|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dokładnie Watts,już raz tak było z tą klauzulą,gdzie Osuch też mówił że jej nie ma i też było to jego stanowisko.Poczekajmy do newsa na oficjalnej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No to co,24.00 atak hakerów ?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam wszystkich
Mam nadzieje, ze ta informacja o Lukaszu jest prawdziwa ... mam duza nadzieje,ze to nie jedyny nasz zakup. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Cieszę się, że w końcu jakaś oficjalna informacja. Zobaczycie, że Łukasz będzie sporym wzmocnieniem. Jedyne co mi przeszkadza to długość kontraktu, mam nadzieję, że Garguła wytrzyma 5 lat na wysokim poziomie. Z drugiej strony jakby podpisał na 3 lata to następne przedłużenie byłoby dużo bardziej kosztowne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Myślę, że informacja jest prawdziwa, ale jak dla mnie Garguła albo teraz albo w ogóle ... Po co nam będzie Garguła jeśli w ogóle się do pucharów nie załapiemy ? Trzeba się wzmacniać teraz bo konkurencja nie śpi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
na goool.pl już kiedyś było info, że Garguła w Wiśle a potem... tłumaczyli sie hakerami
![]() Czekam na info z oficjalnej... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @Tommiyacht poniżej: naturalnie masz rację, jednak możemy wierzyć i w to ![]()
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 04.01.2009 o godz. 23:02.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję że jutro tego nie odwołają ( w tym kraju nic mnie nie zdziwi), wreszcie "coś do przodu", koniecznie musi przyjśc od teraz.
Może jeszcze te brazyle wypalą,... oby. Nowy rok zaczyna się obiecująco. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiesz pirat, starać to my sie mozemy, ale jak GKS pokaze nam gest kozakiewicza do szybko Guły w zimowych rekawiczkach w koszulce Wisły nie zobaczysz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Wiecej spokoju... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ale zapanowała tutaj atmosfera po newsie z goola ja sie wstrzymam z ta radościa do jutra zobaczymy co na to nasi działacze. Oby kolega który tutaj pisze o Żurawiu miał racje mielibysmy znowu wielką drużyne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sumie aura za oknem nie sprzyja w negocjacjach z brazylami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przeczytałem teraz tego newsa z Dziennika i jesli to prawda o tych brazylijczykach zwłaszcza o tym obrońcy to wielkie słowa szaczunku dla pana Bednarz jeśli mu uda sie pozyskać za darmo praktycznie gościa który grał w zespołach narodowych do la 18,20 i 23 wiec nie może być jakimś ogórkiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
oj...Panowie...coś za dużo tej Brazyliany...obawiam się troche...
Cleber, Marcelo, Beto, ten obrońca, a może jeszcze Romeu...żeby się nam Jacek nie zagalopował...:/ |
|
|
|
Guest
|
|
|
Tylko kwestia jest taka po co nam kolejny środkowy obrońca ? Wiem, że jego nazwisko i dotychczasowe osiągnięcia wyglądają nie ciekawie ale chyba zrobił się za duży tłok na tej pozycji. Nie wiem może szykują go na prawą obronę ?
Wiem, że ja to sobie mogę pogadać ale liczyłem mocno na Romeu że to o niego chodzi. Dużo emocji jak na sam koniec dnia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
niedługo nie będzie miał nam kto zapodać JJJBG prędzej sambę ;(
Osuch tytuł walnął taką czcionką jakby świat się kończył
Ostatnio edytowane przez South : 04.01.2009 o godz. 23:39.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kilka myśli:
Najpierw taka a'la łajza się podjarał: K*** zaraz się zesram ze szczęścia, jeżeli to wszystko będzie prawdą. Garguła, Beto, Romeu, David Braz. To by było coś, ale teraz refleksje. Garguła - o to, czy pojawi się już teraz, może być ciężko. Nie mam bladego pojęcia czy się uda, ale wiem, że już raz BOT robił jajca z transferami i teraz może być podobnie. Jeżeli się nie uda na przykład Gargamela sprowadzić teraz, to znając Bednarza, można się spodziewać ciszy do przyszłego okienka. Chociażby po to, żeby nasz przyszły zawodnik GRAŁ przez tę rundę i w efekcie nie wypadł z formy. Romeu - O tego będzie trudno, ponieważ inne(wstyd przyznać, ale i mocniejsze) zespoły się o niego starają. Nadziei upatruję w tym, że już nie jest pierwszej młodości i pewnie będzie chciał w tempie ekspresowym wyjechać do Europy. Beto - Hmm, niby w końcu napastnik o jakiego prosił Skorża, ale primo: nie widziałem jak gra, secundo: statystyki ma marne. Pociesza mnie jednak to, że jest młody i będzie go najłatwiej ściągnąć. David Braz - Słyszałem co nieco o tym piłkarzu. Podobno jest dobry. Będzie o niego ciężko, ale ten akurat wygląda na typową dziennikarską kaczkę. Tylko czy na pewno jest nam teraz potrzebny? Chyba tylko po to, żeby zabezpieczyć się już na lata. Cleber młodszy nie będzie. Kowalski pewnie się zmyje, Głowa to kontuzje, wiek i ostatnio słabsza forma i myśląc w ten sposób, to mamy tylko Marcelo. Nie chcę jednak wyjść na FM'owego tłumoka, który pierdzi propozycjami i komentuje newsy, więc sobie samemu i całej reszcie życzę cierpliwości. ![]()
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 05.01.2009 o godz. 00:06.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
MARSZAŁEK, Gargula na pewno oslabieniem Wisly nie bedzie, wiec nie przesadzajmy. Wysokosc kontraktu za wysoka heh? Boss lubi ofensywna pilke to po pierwsze, po drugie gdybysmy przegrali ten wyscig z legia, napisalbys , ze skandal ze poskapilismy tych kilku tysiecy. Tez nie wierze, ze Gargula sam zbawi Wisle, ale obecnie na rynku nie bylo zadnego zawodnika do wyhaczenia na pozycji ofens.pomocnika. Poza tym wlasnie na tej pozycji mielismy prawie 3letni wakat od sprzedazy Szymka, wiec tylko sie cieszyc i oby Garguł przybyl juz w styczniu. Zeby mogl sie wykazac potrzebny jest drugi napastnik, bo samotnego Brozka beda na pewno odcinac od podan na wiosne (szczegolnie takie dream teamy jak cracovia czy Odra).
ps.1 Bednarz jak na razie 70% transferow ma bardzo ok (wziawszy dodatkowo pod uwage, ze kasy na transfery nie ma), ale slusznie , poczekajmy do konca lutego z ocena. Porazki z Matusiakiem chyba niewielu z nas sie spodziewalo, ale gosc sie okazal psychicznie za slaby na Wisle. ps.2 koncepcja z Brazylijczykami zla nie jest (czterech max inaczej potworza sie tzw. "grupki" i konflikty), wiadomo jakie posiadaja umiejetnosci techniczne na wejsciu, a bez tego ciezko dzisiaj cos ugrac. Wiec kierunek sluszny. ![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Właśnie,tylko,żeby z Wisły nie zrobiła się druga Pogoń Szczecin,gdzie w pewnym momencie z 8 grało brazylijczyków w pierwszym składzie.
Jak dla mnie,to z Garguły może być niezły pożytek w Wiśle i w reprezentacji,przynajmniej będzie zgrany z Wiślakami,którzy mam nadzieje będą stanowić o sile reprezentacji. Co do tych spekulacji o Żurawskim,to ja bym dał mu się wykazać na wiosne,przynajmniej mielibyśmy już jasność sytuacji w lecie i więcej by sie jego temat nie pojawił.Jakby się sprawdził,to na ewentualne eliminacje LM przyda się... Cel kolejny,to zatrzymać Brożka i zakupić bramkarza, oraz lewego pomocnika... ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ludzie , proszę Was skończcie już z tymi półprawdami, plotkami i grypsami bo j stary pragmatyk zaczynam się czuć jak 7-letnie dziecko dzień przed Mikołajem(hehe).
Podjaram się na wyrost i nie będę mógł zasnąć. Oby wreszcie coś zaskoczyło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Poza wszystkim: taki pomocnik za darmo (w perspektywie gry od lipca) to naprawdę b.duża okazja i nie ma co wybrzydzać. Po cichu liczę, że klubom uda się dogadać, żeby Łukasz już wiosną był przy R22. On sam nie zdobył jeszcze MP a w Wiśle będzie wiedział o co walczy i że cel jest w zasięgu ręki. Na pewno będzie umotywowany. Gdyby miał zostać jeszcze pół roku w Bełchatowie to już by tam tylko wegetował (klub ten nie powalczy o MP) i nie był odpowiednio umotywowany do gry. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 05.01.2009 o godz. 00:01.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|