|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Aro1234 -jeszcze raz dzięki gra działa bez zarzutu ;]
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Szukam grę skoki narciarskie tą najstarszą wersję
Może ktoś ma |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Określ że się bardziej
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chyba to były DSJ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
tu masz full: http://www.softwarepatch.pl/plik/885...i-Jump-21.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
wie kto czy istnieje juz crack do fm-a 2009 do wersji 9.2.0 albo przynajmniej jak ominac zabezpieczenie
z góry dzieki;] |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wczoraj 22:13
Mrsnh tu masz full: http://www.softwarepatch.pl/plik/885...i-Jump-21.html O to chodziło ale niestety nie ruszy mi na xp sp3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
może spróbuj zgodnośc w ustawieniach na Windows 98 |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Próbowałem już chyba wszystkiego i nic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam! Poszukuje jakiegoś patcha albo czegoś do NBA Live 08 który daje nam możliwość gry jak w obecnym sezonie. Np. Aktualne składy, wymiana Seattle na Oklahome, poprawione umiejetnosci graczy (w 08 Rondo nie ma nawet 70 ovrl). Jeśli ktoś słyszał o czymś takim to będę ogromnie wdzięczny za pomoc!
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Postanowilem zrobic 2 podejscie do GTA IV i zainstalowalem je ponownie ale przed uruchomieniem gry wyskakuje, ze musze sprawdzic zgodnosc seriala czy cos w tym stylu i nie pamietam jak to obejsc. Mam pirata
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam! Ściągnąłęm sobie już 3 wersje NBA Live 08 i za każdym razem po 1 albo 2 kwarcie wyrzuca mnie z gry. Wie ktoś jak temu zaradzić?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze to nie wina wersji gry ale cracka, spróbuj wgrac innego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakiegoś sprawdzonego cracka? Szukam , googluje i nie dość że nie potrafie znaleść nic porządnego to jak już wogóle się crack trafi to z virusem :/
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
sprobuj na www.cracks.am
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielkie dzięki wszystkim za pomoc. Crack załatwił sprawe, aż wstyd że nie sprawdziłem tego od razu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jest jakaś gra na PC z możliwością gry w Eurolidze a nie wiecznie NBA i NBA ?
![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mody do GTA 4 skompletowane przeze mnie, w razie jakichkolwiek problemów piszcie do mnie p.w.
Download: http://rapidshare.com/files/18193023...by_antaeus.rar [ 3.5mb ] http://rapidshare.com/files/18194074...by_antaeus.rar [ 0.9mb ] Mod: 1. Dodaje widok zza kierownicy podczas kierowania pojazdem ! 2. Prawdziwe nazwy pojazdów. 3. Bardziej realistyczne efekty: - eksplozji - świateł - strzału z Bazooki 4. Zmienia handling pojazdu Dukes na dobry do driftowania, dodaje odgłos z samochodu SultanRS oraz dodaje ogień wydobywający się z rury podczas zmiany biegów. Oraz dodatkowo w osobnym pliku [GTA4 Big Damages] 5. Podczas wypadku nasz pojazd dozna większych uszkodzeń. Aby zainstalować moda, należy wypakować zawartość archiwum do głównego folderu z grą GTA4, tak jak wskazują na to nazwy folderów ![]()
Ostatnio edytowane przez Genio : 11.01.2009 o godz. 03:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ściągnąłem z neta Coda 1, instaluje wszystko ok, potem wyskakuje żebym włożył 2 cd, ale nie ma tam nic takiego żeby wybrać tą 2cd. Zamontowałem obraz tej 2 cd, ale nic to nie dało.. Jakieś pomysły? Oprócz wypalenia na CD/DVD.
ed: nieaktualne
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 17.01.2009 o godz. 18:12.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Eurolige to takiej gry nie znam, ale jest PLK i patch do NBA Live dający wszystkie drużyny euroligowe- sam go niesprawdzalem ale jeśli będziesz chciał to mogę znaleść link i wrzucić
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cześć!
Czy w grach z serii Call of duty jest coś o Polsce ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
tak, w pierwszej lub drugiej części tej gry jest misja w Warszawie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiscie GTA IV i problemow ciag dalszy. Zawsze po zainstalowaniu patcha robi mi sie cos takiego jakby strzalka od kamery byla ciagle wcisnieta w dol a z widokiem z pod butow Niko nie bardzo sie da grac. Nie chce grac bez patcha bo tylko z nim da sie sterowac padem. Mial ktos podobny problem i dal sobie z nim rade
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
moze przekalibruj pada?
mam pytanie do osob grajacych juz w tego mmrpg - https://footballsuperstars.com/ gdzie znalezc i jak sciagnac recznie uaktualnienia do tej gry? niby gra probuje zrobc to automatycznie ale z czyms wytepuja problemy i wyrzuca mnie na pulpit bede wdzieczny za pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mam pytanie do gry Civilization IV Colonization, gdzie mogę znaleźć poradnik, jeśli ktoś w to gra, piszcie na priv. z góry dzieki
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
ed: na przyszłość http://darkwarez.pl/forum/viewtopic....asc&start=1464 Powód: DW
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 24.01.2009 o godz. 14:24.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
|

|