|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Zepsuła mi się komórka, a jest ona zarejestrowana (czy coś takiego) na mojego ojca i teraz pytanie. Czy ja mogę bez żadnego upoważnienia iść do nich, żeby mi naprawili tel na gwarancji (oczywiście z dowodem zakupu)? I czy muszę iść do punktu gdzie telefon był kupowany czy do serwisu (mam w Erze)?
PS. Gwarancja na SE w Erze jest na dwa lata, tak? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
We wrześniu jechałem do Kłodzka przez Wrocław, i bilet studencki kosztował 30zł z groszami (za całość do Kłodzka). Pzdr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Masz steama? Jeśli tak to zapewne chciałeś wejść na server Non-steam. Serwery steam maja zmieniony po ostatnim updacie protokół z 47 na 48. Non steam udpate nie ma więc już sobie tam niepograsz chyba ze jakieś patche wypuszczą. ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Słowo o cenach biletów oczywiście jest, nawet więcej cała publikacja w pdf, razem ze zniżkami etc. Powiem więcej. Znajduje się ten pdf na stronie pkp, która ponoć znasz. Wypadałoby poszukać najpierw, a potem pytać... Od siebie dodam jeszcze, że ceny biletów zależą od ilości kilometrow. Ile ich jest do Wrocka się nie orientuje. Ja mam wyjazd do Piotrkowa Tryb. to jest ok 200 km ceka biletu 2 klasy to około 30 zł.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Witam, chyba rok czy 2 lata temu bylo cos takiego, że na sylwestra sprzedawaliscie race a kasa wiadomo - na oprawe, bedzie cos w tym roku?... nie wiem cyz to juz nie zapuzno, ale tak pytam tylko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
http://ifolder.ru/8396886 w co tu trzeba kliknąć żeby zacząć pobieranie ?
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
UW nie ma rac na stanie z tego co sie orientuje - poza tym 2 dni przed slywestrem ? -kulawo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() <10 znk> ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
jak chcesz zobaczyć dworzec to Ci zdjęcia przyśle... zaoszczędzisz 60 zł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co do turystycznego to jest, lecz się nie opłaca - ok 75 zł
Najlepiej wyjdziesz na tym jak kupisz bilet z Krakowa do uwaga Krakowa przez Wrocław, może brzmieć głupio ale jak sobie przeanalizujesz to zrozumiesz ;p ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
to jakas podywzka byla? bo jeszcze niedawno 60zl kosztowal turystyczny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podwyżek jest teraz mnóstwo - turystyczny już podrożał w sierpniu
a i pośpiechy drożeją bo należą od 1 grudnia bodajże do ICC ;/ na dodatek coraz więcej pociągów wchodzi z rezerwacją miejsc przez co bilet jest droższy dodatkowo o 5 zł ;/![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() panowie o co chodzi , wyskakuje mi taki blad jak wlaczam gre http://i43.tinypic.com/r94kjp.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ja zamawiałem na race.com.pl ale nie liczyłbym że przed sylwkiem dostaniesz bo do mnie szły prawie 2 tygodnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś w jakich sklepach w Krakowie można kupić suknie gotyckie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
http://firebis.pl/?p=p_2&sName=strona-glowna
skontaktuj się z tą firmą, jest koło Wieliczki więc szybko sobie załatwisz. ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie jest dobra strzelnica ? Chodzi mi tylko o bronie palne, a nie czarnoprochowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mic na Pasterniku coś było swego czasu, za Tetmajera jakoś (jakbyś jechał od Ronda Ofiar Katynia)
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Może niedobry temat ale to w zasadzie pytanie. Poszukuję tytułów jakichś bekowych luzackich piosenek, co by się dobrze na Sylwka bawić
Jak ktoś coś może zarzucić to tu, albo na priva prosze ;P |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
DJ Łysy, ale to trzeba być baaaaaaardzoooooooo pijanym
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
na serio ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Taka bekowa muza to jeszcze np Cliver i jego mega hicior Pokaż jak się kręcisz ;p
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Widzieliście gdzieś w jakimś sklepie zwykłą czarną czapkę niepodwijaną (bez żadnych wzorków i innych kolorów)? Wczoraj przeszedłem całą Galerię Kazimierz i gówno znalazłem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Spróbuj na targowiskach typu Plac na Stawach czy moze tandeta. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak napisał Nitrox spróbuj gdzieś na bazarkach poszukać a jak nie to w Decathlonie w Zakopiance jest cała czarna tylko że z boku pisze W'edize - 14,99
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam!
Na gwiazdke dostałem odtwarzacz Creative ZEN. Mam 3 pytania odnośnie tego odtwarzacza. Po 1 czy można wgrać oprogramowanie po Polsku bo przy instalacji nie mogłem znaleść (jeśli można to jak)? Po 2 Jak w nim ostawić opcje np. odwarzaj wszystkie po kolei czy coś takiego żeby poprostu nie trzeba było włączać każego tracku z osobna. Po 3 czy pliki trzeba ładować przez program czy można jakoś otworzyć to jako pamięć przenośną i przeciągnąć sobie pliki? Z góry dziękuje za każdą pomoc ![]() ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|