|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Nowy rok już się zbliża, już jutro będziemy świętowac zakonczenie 2008 roku i rozpoczęcie 2009.
Więc jakby to skrócic : NOWY ROK - NOWE POSTANOWIENIA:d Zacznę od samego siebie: - zdac bez problemu do nastepnej klasy. - zdac prawko za pierwszym razem. - mniej % bez okazji ![]() - no i oczywiście nie opuscic żadnego meczu na R22.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 31.12.2008 o godz. 00:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Utrafiłeś w samo sedno, to samo postanowienie u mnie
![]() EDIT: I za dużo nie zaprocentować na 8nastkach (w jednym tygodniu będzie ich aż 5 )
Ostatnio edytowane przez igortsw : 30.12.2008 o godz. 23:51.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Musze sie dostać do 6 LO , będzie ciężko :/
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zdać pierwszy rok studiów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Najlepsze postanowienie ?
Nic nie postanawiac. I zawsze sie spełnia. ![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zacząc sie wreszcie uczyć i zaliczyć sesje która zbliża się nieubłaganie...
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie pić więcej,ale mniej to też nie
![]() Skończyć 2 rok studiów Dać sobie radę w nowej pracy A w wolnej chwili między pracą a piciem znaleźć sobie jakąś bejbe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Przełamać lęki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
zdać prawko za pierwszym razem, znaleźć sobie jakąś fajną laseczkę i nie przesadzać z piciem na 18stkach..
![]() a że Wiślackie, to jak najwięcej razy się pojawić na R22, oby transport dopisał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Napisać maturę tak żeby dostać się na medycynę (85% wzwyż) i żyć w zgodzie z własnym sumieniem
A Wiślackiej Braci (gościom forum też ) Życzę w roku 2009 Wszystkiego Najlepszego w życiu prywatnym ,zawodowym jak i kibicowskim . (powiedzmy że szampan ) Szczęśliwego roku 2009 ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
schudnąć oraz dojsc do tych 150kg na klate xD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mniej dziewczyn
wiecej alkoholu zdac sesje wycisnac 140 na klate nie opuscic zadnego meczu przy R22 wiecej malowac na miescie (czyli wiecej kasy) ![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Komplet wyjazdów na jesień (na wiosnę nie sztuka)
Mniej papierosów Na każdym treningu dawać z siebie 100% Matura z geografii na 90% conajmniej (nie śmiać się bo mi niewiele brakuje) ![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bez większych postanowień, standardowo:
- zaliczyć kolejny rok studiów. - dobre zagraniczne wakacje. - mogło by wpaść jakieś fajne autko. No, najlepszego. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
-Zdać prawko za tym niestety 2 podejsciem
,Mature i ostatni rok w liceum.-Zwalczyć moje lenistwo... -Podbić świat (jak co roku) ;] Powód: wszystkiego nAJlepszego
Ostatnio edytowane przez Andrzej_TSW : 31.12.2008 o godz. 09:59.
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Hmmm...:
-zaliczyć większość wyjazdów; -wszystkie mecze u siebie; -zmiana autka; -wakacje (raczej nacisk żony niż postanowienie );![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
-siłownia
-basen -zrobić dokładny opis rowerowy całego pogórza i wyspowego -zaczac jeździć regularnie w góry -zaliczyć większosc wyjazdów -napisac w końcu mgr ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Moje postanowienia:
1) Zdobyć 600 komentarzy do profilu na naszej klasie, 2) Dodać ok. 50 fotek na naszej klasie, 3) Z tych 50 pięć fotek musi być przy jakieś fajnej furze (lansik to podstawa), 4) Oczywiście pod każdą fotką 5 stron komentarzy, 6) Zaprosić do znajomych nawet tych których na oczy nie widziałam (byle tylko osiągnąć 700 znajomych) No i chyba tyle... wszystkiego nAJlepszego na nowy 2009 rok! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
- zacząć sie uczyć
- więcej imprezować (to sie nie wyklucza z nauką... - nie opuścić meczu na R22 - zaliczyć debiutancki (a potem kolejny, kolejny itd.) wyjazd ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Być dobrym człowiekiem,a reszta sama przyjdzie...
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
- zacząć się w końcu porządnie uczyć
![]() - wyjść z zagrożenia z matmy -być lepszym człowiekiem i jak na humanistę wypada posiadać wielką wiedzie -przestać mniej przeklinać - pozbyć się nerwowości i agresji w niektórych sytuacjach -pojawiać się częściej na Reymonta! ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zdać klasę
zdać prawko usunąć konto na NK ![]() zaliczyć jak najwięcej meczów u siebie i jakieś wyjazdy ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
całkiem nie dawno myślałem właśnie o założeniu takiego tematu,ale brak czasu spowodował,że Arkas mnie wyprzedził
no więc moje postanowienia to :- zdać prawko - z tego co widzę to jest na pierwszym miejscu u większości, - więcej wyjazdów - zagrać w dobrej drużynie może być 3 liga, - kupić sobie autko (audi a3 1.9 tdi) - dostać się na AWF, - zdać sesję, - znaleźć dobrą pracę, i co by się dobrze wiodło !jak sobie coś przypomnę dopiszę. z Wiślackim pozdrowieniem.
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 31.12.2008 o godz. 15:36.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
-zacząć w końcu chodzić na wykłady, a nie tylko na nie chadzać czasem
-zdać 2 rok -zaliczyć więcej wyjazdów -znaleźć sobie jakąś robotę, bo się do tego zbieram jak sójka za morze ![]() A całej Wiślackiej Braci życzę oczywiście Szczęśliwego Nowego Roku! ![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Być szczęśliwym, zdrowym, nie narobić się zbytnio, a zdać maturę i dostać się na studia..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
na rok 2008 życzyłęm sobie aby zaliczyć studia, mniej pić alkoholu, mniej fajek palić , oraz więcej razy na wyjazdy jeździć.... i niestety nic się nie udało więc lepiej abym już sobie nie dawał postanowień to może jakaś miła niespodzianka mnie spotka
ps,studia przerwałem, wyjechałem za granice, pije prawie codziennie a pale o wiele więcej niż dawniej :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pojawic sie na stadionie wiecej razy niz w tym roku.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
- wznowić wizyty na R22
- pojeździć na wyjazdy - zero alko - zero papierosów - więcej tolerancji dla gorszej strony błoń (błeee) ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|