|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja tam wogóle nie lubię psów i jeśli o mnie chodzi, to chętnie któremuś petardę w dupsko bym wsadził
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jako że impreza u mnie w domu, chciałem z góry przeprosić, za to co mogę napisać w kilkunastu najbliższych godzinach.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
![]() |
||
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
ale mówie o tym, co się będziało po obsługiwaniu.. bach się strać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
no ja juz przemycilem sie za sciane otwieramy narazie symbolicznie po butli zubra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A ze mna cos jest chyba nie tak, jak byc powinno...
Ostatnio, w drugi dzien swiat, spotkalismy sie ze znajomymi na bardzo mocno zakrapianej imprezie. 10 osob, 5 chlopa i 5 kobiet i 4,7 litra wódy. Babki, jak to babki, po chwili zaczely opuszczac, a pozniej pily cwierc kieliszka co 4 kolejki. Faceci rowno. O 2 bylismy tacy napruci, ze malo ktory wiedzial, jak sie nazywa.. Obudzilem sie rano, otworzylem oczy, szybka rekonstrukcja zdarzen i pytanie o samopoczucie. Okazalo sie, ze rewelka. Wypilem troche mineralki i o 14 umowilem sie z kumplami na pilke. Ojciec mi mowi, ze to pierwszy krok alkoholizmu. Kiedys czytalem, ze alkholikiem mozna sie stac po roku sporadycznego chlania. No to jak ja mam z 15 lat stazu to co?! ![]() ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
no i co, no i co
![]() Moja - średnia (bywałam na lepszych) - dobiłam się szampanem o 24, a do 1 bylismy na dworze oglądac fajerwerki - a było co oglądac, baterie takie szły że dech zapierało wysłałam 28 sms, rano sprawdzałam do kogo i co tam nawypisywałam, ale ok same zyczenia łamaną polszczyzną )a dziś kapie mi z nosa, mam kaca i ogólnie do d..y sie czuję... no to teraz Wy opowiadajcie ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
no ciężko dziś jest..
![]() telegraficzny skrót sylwka zamieściłem w temacie o sylwku. szkoda, że nie pamiętam jak się ten rok zaczął. żadnego odliczania, żadnych fajerwerków, eh.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja powiem tak zero kaca chociaz troche poszlo strat wiekszych nie stwierdzono ogolnie bylem przed chwila u sasiada pomoglem mu prac dywan bo jakos tak siedzialo mi to na sumieniu ze zapaprany moczem jest przezemnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
no generalnie to poszło 7 kieliszków 2 szklanki, urwane drzwi od kredensu, barek cały opróżniony (do tej pory nei wiem czy gospodarz sie zorientował) 2 obrazki zażygany dywan, spalony szalik pasów 4 doniczki, osmolony balkon i na dodatek wszędzie porozwalana wóda i szampan. Nigdy bym nie zaprosił 45 osób do domu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zbieraj te foty szybko i wrzuc tutaj zeby to bylo przestroga przed organizowaniem sylwestra na taka skale
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pikus. Na 2 roku bylem na imprezie, gdzie w dwupokojowym mieszkaniu byla prawie setka. Ale od balkonu do kibla szlo sie z pol godziny.
![]() ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bardzo pouczajacy wpis
![]() znalezione w internecie :"Tak wiekszosc sylwestrow tak wyglada zaraz ktos napisze ze u niego w domu kogos zabili ir zopierodloni cala chalupe a potem urzadzili dzika orgie" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja o pólnocy zacząłem skakać przez płot na impreze do sąsiadek
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://moto.allegro.pl/item511103924_fiat_126p.html
teraz panowie sie pucujemy kto sprzedaje malczana ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem po wizycie księdza no i jaja okazało się że diakon z mojej parafii kibicuje Wiśle.Co najlepsze na wyjazdy jeździ i na D3 chodzi
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
hahah, doobry ksiądz!
ciekawe ilu takich księży na D3 chodzi. może razem się zbierają i stoją w kupie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
To nic, u nas przyszedł w tym roku nowy wikary, zaczeliśmy gadać okazało się że jest z Kombatantów...potem, jak powiedziałem mu że mam paru kumpli niedaleko na nh, to mi wystrzelił "Gumiory czy Żydki" Okazało się że klecha też od małego z Biała Gwiazdą w sercu, potem zaczął opowiadać jak to jego osiedle zaczeło się przerzucać i jacy to z młodych konfidenci powyrastali (niegdyś szalik w trzy kolory, a teraz spreyem pasy po murach), no i pare fajnych historii opowidział o przygodach z świata kibicowkiego w Nowej Hucie ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Też znam jednego księdza który zanim byl księdzem używal w niebezpieczny sposób pirotechniki i pokazywał mi jak się przerabia drewniane ławki jeszcze wtedy na C na takie podręczne style
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
specjalnie napisałem tak, coby już całkowicie odstąpić od stereotypu..
![]() a ksiądz co był u mnie po kolędzie, z tego co słyszałem kibicuje Amice. a szkoda, bo spoko gość i pożartować umie. btw. Amiki, zauważyliście, że dawniej to nikt jej nie kibicował prawie, a teraz, jak grali z Feyenoordem, to na gadu w kilku opisach u mnie na liście było coś w stylu "KKS LECH POZNAŃ" itd. ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W takim razie Bóg nad Wisełką czuwa.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no u mnie na liście gg też było parę opisów BRAWO lech itp. i w dodatku miały je osoby podające się jako kibice Wisły a bóg nad nami nie czuwa... szczególnie w losowaniach europejskich pucharów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
grywacie czasem coś na hali?
może jakiś mecz byśmy ustawili? ![]()
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zadzieraj z fryzjerem
Szukam chętnych na meczyk, bo mamy co raz większy problem z zebraniem 12osób do gry, a mnie jako organizatora to irytuje ![]() ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|