The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gumi1906
Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2009, 00:02
pierwszy raz wszedlem w ten temat i nie potrzebnie, 150 postow i wszystkie o kat dupy rozbic

do widzenia
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 05.01.2009, 00:04
gumi1906 napisał(a):Wyświetl post
pierwszy raz wszedlem w ten temat i nie potrzebnie, 150 postow i wszystkie o kat dupy rozbic

do widzenia
151... mam nadzieje ze tu nie wrocisz
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.01.2009, 00:04
Colin napisał(a):Wyświetl post
Mi się wydaje, że na siłę chcesz zaszokować .
Mam takie zdanie więc je wypowiadam,od tego jest forum, co w tym takiego szokującego? Zresztą tak samo jak Ty swego czasu pisali miłośnicy Cantoro, kiedy mówilem,że przedlużanie z nim kontraktu nie ma sensu. Chociaż wtedy chyba jescze inaczej po mnie jechali

Piszesz,że Garguła będzie decydyjacym elementem ukladanki. Oczywiście, masz rację,ale tylko na poziomie ligi polskiej. Wyżej nie da rady. Talentu Góra nie dała. Byle średniak z Francji by z nami pojechał. Klepa,klepa,cross. Dla naszych pilkarzy to czarna magia. Takie rzeczy to oni widzą tylko w TV. Więc żeby nie szokować reszty kupiono gościa, ktory poziomem nie odstaje od Łobocantoropawełkocwielongo teamu.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 05.01.2009 o godz. 00:09.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.01.2009, 00:05
Colin napisał(a):Wyświetl post
i czycha na moment by zaskoczyć przeciwnika a napastnika uraczyć genialnym frupasem.
Byle tylko ten moment mial czesciej niz raz badz 2 razy w meczu, bo jak Marszalek oczyma wyobrazni widzi go potykajacego sie o wlasne nogi to mi bardziej wizualizuje sie kryjacy sie Zieniu , z drugiej strony Lobo, ktorego pierwszym z wielu problemow jest - jak przyjac pilke by nie odskoczyla na kilka metrow, a z przodu osamotniony Brozek z obstawa 2 czy 3 przeciwnikow - w takiej sytuacji to cala kreatywnosc moze nie wystarczyc.

ps.
gdzies bylo zestawienie 10 najwiecej zarabiajacych grajkow w lidze - 4 z nich to nasi a 3 z tej czworki to Mauro,Lobo i Niedzielan - czyli najwieksze nasze koszmary tego sezonu.Gargula ich przebije - ale niech zwroci to swoja gra , bo jak to bedzie kolejny niewypal to wole nie myslec;].
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
dzamp
Member

Od: 08.2006

Stary 05.01.2009, 00:05
Jak dla mnie to bardzo dobry transfer(Garguła). Jeden z nielicznych w lidze który grając myśli na boisku, wie co chce zagrać, więc jeśli nie spali się psychicznie(bez obrazy dla Gks-u jednak Wisła to zdecydowanie wyższa pólka i większe wymagania u Nas są) to będzie dobrze. Liczę że jeszcze przyjdzie do Nas Romeu, choć będzie ciężko to środek będziemy mieć rewelacyjny. Jeszcze jakiś co najmniej jeden skrzydłowy i pomoc rewelacja. Reszta pozycji do obsadzenia oczywista.
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.01.2009, 00:06
ten Braz umie strzelać ładne samobóje, to taka młodsza i pewnie lepsza wersja Głowackiego
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 05.01.2009, 00:06
gumi1906 napisał(a):Wyświetl post

do widzenia
Ty za to we wszystkich tematach pier.. i udzielasz nieprawidłowych informacji.

Transfer Garguły - jeśli faktycznie prawdziwy - cieszy. Cieszy przede wszystkim, że mamy klasowego ofensywnego pomocnika. Wypada wierzyć, że te doniesienia nt. chłopaków z Brazylii to również prawda. Nie mniej dla niektórych co by się nie działo Bednarz i tak będzie "****" i "legionista"...
Odpowiedz cytując
nazgulTSWot
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 05.01.2009, 00:08
Bardzo cieszę się z transferu Garguły do Wisły. Piłkarza o takiej charakterystyce brakowało od dłuższego czasu, a Jirsak niestety nie zadomowił się na dobre w pierwszym składzie. Jeżeli chodzi o pozycję ofensywnie zorientowanego środkowego pomocnika, to w naszej lidze nie ma wyraźnie lepszego gracza.
Do klubu przychodzi czołowy w lidze zawodnik na pozycję, na której potrzebowaliśmy wzmocnień "na już". To bardzo dobra wiadomość, można liczyć że gra Garguły da Wiśle nową jakość (chociażby przez rozbicie wielce zasłużonego, ale wyeksploatowanego tandemu Sobolewski-Cantoro).
O Brazylijczykach nie będę się wypowiadał z dwóch powodów:
-na razie to głównie spekulacje są, nikogo nie "podpisaliśmy"
-nie widziałem, jak grają, a samo CV nie może być podstawą do oceny przydatności piłkarza do drużyny
Odpowiedz cytując
dzamp
Member

Stary 05.01.2009, 00:28
nazgulTSWot napisał(a):Wyświetl post
a Jirsak niestety nie zadomowił się na dobre w pierwszym składzie.
Według mnie on nigdy nie będzie prawdziwym liderem, on gra dobrze jak drużynie idzie, ale sam nie pociągnie gry. Jak będzie Garguła to powinien zaskoczyć bo nie będzie na nim ciążyła odpowiedzialność za grę do przodu, a wtedy możemy mieć z niego na prawde wielki pożytek( i żeby tak było - moje życzenie)

Jest szansa żeby Davida wziąć bo jak by nie był zainteresowany transferem to by nie przyjeżdżał w ogóle do Polski, chyba że liczy na dużą pensja.
Powód: dopisanie poza cytatem
Ostatnio edytowane przez dzamp : 05.01.2009 o godz. 00:50.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.01.2009, 00:42
Obawiam się że Gks za dużo chce za pół roku. Nie możemy go kupić po każdej cenie. Miejmy nadzieję że to tylko początek negocjacji i po prostu wysoko zaczęli. Nie sądzę żeby drugim Brazylijczykiem był obrońca. Typuje napastnik+skrzydłowy.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.01.2009, 00:50
Z Belchatowem sie raczej nie dogadamy - gdyby to byl normalny klub liczacy sie z kasa to by nie bylo problemu, ale ze to moloch i do tego z fatalnym podejsciem do nas - to szanse sa niewielkie.
Mistrzostwem swiata byloby wcisniecie im kogos ale to tez malo prawdopodobne.

Tak wiec bede powtarzal do znudzenia - dokad Gargula nie zalozy koszylki z biala gwiazda na piersi - zapomnijmy o nim a skupmy sie na potrzebach 'na dzis' - a sa one na prawde niemałe.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
dzamp
Member

Stary 05.01.2009, 00:52
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się że Gks za dużo chce za pół roku. Nie możemy go kupić po każdej cenie. Miejmy nadzieję że to tylko początek negocjacji i po prostu wysoko zaczęli. Nie sądzę żeby drugim Brazylijczykiem był obrońca. Typuje napastnik+skrzydłowy.
Jak masz racje że napastnik+ skrzydłowy to jeszcze lepiej.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.01.2009, 01:09
To już prawdopodobnie koniec serialu "Garguła", więc gratuluję zakupu. Niech się drużyny wzmacniają, a liga będzie jeszcze ciekawsza. Niestety nam Walter na to okienko transferowe zakręcił kurek z pieniędzmi.

Najtrudniej będzie z Lechem
http://photos.nasza-klasa.pl/1738843...c4781fcdd.jpeg
Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.01.2009, 01:20
Jeśli Garguła zostanie w Bełchatowie, to:
-GKS nie zarobi 150tyś. euro (myślę, że na tyle Wisła by przystała)
-Straci 100tyś euro płacąc mu kontrakt
-Straci sportowo, bo trudno uwierzyć, żeby Garguła wypruwał żyły dla klubu, który go po złości nie chce puścić w tym okienku. Poza tym z niewolnika nie ma pracownika.
-Straci przyszłościowo, bo Garguła będzie blokował miejsce następcy. W kolejnym sezonie na jego pozycji będzie grał ktoś nieopierzony i niezgrany z resztą (Cetnarski?). Bo trudno mi sobie wyobrazić, żeby nie puścili Garguły, żeby miał siedzieć na ławce.

Jakie są pozytywy pozostania Garguły? Bełchatów zajmuję piąte miejsce w lidze, nie gra w pucharze polski, stracił czołowego zawodnika (Jarzębowski) i trenera. Any grać w pucharach musieliby zająć 2miejsce, a co za tym idzie wyprzedzić 3 drużyny z następującego grona: Wisła, Lech, Legia, Polonia. A obiektywnie patrząc, mają zdecydowanie najsłabszą kadrę. I co istotne nie muszą się bać o utrzymanie.

Wierzę, że w Bełchatowie nie pracują kompletni idioci i mimo żalu do Wisły (akcja sprzed roku, przebicie oferty teraz) usiądą do stołu z zamiarem dogadania się. Przecież transfer w tym okienku leży w ich interesie!
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.01.2009, 01:41
Na oficjalnej stronie jeszcze nie ma info o Gargule, ale skoro taka wiadomość pojawiła się na największej nieoficjalnej stronie to przyjmuję ją za pewną. Mam nadzieję, że się nie zawiodę

Niestety też mi się wydaje, że Wiśle ciężko będzie dogadać się z GKS'em. No i niestety wielce prawdopodobne jest, że na Łukasza poczekać będziemy musieli do końca sezonu. Jeśli tak się stanie to będzie to bardzo zła informacja dla nas. Po pierwsze nie będziemy mieli wsparcia w drugiej linii w rundzie wiosennej i ciężej będzie o majstra. Po drugie, jeśli zakwalifikujemy się do europejskich pucharów, Garguła będzie miał tylko 2-3 tygodnie na zgranie się z zespołem.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.01.2009, 04:54
Oj widzę, że co po niektórzy przypalają papieroska, za chwilę obrócą się na drugi bok i pójdą lulu, błąd.

Pierwsza rzecz to Garguła. Może jeszcze raz wyłożę o co chodzi z tym piłkarzem. Tylko prosiłbym aby w plemice odnosić się do tego, co napiszę. Wszyscy pamiętamy jak Garguła grał w sezonie, kiedy Bełchatów zdobywał mistrzostwo, czy aby na pewno?

Tamten sezon jest nieco mitologizowany. Po pierwsze czołowe drużyny ligi zawiodły. Po drugie największa gwiazda Bełchatowa- Matusiak dobitnie udowodnił ile warte były gwiazdy tamtego sezonu. Po trzecie Garguła nie miał nawet udanego sezonu, bo przyplątała się wtedy kontuzja. Faktycznie Garguła miał bardzo dobre pół roku w GKS-ie, ale w jego najlepszym okresie jego klub nie grał w Europie, w reprezentacji Garguła nie błyszczał, a na ligę trzeba brać poprawkę.

Jedziemy dalej. Następny sezon to nieustanne powracanie do formy po kontuzjach. Były takie momenty, że zawodnik grał straszny piach i w klubie takim jak Wisła, gdzie jest duża presja wyniku nie dostałby kolejnych szans i powędrował na ławkę. W sezonie 2007/2008 Garguła praktycznie nie wyróżnił się niczym na boiskach ekstraklasy.

Teraz pytanie do wszystkich ekspertów, którzy twierdzą, że Garguła wielkim wzmocnieniem jest. Ile spotkań Bełchatowa obejrzeliście w tym sezonie, chociażby fragmentami. Ja kilka w całości i kilka dużymi fragmentami, pozostałe w skrótach. Powiem wprost Garguła miał zrywy dobrej gry, ale nie pamiętam nawet jednego takiego spotkania żeby Gargule wychodziło prawie wszystko, żeby był gwiazdą przez wielkie G.

Ja nie twierdzę, że Garguła nie okaże się wzmocnieniem, ale... To jest zawodnik 28-letni, bez doświadczenia w Europie, z bardzo dobrą połówką sezonu 2 lata temu, z niepewną formą i z licznymi kontuzjami w ostatnim okresie. I my za wielki sukces uważamy danie temu piłkarzowi jednego z najwyższych kontraktów w lidze. Teraz podstawowe pytanie, dajemy mu furę kasy, czy jest tego wart? Bardzo możliwe, że w lidze będzie grał dobrze, może nawet da nam mistrzostwo( choć bez partnerów wątpię w to, na dodatek narazie to on przychodzi latem). Tylko, czy o to chodzi, czy my mamy się zadowolić kolejnym Zieńczukiem, który da nam kolejnego mistrza, a w Europie znowu nawali? Na rozegraniu potrzebujemy gwiazdy, piłkarza z inną mentalnością, zawodnika, który chce grać przeciwko najlepszym, a nie się ich boi.

Nie boję się powtórki z Łobodzińskiego w sensie dosłownym, bo tak źle być nie może, Garguła to lepszy piłkarz. Ale wątpię, czy Garguła to zawodnik jakiego potrzebujemy, tym bardziej za takie pieniądze.

Co do Brazylijczyków, bardzo ładnie, wymiana pokoleniowa, przy okazji nie zaszkodzą. Tylko my jesteśmy w takiej sytuacji, że nie tylko musimy odmłodzić kadrę i szukać przyszłości tego klubu. My przede wszystkim potrzebujemy rozwiązań w ofensywie i to rozwiązań na teraz, na już, bo jest krótko mówiąc źle. Na dodatek wygasają kontrakty na innych pozycjach i tam też potrzeba świeżej krwi. Są pilniejsze kwestie niż kolejny stoper.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.01.2009, 07:02
Wcześniej ten Filho zagrał 17 meczy w Palmeiras! A wiecie przecież że ten zespół jest wysoko w tabeli. Może być dobry. Kwestia tego że koleś nie chciał zapewne przełużyć kontraktu...
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.01.2009, 07:36
Chyba nasz rację. Gość zagrał w tym sezonie tylko jeden mecz, bo pewnie nie chciał przedłużyć kontraktu. Jakoś dziwne że wcześniej zagrał ich 15. Myśle że w Brazylii wiedząc ile mogą na piłkarzach klasy Marcelo kasy zgarnąć, zaraz po odmowie ich zawieszają i do rezerw zsyłka ...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 05.01.2009, 08:36
Wiem, że to malkontenctwo ale...

Jeśli ten Braz do nas trafi, to w zespole będziemy mieć 3 stoperów brazylijskich i jednego Polaka (Arek Głowacki).

Mniejsza o klasę sportową Braza, bo oczywiście 15 meczy w lidze w sezonie 2007 i gra w młodzieżówce to jest jakaś rekomendacja.

Chodzi jednak o to, że równocześnie Skorża i Bednarz dają kopa w d. naszemu wychowankowi, Mateuszowi Kowalskiemu. Chłopak raz dostał szansę występu w meczu ligowym (jesienny mecz z Bełchatowem) i szansę wykorzystał. Zagrał conajmniej poprawnie.

Od tego czasu siedzi na ławie, bądź gra w zespole Młodej Ekstraklasy. Ja naprawdę nie mam nic przeciwko dobrym transferom, które wzmacniają drużynę - ale niech będzie gwarancja że ci nowi są o klasę lepsi od Mateusza i grają za taką samą kasę. Każdy klub promuje swoich wychowanków, u nas jest odwrotnie.

A Mateusz ma już 22 lata i powinien grać w podstawowym składzie jakiejś słabszej drużyny w ekstraklasie. U nas się po prostu marnuje, a biorąc pod uwagę wakaty w reprezentacji na tej pozycji, jest to ze stratą również dla naszej kadry narodowej (przynajmniej docelowo, za parę lat).

Powiem szczerze, teraz się już nie dziwię rejtejadzie Kokosa. Ja na jego miejscu chyba bym postąpił podobnie.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Stary 05.01.2009, 08:43
Dla Kowalskiego najlepsze byłoby wypożyczenie do jakiegoś klubu ekstraklasy, ewentualnie I ligi.
Ale mam spore wątpliwości czy będzie z niego piłkarz na miarę choćby średniej drużyny ekstraklasy.

Poza tym prawdopodobieństwo, że klub zarobi w przyszłości na Kowalskim większe pieniądze niż na brazylijskim obrońcy jest niewielkie.
A o kasę przecież głównie chodzi, a nie o wychowanków i ich promocję...
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.01.2009, 08:44
Nic nowego, parę linków na ten sam temat.
Tutaj zdjęcie z PS. Czy to piłkarze, czy jacyś turyści z ameryki południowej? nie wiem
http://www.sports.pl/g/ArtykulyFotog...1060882547.jpg
przepisane z PS na futbol.pl
http://www.futbol.pl/index_2501.php?...ebc65d09406b16

Powodzenia w dalszym typowaniu
.
Odpowiedz cytując
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 05.01.2009, 09:31
patrząc na twarzyczki tych "turystów" to są rzeczywiście chłopcy o których wcześniej pisali na wislakrakow, przyjechali na kawę do Krakowa
Odpowiedz cytując
darekolsztyn
Banita

Od: 01.2007

Stary 05.01.2009, 09:36
flamengista transfer młodego utalentowanego zawodnika nie blokuje miejsce Kowalskiemu. Kowalski najprawdopodobniej zostanie wypożyczony, dostanie szansę sprawdzenia się . Nie licz , że Cleber u nas długo pogra pamiętajmy o jego wieku .
Czy Garguła to dobry transfer? Okaże się , Bednarzowi gratulacje za podpisanie umowy .Trzeba wzmaciać drużynę , nigdy nie będzie pewności 100 % udanego transferu .Skorża chciał Gargułę i tylko to się liczy
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 05.01.2009, 09:48
Witam ,

Moim zdaniem bardzo dobrze się stało ,że Wisła Kraków pozyskała Łukasza Gargułę. Z obecnie dostępnych w polskiej lidze środkowych pomocników właśnie on , chyba najbardziej w oczach Macieja Skorży pasował do koncepcji drużyny. Mam nadzieję ,że uda się jakoś dogadać z Bełchatowem i za jakieś symboliczne pieniądze puszczą Gargułę już na wiosnę. GKS się sypie i jestem głęboko przekonany ,że będą chcieli zarobić cokolwiek niż stracić zawodnika za darmo. Inna sprawa ,że Garguła (z tego co piszą gazety) dostanie naprawdę niezłe pieniądze wybierając nasz klub a i perspektywa wyjazdu na Zachód (w przypadku dobrej postawy na boisku) będzie znacznie bliższa. Poza tym przyjście Garguły znacząco przeorganizuje (przynajmniej w założeniu) grę Wisły na wiosnę ,zwłaszcza w ofensywie. Zgadzam się z poglądem ,który tutaj już chyba się gdzieś pojawił ,że scedowanie całej odpowiedzialności za rozgrywanie piłki na Łukaszu , może odblokować z pozytywnymi rezultatami potencjał Tomka Jirsaka. Widać ewidentnie,że Jirsak znacznie więcej daje drużynie jak nie jest pod presją ,chociaż to też nie jest żelazną regułą.

Co do Brazylijczyków ,których przywiózł Peralta. Pożyjemy zobaczymy. Media przytaczają różne fakty i muszę przyznać ,że niektóre informacje jakieś tam wrażenie pozytywne robią np. młodzieżowe mistrzostwo Ameryki Południowej Davida Braz'a w 2007 roku. Jeżeli taki młody ,perspektywiczny zawodnik jest do wyjęcia za darmo to dlaczego mamy nie ryzykować i za jakiś czas sobie pluć w brodę ,że kto inny zarobił parę milinów euro a nie my. Odnośnie Beto to jestem dogłębnie rozczarowany bo obstawiałem ,że tym enigmatycznym brazylijskim napastnikiem będzie raczej Roger Rodrigues da Silva z Recife (24 lata, 189 cm wzrostu, 11 goli strzelonych w lidze brazylijskiej w obecnym sezonie , kontrakt do 31.12.2008).
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 05.01.2009, 09:57
Dziwne ze oficjalna strony Wisły nie potwierdza tego doniesienia.Moze chca sie wstrzymac ,bo moze jeszcze ktos dzis dolaczy Mam nadzieje ze to jednak prawda,Garguła to pierwszy rozgrywajacy od czasów Szymkowiaka.Łukasz powodzenia !!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 05.01.2009, 10:07
Gool.pl i jego właściciel Osuch, już pisali o Gargule w Wisle chyba rok temu. Poczekajmy na newsa na oficjalnej i wtedy będzie można dopisać Gargułę do składu.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.01.2009, 10:16
hoho napisał(a):Wyświetl post
Dziwne ze oficjalna strony Wisły nie potwierdza tego doniesienia.Moze chca sie wstrzymac ,bo moze jeszcze ktos dzis dolaczy Mam nadzieje ze to jednak prawda,Garguła to pierwszy rozgrywajacy od czasów Szymkowiaka.Łukasz powodzenia !!
Czemu dziwne? Przeciez mowili ze nie beda komentowac do dzis transferow.
Pewnie dzis zwolaja konferencje jak tylko z tymi brazylijczykami bedzie cos wiadomo i wszystkich ladnie nam przedstawia jako naszych zawodnikow
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.01.2009, 11:18
OK srodkowy pomocnik - Gargula, super. Utalentowani Brazylijczycy napastnik i srodkowy obronca tez dobrze. Ale ja sie pytam gdzie do cholery jest skrzydlowy jakis? Nie zapominajmy ze Zieniowi nowego kontraktu nie przedstawiono a on zaraz moze odejsc, Lobodzinski wiadomo w jakiej formie jest, a Malecki super sie rozwija ale na Europuchary to jeszcze odrobinke za malo.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.01.2009, 11:20
gigant napisał(a):Wyświetl post
Gool.pl i jego właściciel Osuch, już pisali o Gargule w Wisle chyba rok temu. Poczekajmy na newsa na oficjalnej i wtedy będzie można dopisać Gargułę do składu.
Newsa na oficjalnej doczekasz się, jak będzie konferencja.

Bez obaw
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.01.2009, 11:28
Wie ktos o ktorej konferencja?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów