|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Powitać,
Z okazji święta Trzech Króli, najlepsze życzenia dla wszystkich Wiślaków i Braci z Gdańska oraz Wrocławia! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
jak ktoś chce biegać do kibla co 10 minut to rzeczywiście polecam ![]() ale przynajmniej oczyszcza organizm ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
? bo ja się wczoraj nie odwarzyłem ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
takie wnioski wyciągnąłem na podstawie składników tego eliksiru
![]() dla osób lubiących pełen hardcore polecam pic i przegryzać kiszonym ogórkiem ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ja takich herbatek dziennie pije z 10 z racji ze obecnie pracuje w Anglii, a jak cie angol zapyta o herbatke nie powinno sie odmowic zeby nie urazic niestety oni tak maja. A jak tu ktos napisal ze wypicie takiej herbatki grozi bieganiemdo toalety to jest w bledzie, no chyba ze dolal mleka do herbatki na przeczyszczenie to wtedy napewno
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 06.01.2009 o godz. 10:31.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przypomniało mi się jak dzisiaj spojrzałem na termometr:
http://pl.youtube.com/watch?v=rVYgUH...eature=related Co prawda skinem nie jestem( swego czasu byłem nawet dosyć kudłaty), ale do czapek mam awersję, a dzisiaj -17 za oknem więc chyba trzeba będzie założyć :/ . Co do bawarki, to moja babcia pije, ale mnie to też zawsze odstręczało i nigdy się nie skusiłem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Noście czapki, bo cebulki odmarzają i włoski wypadają
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
będzie trzeba zakupić czapkę
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ni_Ma zrezygnowałaś dziś z podróży do pracy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
herbata z mlekiem jest dobra dla karmiacych matek
![]() a wyspiarska herbata z mlekiem sie rozni od bawarki proporcjami. Bawarka pol na pol, z cieplym mlekiem, angielska - z odrobina zimnego. I nie kazdy typ herbaty. Ale nie radze pic duzo tego. Jest zajebiscie tuczace. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Ci dobrze,, Ja w pracy to mam dostęp do netu, owszem.. Na stronę banku :/. 8 godzin przed kompem z tabelą opłat i prowizji,, Świetnie wpływa na nastrój :/.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 06.01.2009 o godz. 10:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Widzę, że praca to nic fajnego. To dobrze, bo ja już zdecydowałem, zostanę nierobem pasożytującym na zdrowej tkance społeczeństwa
To mi przypomina pewien odcinek simpsonów: http://pl.youtube.com/watch?v=lXHUHGGCWTI |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że tu wszystkie po kolei w bankach pracują,, Przekleństwo jakieś
.Ale pieknie świat wygląda,, Co roku obiecuję sobie sesje zdjęciową w szronowej scenerii i jeszcze nigdy mi nie wyszło. Może czas, bo wiadomo ile jeszcze śnieg będziemy oglądać przez to ocieplenie klimatu?
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 06.01.2009 o godz. 10:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to za kare będzie chyba trzeba odśnieżać, po wyjściu z pracy
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Czasy ciężkie. Gotówki w bankach niet. Przychodzi klient do banku, chce wypłacić pieniądze. Kasjer odpowiada:
- A musi pan wypłacać gotówkę? - Czynsz muszę zapłacić. - To może przelewem? - Ale ja chcę coś też zjeść! - W restauracji może pan zapłacić naszą kartą kredytową... - Panie, ja chcę moją gotówkę! Nie chcę kart, przelewów! Oddajcie mi moje pieniądze! A jak chcę iść na *****i to co?! Kasjer, pokazując na open-space pełen pracownic: - Wybierz pan sobie którąś, potrącimy z rachunku.... ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobre
ale czasy kryzysowe, całkiem mozliwe za i tak będzie za chwilę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ech, trochę se odmroziłem zatoki
ale nawet nawet się czuję mimo wszystko A bawarki nie spróbuję. Ostatnio se tak oczyściłem organizm, że wystarczy ![]() Dzień dobry. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siet, miałam iść na RTG zatok dzisiaj rano :/.
Kurczątko choinka mi więdnie i bombki lecą, a tak nie lubię rozbierać. Chyba poczekam aż spadną wszystkie, pozbieram je tylko i gra gitara
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 06.01.2009 o godz. 13:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Popijam, ale jakoś ser inaczej na mnie działa niż mleko ... ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Sztuczne choinki śmierdzą plastikiem, rozkładają się 1000 lat i co roku trzeba je odkurzać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Idzie ktoś na piwo?
Kamyk - rozwale Cie, czekam na telefon ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. I męczyłam się z tą sztuczyzną kilka lat. W tym roku tupnęłam i przytargałam żywą. Wiesz jaka to radość ubrać świerk i pomyśleć "k...a, jaka durna tradycja wnosić drzewo do domu" buhahahaha w pozytywnym sensie .To, że ktoś nie lubi albo nie przyswaja mleka, to już nie temat herbaty z mlekiem .Sosna jest dwa, trzy razy droższa, niestety w tym roku troszkę musiałam ciąć koszty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mnie tam nie śmierdzi... po co wydawać co roku kasę na choinkę, skoro te zasrańce na placach już sami nie wiedzą ile za nie wołać? Żeby za jedną gałązkę jodły płacić 20 zł ... Never!
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 06.01.2009 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
) i prezentuje się może pięknie, ale bezpłciowo jak to mówią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
A ja - jak idiota - kupilem swierk, pies zamerdal ogonem w nowy rok i stoi mi teraz sam badyl, a w iglach cale mieszkanie.
Nie dosc ze drogie to jak jasna cholera, nadziwgalem sie, uwalilem w zywicy, 2 razy smigalem z powrotem po stojak to mi sie to w tydzien rozsypalo. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|