|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() jak w tlenie ustawic by wyskakiwalo mi takie powiadomienie o nowej wiadomosci jak w gadulcu ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
dokładnie od siebie dodam że wszelkie koszty rozprawy w sądzie a nawet zwrot kasy za adwokata pokrywa osoba któa przegra proces czyt. osoba która kupiła od Ciebie samochód , gdyż zgodnie z prawem handlowym oferta została między wami zawarta i kupujący może od niej odstąpić tylko i wyłącznie jakby oferta sprzedaży różniła się ze stanem faktycznym. ( jakbyś napisał że auto ma podgrzewane siedzenia a w tak naprawde nie jest) . Także jak za dobrą kase sprzedałeś to do sądu a najlepiej przytocz kilka artykółów z kodeksu kolesiowi i na pewno pójdzie na ugode![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chciałbym kupić do samochodu radio,tube,wzmacniacz i głosniki ale nieznam sie na tym.Mógłby ktoś odezwać sie na priv kto sie w tym orientuje...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
hutnik 100%
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
nie nie musisz przynajmniej jeszcze w maju bylo normalnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie: gdzie znajde prace
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Nie koniecznie odpada praca w marketach,to zależy czy jest wymagana (a nie zawsze jest) , tyle,że w razie kontroli Ty płaciłbyś karę a nie sklep (100 zł),a to jest mało prawdopodobne,bo w razie kontroli sklep jest informowany |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A prócz tych marketów są gdziekolwiek miejsca pracy?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie wiem czy jesteś zainteresowany pracą tymczasową? jesli tak to nawet w miarę warunki daje firma Randstad. Oni maja kilka miejsc gdzie zatrudniają. Wg zdecydowanie najlepiej jest pracować za ich pośrednictwem w Philip Morris w Czyżynach. Przyjmują od ręki a siedzibę maja na Kalwaryjskiej bodajże 24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja kilka dni chodziłem do Marketu,więc pisze co wiem.Nie wiem co chcesz robić,bo jeżeli sie uczysz to oprócz magazynu(wykładanie towaru) zostaje Ci jeszcze np drukarnia.
ja_ka : mógłbyś napisać coś więcej o Philipie Morrisie? przyjmują uczących sie? Może być priv ![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 05.01.2009 o godz. 13:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Magazyn moze byc
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2008
Offline |
|
|
potrzebuje adres strony o ligach w europie tak zeby moza bylo zobaczyc 1lige i druga
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Z tego co wiem Philip Morris jako firma w tej chwili nie przeprowadza rekrutacji (chyba że na jakieś wysokie stanowiska). Napisałem że to firma Randstad, jako firma pośrednicząca przeprowadza rekrutację a miejscem pracy jest PM. Są to stanowiska pomocnika przy produkcji. Praca na 3 zmiany 8 h dziennie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
http://www.efortuna.pl/content.php?node=865 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Psa należy szczepić przeciw wściekliźnie co roku, tak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
tak, co roku.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O **** chodzi w tej jebanej Viscie ? Postawilem na nowo system na partycji 20 GB, poinstalowalem to co potrzebuje, wszystko zajmowalo ok 13GB. Dzisiaj odpalam kompa, a tutaj zajetych ponad 19GB, a nic nie instalowalem ani nie zgrywalem. Przez pare dni tylko z neta korzystalem. WTF ?!?!?!?!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wiślackie LO.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
powiedzcie mi, gdzie mogę kupić szal "JAK DŁUGO NA WAWELU...ZYGMUNTA BIJE DZWON" - TAKI GRANATOWY Z NAPISEM NA ŚRODKU "Wisła"
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Takie troche oryginalne pytanie
Jaki jest najlepszy sposob na powieszenie szalikow na scianie zeby jak najmniej zniszczyc szaliki i sciane? 2. Jest strona z meczami Wisły do ściągnięcia? Odp najlepiej na priv ![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
a orientuje sie może ktoś jak to jest z rozmiarami ubrać w Angli ? czy u nich Large naprzykład to to samo co u nas L?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kupował ktoś tutaj perfumy
http://www.pedet.pl/ << Mozna na nich polegac? Bo nie chciałbym kupic w ciemno i sie naciac na pseudo orginał(jakich dużo na allegro |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Cytat:
martinho -> można. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
potrzebuje ściągnąć filmik który jest na stronie,niestety nie jest on na żadnym YT czy czymś podobnym,tylko działa on na jakimś wewnętrznym odtwarzaczu tak że nawet bezpośredniego linku nie da się wyłuskać ,da rade to jakoś pobrać ?
![]()
|
|
|