The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2009, 01:33
wojteq_NH napisał(a):Wyświetl post
słusznie podejrzewasz, radze zabrac suchy prowiant a nie daj Bóg zeby ktoś sobie menu bezmięsne zażyczył

I nie jedzcie sałatek, chyba że chcecie Studniówkę spędzić w wychodku
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.01.2009, 09:31
Hmmmm, dlaczego wszystko co wydaje się dobrym pomysłem następnego dnia okazuje sie debilizmem?

Poszedłem wczoraj na piwo, bo miałem 2,5 godziny okienka. Wszystko fajnie, posiedzieliśmy z kumplami, jakiś film na lapku się zapuściło, piwka się wypiło. Nawet grzecznie skończyliśmy ponad pół godziny przed zajęciami i poszliśmy na w-f. I wszystko byłoby zapewne fajnie gdyby nie fakt, że jak to po świętach- pięćdziesiąt razy sprawdziłem czy wziąłem strój na zmianę, ale oczywiście zapomniałem o butach. Miałem iść do domu, już wyszedłem na zewnątrz, ale coś mnie w łeb strzeliło i stwierdziłem, że idę, rozgrzeję się w skarpetkach, przecież mnie nie zabije, a potem zejdę na jakąś siłkę, albo ping-ponga. Jak postanowiłem tak zrobiłem, nic się mnie nie czepiał na rozgrzewce, ale oczywiście musiał mi do głowy przyjść kolejny głupi pomysł. Stwierdziłem, że skoro idzie tak dobrze, to się nie będę wygłupiał i bawił w jakiegoś ping-ponga, tylko zostanę na sali i pogram w gałę. Leonidas dał radę, to ja nie dam? Nawet jakoś udało mi się pograć i nie zaliczyć żadnej gleby ani kontuzji, wszystko wydawało się fajnie. No to skoro jest tak fajnie, to co ja się będę wygłupiał i wracał tramwajem, wrócę sześć kilosów na piechtę to w końcu nic, a i mróz jeszcze nie taki wielki( dopiero 18-sta była). W połowie drogi jedyny raz zadziałał rozsądek, który stwierdził, że po w-fie wypadałoby się zapiąć i założyć chociaż czapkę. Do domu dotarłem grzecznie i w całości, chociaż nieco zmęczony, conieco zjadłem i poszedłem spać. Noc przeszła spokojnie, obudziłem się rano, w sumie fajnie gardło nie boli znaczy się będę zdrowy, wstaję z łóżka i odkrywam, że moje stopy odczuwają duży dyskomfort przy każdym zetknięciu z podłożem. Jak się okazuje podłoga w sali gimnastycznej jest zdecydowanie lepsza od pumeksu. Właśnie zastanawiam się w jaki sposób dostanę się dzisiaj na uczelnię, spadł świeży śnieg, więc pod uwagę biorę sanki, ale muszę to jeszcze przedyskutować z psem.

A tak w ogóle to dzieńdobry.
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.01.2009, 09:33
Aha,, Dzień dobry .
Nowohucianin^^
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.01.2009, 09:42
Dobry, Dobry .

fcz1985
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.01.2009, 09:54
Uran235 - ninja musi być twardy
doberek wszystkim
Tiramisu
Senior Member

Stary 07.01.2009, 10:04
W pytaniu na śniadanie o studniówkach,,, W końcu trendy idą w stronę nie postarzania się dziewuszek. Fajnie, bo po latach 18tka ubrana jak 30tka na balu wygląda marnie . Nie uwierzycie . Nie byłam nigdy na studniówce. Swoją w szpitalu przeleżałam. Może ktoś nie ma z kim iść?
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 07.01.2009, 10:06
Tiramisu napisał(a):Wyświetl post
W pytaniu na śniadanie o studniówkach,,, W końcu trendy idą w stronę nie postarzania się dziewuszek. Fajnie, bo po latach 18tka ubrana jak 30tka na balu wygląda marnie . Nie uwierzycie . Nie byłam nigdy na studniówce. Swoją w szpitalu przeleżałam. Może ktoś nie ma z kim iść?
ja ide z wyborowa to moge i ciebie przy okazji zabrac
Tiramisu
Senior Member

Stary 07.01.2009, 10:08
Kamil napisał(a):Wyświetl post
Ta,, Pod wyborową będziesz leżał, a ja do domu Cię będę taszczyć .
Kamil
Socios Wisła Kraków

Stary 07.01.2009, 10:12
Ta,, Pod wyborową będziesz leżał, a ja do domu Cię będę taszczyć .
bez przesady jeszcze mi sie nigdy nie zdarzyllo na wazniejszych imprezach lezec pod nia, nooooooo mozee raz ale to sie nie liczy bo mialem powod do nadmiernego spozycia alkoholu
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 07.01.2009, 10:23
Mnie na sylwku wyborowa ujarzmiła... Nigdy więcej!
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.01.2009, 10:28
fcz1985 napisał(a):Wyświetl post
Uran235 - ninja musi być twardy
Ale co za dużo to niezdrowo, niedokrwienie mózgu powoduje obumieranie szarych komórek.

Nie byłam nigdy na studniówce. Swoją w szpitalu przeleżałam. Może ktoś nie ma z kim iść?
A myślałem, że tylko ja nie byłem w życiu na studniówce. Ja na swoją nie poszedłem z własnej woli. Po pierwsze miałem to nieszczęście, że uczęszczałem do łódzkiej jedynki, tzw. liceum elytarnego, co oznacza, że połowa ludzi w pamięci liczy całki, ale na przerwach stoi twarzą do ściany i się ślini. Ponadto nawet po wyeliminowaniu kobiet, które ślinią się do ściany i tak większość wyglądała tak, że człowiek wolał nie sprawdzać, czy to wybryk matki natury, czy wspólne dzieło nowoczesnej medycyny i liberalnych poglądów. Oczywiście jako liceum elytarne ludziom spoza szkoły wstęp wzbron( mogliby spłoszyć frakcję śliniących się). Plus oficjalny zakaz alkoholu, co oznaczało, że to nauczyciele będą zdecydowanie bardziej nawaleni niż uczniowie. To jak tak sobie podliczyłem, że na samą miejscówkę wydam dwie bańki, plus pewnie coś tam trzeba będzie do ciuchów kupić, plus własny alkohol, który trzeba będzie przemycić, bo lokal zewnętrzny, a nie w szkole, a w zamian jedyne co dostanę to widok nawalonych pedagogów... To ja dziękuję, wolę się nawet alienować.

Kamil napisał(a):Wyświetl post
Z jednej strony awatar Kamila, z drugiej strony na studniówkę idzie z wyborową. Drogą dedukcji wywnioskowałem, że awatar Kamila przedstawia jego starą!

Takie pytanko- czy Wam się też forum muli?
Powód: pytanko
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 07.01.2009 o godz. 10:35.
Nowohucianin^^
Senior Member

Stary 07.01.2009, 10:36
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Mnie na sylwku wyborowa ujarzmiła... Nigdy więcej!
mnie tak samo ale nigdy więcej nie powiem nigdy. ONLY WYBOROWA !

Kamil
Socios Wisła Kraków

Stary 07.01.2009, 10:40
Uran235 napisał(a):Wyświetl post

Z jednej strony awatar Kamila, z drugiej strony na studniówkę idzie z wyborową. Drogą dedukcji wywnioskowałem, że awatar Kamila przedstawia jego starą!

Takie pytanko- czy Wam się też forum muli?
muli,
a detektywem to ty raczej nie bedziesz
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Stary 07.01.2009, 10:42
Mi jakoś nie podchodzi i nigdy nie podchodziła. Ale byłem "w gościach" i gospodarze ustalili że ma być wyborowa. We Francji to jedna z droższych wódek i każdy przeciętny żabojad uważa, że to najlepsza Polska wódka.
Nowohucianin^^
Senior Member

Stary 07.01.2009, 10:44
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
We Francji to jedna z droższych wódek i każdy przeciętny żabojad uważa, że to najlepsza Polska wódka.
a nie jest ?

ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Stary 07.01.2009, 10:48
No nie wiem, mi po prostu nie wchodziP. Dla mnie nieporozumieniem tam była jej cena. Prawie 2 razy większa od np Smirnoffa.
Nowohucianin^^
Senior Member

Stary 07.01.2009, 10:53
bo to drogi trunek jest Polska wódka, dobra wódka

pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 07.01.2009, 10:54
tylko ze wyborowa tam a wyborowa tu to co innego

tak jak większośc kosmetyków itp
Opakowanie to nie wszystko, trzeba patrzec we wnętrze
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Tiramisu
Senior Member

Stary 07.01.2009, 10:57
O wódce nic nie wiem, ale kosmetyki i artykuły chemiczne (proszki do czyszczenia, prania) - potwierdzam - zupełnie inna bajka.
Nowohucianin^^
Senior Member

Stary 07.01.2009, 11:00
widać że pożądna

Tiramisu
Senior Member

Stary 07.01.2009, 11:01
Chyba nie miałeś co do tego wątpliwości
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 07.01.2009, 11:01
Nowohucianin^^ napisał(a):Wyświetl post
Polska wódka, dobra wódka
Gowno prawda.
Najlepsze wodki sa rosyjskie.

I francuska Grey Goose.

!

HOWGH
Boia chi molla !
Ola7
Viva Mauro!

Od: 02.2005

Stary 07.01.2009, 11:03
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
I nie jedzcie sałatek, chyba że chcecie Studniówkę spędzić w wychodku
To może napisz co warto zjeść Teraz to już nie wiem czy iść czy nie... Załamałam się
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
Tiramisu
Senior Member

Stary 07.01.2009, 11:04
Ola7 napisał(a):Wyświetl post
To może napisz co warto zjeść Teraz to już nie wiem czy iść czy nie... Załamałam się
Iść, tylko ze swoim jedzeniem . Kiedyś nie było tych durnych cateringów, które z dożywieniem mają mało wspólnego,, Mamuśki robiły kanapki, sałatki, piekły ciasta. Było tanio smacznie i dużo. Współczuję Wam .
Nowohucianin^^
Senior Member

Stary 07.01.2009, 11:04
Chyba nie miałeś co do tego wątpliwości
nie no co ty . nigdy by mi to nie przyszło do głowy

Tiramisu
Senior Member

Stary 07.01.2009, 11:08
Hm,, Jak w pilocie wybieram przycisk do zmiany programu lecą mi po kolei,, Coś się przestawiło, czy popsuty pilot?
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Stary 07.01.2009, 11:15
Iść, tylko ze swoim jedzeniem . Kiedyś nie było tych durnych cateringów, które z dożywieniem mają mało wspólnego,, Mamuśki robiły kanapki, sałatki, piekły ciasta. Było tanio smacznie i dużo. Współczuję Wam .
Też miałem za tych czasów i to było to!
Tiramisu
Senior Member

Stary 07.01.2009, 11:22
http://krakow.gumtree.pl/c-Przyjacie...QAdIdZ97703896

Kara za jadanie w McShit
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 07.01.2009 o godz. 11:24.
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.01.2009, 11:24
Dla mnie najlepszymi wodkami sa Finlandia i Absolut z naciskiem na ta pierwsza i szybko zdania nie zmienie, ch..stwa pil nie bede wole zaplacic wiecej i obudzic sie rano jak czlowiek.

Co jesc zeby nie pawiowac nie ma na to pytanie jednej odpowiedzi, musicie znac swoj organizm. Co podchodzi a co nie, mi nie podchadza zeczy slodkie zjem chocby kawalek slodkiego napije sie wodki i moge juz isc ko toalety i czekas na efekty. Za to moj kolega wodke przegryza czekolada i niczym innym
,
zuraw9
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.01.2009, 11:29
http://krakow.gumtree.pl/c-Przyjacie...QAdIdZ97703896

Kara za jadanie w McShit
Twoje ogłoszenie?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów