|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
no i przynajmniej 2 z ręki robione
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
zrobić prawko,
przejść do następnej klasy, więcej imprezować, ale bez przesady, przejechać się na koncert jakiegoś poważnego rockowego zespołu, zaliczyć debiutancki wyjazd. to by było tyle, chociaż z prawkiem będę musiał poczekać do grudnia :d ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli mnie pamięć nie myli to w Kielcach nie ma żadnej Akademi Wychowania Fizycznego Chyba ze w postanowieniach jest mowa o Wszechnicy Świętokrzyskiej to...szacun A jeśli chodzi o mnie to oby tegoroczne święta były ostatnimi bez rodziny! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2009 ROKU FOR ALL ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zacząć sie uczyć
Więcej wyjazdów Przejść do następnej klasy Więcej pić Rzucić tabake ![]() Zacząć biegać I chyba tyle... a dla Wiślaciej braci wszystkiego nAJlepszego w nowym roku!
Ostatnio edytowane przez Precel z makiem : 31.12.2008 o godz. 14:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
zdać prawko (postanowienie za 1 razem sie nie udało ;/)
zdać klasę bo cisną przedmioty ścisłe dobrze zdać mature z geo znać umiar w alkoholu ![]() ciężko trenować byc bardziej pewnym siebie ![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Hehe rozwalaja mnie postanowie w stylu "więcej imprezować"
- będe się wiecej opierdalał - mniej myślał - postaram się zeby wywalili mnie ze studiów. Mam nadzieje, że te postanowienia uda mi się dotrzymac jak co rok ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ale... jak cię wywalą, to potem będziesz musiał się dostać znowu, żeby mogli cię wywalić za rok
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() A tak swoją drogą lepiej nie postanawiać za wiele tylko swoje robić. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepiej nic nie postanawiać, bo wtedy jak coś się osiągnie to, że wielki sukces! A jak postanowimy za dużo to potem tylko złość, że się nie wywiązało, a z wywiązania satysfakcji nie ma!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
więcej wyjazdów
więcej szczęścia więcej zdrowia więcej pieniędzy wyrobić się dobrze na siłce ;D hehe wygrać w lotka oby się spełniło ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To był mój plan rok temu
*zdać wszystkie egzaminy, a w szczególności embriologię i anatomię *zdać w końcu prawko *być na wszystkich meczach Wisełki na R22 *pójść w końcu na koszykarki, bo od roku nie byłam... ![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
- wykonać kolejny krok do upragnionej pracy dziennikarza
- odłożyć trochę hajsu - być na każdym meczu przy Reymonta - być bardziej wyrozumiałym - po prostu być dobrym i wierzyć w ludzi !! - dużo biegać HEPI NJU JIR FOR EWRYBADI ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Przejść do następnej klasy
wiecej trenować zaliczyć pierwszy wyjazd ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
- samochód
![]() - sesję zaliczyć - prawko na motor zdac... - ... i kupić Ducati Monster na początek pozdro Najlepszego wszystkim w 2009 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
- kupic samolot
- wyleciec do ciepłych krajów ^^ - zdac klase - ograniczyc jaranie - wiecej kasy - zrobic prawko |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
- mniej pic
- mniej pic - sesje zaliczyc - skonczyc z paleniem w weekendy przy wiekszej ilosci alkoholu - zrzucic pare kilo - zrobic prawko - mniej pic bo to wykancza - no paka ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
-mature zdać
-prawko zdać -przybrać 15kg ( i więcej żryć) -zerwać z dziewczyną ;p -znaleźć nową -zaliczyć wyjazd debiutancki - może jest jeszcze coś o czym postanowiłem a nie wiem. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
- zdać sesje
- znaleźć sobie jakąś fajna kobitke ;p - zaczać jeździć na wyjazdy bo w ostatnich laatch kiepsko z tym było.... tyle z ważniejszych |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
-wsztstkie mecze na R22 zarówno piłki jak i kosza
-lepiej się uczyć -pojechać na przynajmniej 2 wyjazdy -więcej ćwiczyć -mniej siedzenia na forum ![]() -i być poprostu lepszym człowiekiem... Wszystkiego najlepszego dla kibiców Wisły, Śląska, Lechii i Unii ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|