|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Zagracie w sobotę bo juz nie bedzie ligii więc się nie przejmujcie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wy tez wymieniliscie cały skład? czy tylko jakieś drobne zmiany?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Aktualnie zakupiłem 3 graczy a sprzedałem 5, nieźle trzeba kombinować przy licytacjach żeby je wygrać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
za 10 minut debiut, zobaczymy co zrobi mój skład wzmocniony 5 zawodnikami edit: i Viktoria 3-0 moje transfery się sprawdziły nad wyraz dobrze ![]()
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 03.01.2009 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
też się z nudów zarejestrowałem wczoraj, dziś pierwszy mecz i niestety przegrałem z liderem ligi u siebie, 1-4. na pierwszy rzut oka troszke skomplikowany interfejs, wydaje się być gorszy, niż ten z hattricka.
sezon zakończyłem na ostatnim miejscu, z 6 punktami i zerem wygranych. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja właśnie tym ostatnim zwycieswtem z "wysocy" wyprzedziłem ich z ostatniego miejsca na przed ostatnie z taką samą liczbą pkt. czyli 12.
z ciekawości zobaczyłem czy mam jeszcze drużyne w managerzone i ku mojemu zdumieniu okazało się ze jeszcze jest i to w 6 lidze, niestety na pewno spadne do 7 bo skład już stary(po 35 lat) i połowa ludzi odeszła na emeryture. a drużyna znajduje sie na ostatnim miejscu, nie przez to że slaba tylko że kolesie grali w 7... porobiłem juz pare transferów i zobaczymy na co stac moja ekipe. kiedys w tym samym managerozne tylko ze w hokeyu udało mi sie awansowac do 3 ligi |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Ligowy debiut udany 3:0 i to na wyjeździe. To chyba ostatnia kolejka. Czekam na wyzwanie od przeciwnika z "naszej" ligi.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnią kolejke grałem z wiceliderem ligi. Do 60 minuty remis 1:1 , ładna gra moich , w 60 ładują mi drugiego gola, a w 70 i 73 kolejne dwa.
Ligowy debiut taki sobie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wojtek 1906 czekam na zaproszenie.
ja proponuję, że wyzywać można np do Wtorku wieczorem do 20stej na przykład. Jeśli 2 drużyny zostaną bez wyzwania a chcą grać to będą mogły od razu rozegrać mecz. PS. No ja niestety zawaliłam 2 mecze 15 i 16 kolejki i awans mi uciekł. Zostałam na 4 miejscu 8 ligi. Zabrakło punkta. PS2. MAm problem z plagą kontuzjii - intensywnośćtreningu mam na ok 50% więc nie wiem gdzie jest problem ;/ Powód: PSy
Ostatnio edytowane przez Aga21 : 03.01.2009 o godz. 19:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a tych co sa na dlugo kontuzjowani spredaj i kup w ich miejsce zdrowych |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za wygranie 1 meczu ligowego podkreślam ligowego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Scaliano -znalazł ktoś tą drużynę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No właśnie ja mam z nim grać a nie moge znaleźć
Na szczęście to on wysyła zaproszenie ![]() ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
APELUJE DO WSZYSTKICH !!!! SPRAWDŹCIE NA DRUGIEJ STRONIE TEGO TEMATU CZY W TERMINARZU WPISANE SĄ POPRAWNIE NAZWY WASZYCH DRUŻYN. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie może napiszecie termianarz z datami i godzinami spotkań wtedy bedzie lepiej to szlo bo ja sie w tym nie lapie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FC Schabek dałem ci wyzwanie w grze. Możecie mi napisać obok tego terminarza co jest dni w ktorych rozgrywane sa mecze ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zaprosisz kogoś to silnik gry automatycznie ustali godzinę i datę spotkania.
Napisz jeszcze raz tutaj swoją POPRAWNĄ NAZWĘ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
O widzę, że powstał temat o (moim przynajmniej zdaniem) najlepszym menagerze piłkarskim online. W marcu stuknie dwa lata odkąd pogrywam sobie w tą grę, drużyna Black Panthers. W obecnie zakończonym sezonie grałem w V lidze ale mam nadzieje że play-off potoczy się po mojej myśli i od nowego sezonu będzie liga IV
Gdyby ktoś miał jakieś pytania, wątpliwości co do gry, służe pomocą![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ustaliłem daty rozgrywania meczów będą się one odbywać co środę ale jak emcz np. jakiejś drużyny będzie się odbywał w czwartek to sie nic nie stanie byle zagrać ten mecz w tygodniu danej kolejki
![]() ![]() Przypominam kto nie wysłał jescze wyzwania neich to zrobi Gospodarz ma obowiązek wysłać wyzwanie![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie i Panowie, ktoś tu nas robi w konia. Moim zdaniem nie można zacząć ligi , dopóki nie zweryfikujemy , czy wszystkich można znaleźć , nawet kosztem pomniejszenia ligi.
Nie może być sytuacji ,że mecz nie został rozegrany z powodu tego , że kogoś nie da się znaleźć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szanujmy się
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy podać ligę w jakiej się występuje i pozycje i nie widzę problemu ze znalezieniem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To znajdz Zimka , Scaliano.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mnie nie możecie znaleźć ? W nazwie klubu mam takie coś : 1396870 Nie wiem dlaczego nie ma nazwy którą podawałem przy rejestraci i weryfikacji. Gram w lidze 9.665 PL jestem na 10 miejscu. Może ktoś mi napisze jak zmienic nazwe druzyny bo zamiast nazwy mam ten numerek dopiero teraz to zobaczylem.
Ok zmiana kosztowała mnie 25 patyków musiałem sprzedać bramkarza teraz nie powinno byc problemow z wyszukaniem mnie w wyszukiwarce pod nazwa klubu ,,Scaliano''
Ostatnio edytowane przez qazwsx123 : 05.01.2009 o godz. 23:07.
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Pierwszy mecz gram z Wisła Krk. i zaproszenia jeszcze nie otrzymałem (wyjazd). Drużyna jest bo sprawdzałem nawet jak dobrze pamiętam w 4 lidze. Kolego wyżej wcześniej pisałem co zrobiłem gdy byłem w takiej sytuacji i podziałało.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
). Wychodzi na to ze dostaniesz walkowera.edit: tym sparingpartnerem jest drużyna Wisła NH, a grać on powinien z "Victoria84". Także może zmienimy trochę terminarz tak iż w 1 kolejce zagrają Wisła Krk. - Wisła NH (mecz XV kolejki) , oraz WISŁAA KRRAKÓW - Victoria84 (lub odwrotnie jeśli chodzi o kwestię gospodarza; kolejka VI lub XVII w zależności od gospodarza). Przepraszam za całe zamieszanie, jeśli jest to problem to niech zostanie po staremu z dwoma walkowerami (przynajmniej) w kolejce.
Ostatnio edytowane przez Furbyy : 05.01.2009 o godz. 23:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Jestes juz widoczny... ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
jak dla mnie to tak, proponuję założyć najlepiej stronę na darmowym serwerze np. tnb.pl (moge się tym zająć, mam tam moją strone ultrastudio i w kilka minut założe strone. administratorem strony będzie jedna osoba (zimka najlepiej bo on to ogarnia wszystko) i poprostu tam będzie terminarz, tabela, wyniki itd. tam możemy sobie założyć nawet forum i będziemy rozmawiać na nim a tutaj to co najwyzej tylko takie ogólne pytania w sprawie gry.
|
|
|