|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie
Instaluje pewien program,mam Kaperskiego. Po instalacjji natomiast niemoge wejsc na zadna stronke internetowa ,tak jakby to Kaspersky cos blokowal. ktos wie jak to ustawic zeby przepuszczal ten program i umozliwial dostep do neta P.S Kontrola rodzicielska raczej tu nie przeszkadza.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 03.01.2009 o godz. 19:03.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Moje DVD z opcją odtwarzania Divxów stwierdziło, że nagrana płyta przeze mnie ma błąd, choć pod Windowsem działa dobrze. Co to może być? Inne Divx'y działają bez problemu.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie... Potrzebuje zrobić (lub przenieść) zdjęcie na płótnie (lub coś podobnego do płótna...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
potrzebuje rozdzielić canal+ na 2 telewizory.Może być nawet tak że na obu telewizorach szło to samo.Co muszę kupić i jak to podłączyć żeby działało?
Słyszałem o usłudze multiroom.Można już gdzieś ją zakupić? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gdzie jutro ok 18-19 moge kupić róże w okolicy dworca lub Bagateli ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cześć, wie ktoś może na czym polega odsłuch na koncertach, tzn. jak wokalista albo perkusista ma słuchawkę w uchu podczas gry na żywo, co mu tam może lecieć i w czym ten odsłuch pomaga
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
zna ktoś jakąś dobrą stronke z okładkami z płyt polskich wykonawców? istnieje cos takiego?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ode mnie znowóż pytanie do osób lepiej znających się na necie
![]() Jak można pobierać filmiki z tinypic ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
do tego przydtany może być rozdzelacz scart jeśli w dekoderze masz tylko jedno wyjście: http://www.hollex.pl/index.php?page=spis&kat=110 jak chcesz rozdzielić sygnał (wtedy jednak musisz mieć dwa dekodery) to ewentualnie poszukaj w googlach pod haslem "splitter" popatrz na przyklad tutaj http://www.ceneo.pl/1669862 albo http://www.hollex.pl/index.php?page=spis&kat=85
Ostatnio edytowane przez FraMat : 03.01.2009 o godz. 23:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
http://www.programosy.pl/program,free-tube-finder.html sprawdzilem, jednak tym co wczesniej pisalem sie nie da, wyprobuj ten ![]() pozdr Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez impreza : 03.01.2009 o godz. 23:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeżeli używasz Firefoxa, zainstaluj sobie wtyczkę "ant.com". Dodaje ona pasek w przeglądarce i automatycznie wyszukuje pliki video na stronie. Jeżeli takowy na stronie jest, wówczas klikasz tylko na pasku przycisk "Download" i się ściąga
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dzięki impreza (swoja drogą niegłpi pomysł z ta imprezą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Generalnie cel tego to pomaganie w synchronizacji działan ludzi na scenie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Hej
Poszukuje tapetek na telefon komoreczke oraz fajnych motywow wisackich na tapete mojego laptopa. Prosze o jakies propozycje. Wrzucajcie tu tez prosby oraz swoje pomysly. Np na Nokie N95 Tematy z herbami, naszymi zgodami, zawodnikami na tle trybun, itp Dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może to być wina kodeków użytych do konwertowania filmu, u mnie również nie chodzą DivX-y czy Xvid-y z kodekami h264 czy też x264 (to drugie to matroska chyba) oraz rmvb.
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
orientuje się ktoś jak wygląda sprawa biletów na mistrzostwa europy w koszykówce? znaczy czy bilety były już sprzedawane, czy dopiero będą, jak będą to kiedy i gdzie?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam pytanie... Potrzebuje zrobić (lub przenieść) zdjęcie na płótnie (lub coś podobnego do płótna...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Witam.
Sprzedałem samochód na aukcji po czym osoba ktora wygrała aukcje napisala mi maila iż nie kupi tego samochodu, że pomylił aukcje bla bla bla. Pisałem do alledrogo ale jakos do dzis dnia nie odpisali( 1 maila napisalem na poczatku grudnia) Co zrobic? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
poszukuje opowiadan w internecie
a dokladnie T. Borowski - Pożegnanie z Marią PILNE:( |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jaki jest najlepszy środek nasenny, który można kupić bez recepty ?
Poważnie pytam, więc odpowiedzi typu "piwko" albo "zajaraj se" nie wchodzą w grę. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gdzie mogę znaleźć coś na temat jakiś walk bokserskich?Chodzi mi o Polaków,a przede wszystkim o Adamka,chciałbym sie dowiedzieć o jakiejś najbliższej walce,cenach itd.
Widziałem kiedyś temat o boksie ale teraz coś nie mogę znaleźć.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 04.01.2009 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Prywatnie, jak pokazują już takie przypadki mozesz sprawe skierać do sądu ... Najlepiej spytać pani/pana w aptece. Bo to zależy od idywidualnych spraw co na kogo będzie działało. A środków jest mnóstwo. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
szukam na tym forum tematu o pro evolution 2009 i nie widze. Nie chce zakladac nowego tematu. Zagralbym sobie z jakims wislakiem online na konsoli playstation3. Czy jest taki temat lub czy znajdzie sie ktos chetny do gry?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Więc jak chcesz to sie z nim sądź o niedotrzymanie umowy. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam! wie ktoś może czy silikonowe etui na odtwarzacz mp4 Creative Zen ma ochrone na ekran czy tylko na obudowe? bo nigdzie nie moge tego znalesc
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|