|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jak obrucic film w aresie zeby nie byl do gory nogami
z GOry dziekuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Sebo_TS najlepiej zarejestruj sie na ica cyfry i napisz im maila. W miare szybko odpisuja, bo z dzwonieniem to jedno wielkie gowno. Co do problemu to jak sam zakladales cyfre to moze wejdz w ustawieniach i sprawdz czy masz odpowiedni sygnal pobierany z anteny.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wiselka_mlp
nie wiem czy aktualne ale znajdź starego deamon toolsa ( tak z połowy zeszłego roku) zainstaluj, do folderu z deamonem wrzuć YASU (wpisz w gugle, wyskoczy od razu link). powinno być okej. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ile kosztuje bukiet powiedzmy róż w zwykłej kwiaciarni? Taki nie duży ale dużo oddający.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakąś bazę dancyh z accessa wolną na dysku? Potrzebuje zrobic do szkoły bazę danych na dowolny temat tylko wogóle tego nie kminie :/. Więc jakby ktos był tak dobry i mi wysłał to byłbym bardzo wdzięczny...
Pomóźcie w tym nowym roku... Stawiam browarka na inauguracje ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja kupowałem za 20- 30 złotych w kwiaciarni na placu na stawach.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuję w miarę prosty program najlepiej po polsku do obróbki głosu oraz do zniekształcenia twarzy, coś w tym stylu
http://photos.nasza-klasa.pl/1163308...d0ae14171.jpeg polecicie coś ? PS. Przeszukiwałem strony typu nowe.pl i instalki.pl i nic specjalnego nie znalazłem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
I ile było róż w nim?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szczerze to nie pamiętam, mówiłem ile chce zapłacić i za tyle babka robiła bukiet. ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
szukam fajnego łatwego w obsłudze i darmowego programu do zabawy w dj miksowanie muzyki itp.
zna ktoś coś takiego ?dzięki Kyno.
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 02.01.2009 o godz. 22:25.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
natomiast sygnał tv idzie z liveboxa do dekodera, z dekodera po av na tv, więc mozesz rozdzielić z dekodera na 2, albo i więcej tv ale z tym samym programem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam
![]() Mam pytanie dot. PES 2009...czy pojdzie mi na laptopie z vista : pamiec : 2 gb procesor : Intel Pentium Dual-Sore 1,6 GHz ![]() prosze o szybka odp. ![]()
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 02.01.2009 o godz. 22:41.
![]() |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
poleci mi ktoś jakąś fajną łątkę systemu na Xp troszkę mi się znudziło i chciałbym coś zmienić w jego wyglądzie,fajnie jakby była to łatka upodabniająca się do Visty bezpieczna i żeby w razie czego dało się ją łatwo od instalować bez reinstalacji systemu itp.
co sądzicie o tej ? http://www.tnp.net.pl/torrent,156017....html#komStart ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
i jeszcze mi sie nie znudzila ![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
w jakich godzinach jest Fanatyk dzisiaj otwarty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ile barw Cracovi bylo na plocie palonych na derbach w 2006r i czy w 2005 i 2004 byl dywan , jak tak to z ilu barw
Pozdro ![]()
Wojownicy Krakowskiej Ulicy - Barwy Cracovi to nasza pasja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
nie ma potem żadnych problemów z jej odinstalowaniem ? bardzo zamula system i obciąża ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Mam problem z kartą microSD Kingstona 2GB. Kiedy próbuję wgrać coś na kartę używając oczywiście adaptera wyskakuje mi komunikat: Nie można skopiować [nazwa pliku] dysk jest chroniony przed zapisem. Usuń ochronę przed zapisem lub użyj innego dysku.
Nie mam już siły do tego, tak wiem google, ale specjalnie mi to nie pomogło. Oczywiście suwaczek próbowałam przestawiać "Lock". |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
zobacz co bedzie sie dzialo potem, moze pomoże ![]() jesli nie to tak: Windows blokuje czasem dostęp do urzadzen przenosnych, trzeba zmienic/dodac klucz rejestru, robisz tak: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l szukasz StorageDevicePolicies sprawdzasz wartość, jesli jest 1 to ZMIEŃ na 0... jesli go nie znajdziesz to stwórz taki jako DWORD, nazwę daj StorageDevicePolicies, typ ci wyskoczy DWORD i wartość 1. Zrestartuj komputer i sprawdz. Ewentualnie pozostaje opcja wirusa na karcie, jakimś antywirem go sprawdz, moze akurat cos bedzie dziwnego, jak coś to pytaj...Aha i ostrożnie z tym rejestrem zeby sie nie okazało ze komputera nie mozesz uruchomic |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mial ktos problemy z patchem 1.22a do Warcrafta3 TFT z wersji 1.21 PL
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1znak |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy na kompa jest taki. Edytor do takich cudów jak na załączonym przez Ciebie linku, był montowany w SonyEricsonach i zdjęcie zdaje się właśnie z takiego edytora pochodzi. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
tak na szybko znalazłem...może sie przydadzą
http://www.instalki.pl/programy/down.../Fun_Morph.php http://www.programosy.pl/program,cartoonist.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Witam
Planuje sprawić pewnej osobie, w ramach prezentu urodzinowego, aparat fotograficzny. Sprzęt ma być prosty w obsłudze i bardziej do użytku amatorskiego niż profesjonalnego. Chodzi głównie o imprezy rodzinne i domowe oraz okazjonalne. Czy możecie doradzić jakiś przyzwoity model, który raczej nie jest podatny na usterki? Może znacie, jakieś linki stron internetowych, gdzie można poczytać opinie użytkowników i oceny? Z góry dzięki za pomoc ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Nikoon Coolpix S700. Nie trzeba przy nim się "namęczyć" i mimo że ma całkiem sporo funkcji jest prosty w obsłudze nawet dla blondynki . Jest niewielki i poręczny. Ma sporo programów tematycznych co pozwala na wykonanie zdjęć bardzo dobrej jakość w każdych warunkach (noc, śnieg/plaża, wnetrze, muzeum, noc itp). Spory wyświetlacz 2,7" ,ilość pikseli 12,1, zoom optyczny x3 i cyfrowy x4.Do wad zaliczyłabym: 1.Trudno wychwycić idealną ostrośc w makro ale jak już ją się złapię to zdjęcie idealne. 2.Przy zoomie optycznym rejestruje naj mniejszy ruch ręką. Moge śmiało go polecić. A i ładny jest ![]() ![]() |
|
|