwi oddac nie moglem... :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rozumiem, że najbardziej żal Ci tych upominków ;p
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
szczerze mówiąc mam gołębie serce i chciałem nawet żeby sie ta krew przydała, jednak w głebi duszy tkwił mi sprawdzian z matematyki i możliwość zwolnienia do domu... w sumie to i tak poszedłem
![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ładnie 2strony były o wódce teraz następne 2 będą o krwiodactwie...
ładnie wszystko sie kumuluje nie ma co ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ja miałem taką akcje u siebie w szkole jakoś w październiku - fakt, że dowiedziałem się o tym tego samego dnia + sprawdzian z ang
ominąłem spr i jeszcze za półlitrówke krwi dostałem 7 czekolad i .... szynke <lol2>. ale teraz już sie wybieram nawet bez słodyczy ![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
Ja przed pierwszym oddawaniem byłem trochę pospinany, bo doświadczenia z pobieraniem próbek krwi do badań miałem nienajlepsze. Okazało się jednak, że w sumie nic wielkiego, wręcz całkiem przyjemna sprawa - muszę sobie kupić do domu takie fotele jak mają w krakowskim centrum krwiodawstwa na Rzeźniczej. Zajebiste są, aż sie nie chciało wstawać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Dziś zdaję matematykę , polski i fizykę trzymać kciuki Dobranoc ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
Swoją drogą się wybiera ... jak mi pozowolą oddać tym razem krew, bo ostatnio coś psioczyli. Tylko nie wiem na którą iść :| Z wiadomocyh względów do "nas" bym poszła, ale HKS zbiera krew dla Kuby Ławeckiego, wszak nasz były piłkarz którego zawsze lubiłam
AOT - możesz spóbowac, po 2 miechach teretycznie mogą pobrać od Ciebie krew ... będzie zależało od lekarza i wyników oraz Twojego zdrowia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
i zakomunikowanie, że krew oddajesz na Kubę?Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez pio : 09.01.2009 o godz. 09:30.
![]()
||||
|

|
||||||
![]() |
|
|