The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2008, 22:33
jaki jest najlepszy program p2p pod viste którym mógłbym ściągnąć kilkanaście dyskografii.
Odpowiedz cytując
Maniek_Olkusz
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.12.2008, 22:34
Jak mi przychodzily mandaty ze skarbowki to o 6,4 zl wiecej. Jest to oplata za wyslanie upomnienia, tylko nie wiem czemu u Ciebie w Krakowie 1,4zl a u mnie w Olkuszu 6,4zl Odsetki od mandatow podobno nie rosna (tak mi mowil koles w skarbowce z 3 lata temu) tylko ewentualnie dochodza koszty od nastepnych upomnien. A co do terminu to zadzwon w poniedzialek rano i powiedz jak sprawa wyglada (w weekend nie pracuje skarbowka), ja czasami jak nie mialem kasy to szedlem mowilem ze nie mam, koles sie pytal kiedy bede mial i mi przekladal termin.
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE"

Odpowiedz cytując
Goomis
Member

Od: 12.2005

Stary 24.12.2008, 22:36
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ja powiem tak :
dostałem mandat jakos w pazdzierniku, i teraz zaplacilem 40 zł wiecej mialem 100 z kawałkiem teraz bylo 141 z groszami
Nie ma odsetek od mandatu karnego, jedynie co to opłaty "komornicze" czyli za egzekucję.
Kwoty są zdefiniowane gdzieś w ustawie o postępowaniu egzekucyjnym w administracji.

Pozdrawiam,
LJ
Powód: lyterówka
Ostatnio edytowane przez Goomis : 24.12.2008 o godz. 22:38.
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.12.2008, 22:45
Dzięki Panowie
Pewnie jest tak, że baranom się gdzieś zapodziała moja wpłata i wysłali to wezwanie.
Pytanie tylko czy nie będą robić problemów skoro mam czas do 29.12, a wtedy mnie nie ma, ale z drugiej strony jak mają robić problemy, skoro mam dowód uregulowania tego wszystkiego? No chyba, że faktycznie w Polsce jest tak, że za głupotę U.S. winę ponosi człowiek ;p
Odpowiedz cytując
M.C (nowy kleparz)
Senior Member

Stary 24.12.2008, 22:46
Dawno,dawno temu w poniedziałki chodził w telewizji TVP2 jakiś moto magazyn,chyba o 21:30.Ktoś pamięta,jak sie nazywał?
Ostatnio edytowane przez M.C (nowy kleparz) : 24.12.2008 o godz. 22:48.
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
Odpowiedz cytując
Goomis
Member

Od: 12.2005

Stary 24.12.2008, 22:51
miba napisał(a):Wyświetl post
Dzięki Panowie
Pewnie jest tak, że baranom się gdzieś zapodziała moja wpłata i wysłali to wezwanie.
Pytanie tylko czy nie będą robić problemów skoro mam czas do 29.12, a wtedy mnie nie ma, ale z drugiej strony jak mają robić problemy, skoro mam dowód uregulowania tego wszystkiego? No chyba, że faktycznie w Polsce jest tak, że za głupotę U.S. winę ponosi człowiek ;p
Wiesz, żyjemy w egzotycznym kraju na peryferiach Europy.
Decyzji podejmowanych przez U.S. nawet ludzie tworzący w tym kraju prawo nie są w stanie wytłumaczyć nie mówiąc już o przewidywaniu.

Ot Państwo w Państwie

Wesołych i pogodnych
LJ
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.12.2008, 23:02
miba napisał(a):Wyświetl post
Siema, miał ktoś próby z rzucaniem palenia?
Ewentualnie czy miał styczność z jakimiś specyfikami "pomagającymi"?
Daje to coś?

Tak, ja dwa razy byłem na bioprądoch na batorego. Zabieg trwa 15 minut i wyglada w ten sposób, że przed zabiegiem palisz ostatniego papierosa, którego kiepujesz do kieliszka, nastepnie kieliszek oddajesz babce, ona coś tam z nim robi i naklada Ci opaske na głowe i daje dwie kulki do rąk i tak sobie siedzisz. Powoduje to, że zamykają Ci sie kubki smakowe na nikotyne i nie palisz. Jezeli pierwszy zabieg Ci nie pomoże to kosz drugie wynosi juz 30 złotych. Ja oraz mój Ojciec byliśmy na taki zabiegu i nie palimy. Według mnie ta metoda sie sprawdza i jest godna polecenia.

Odpowiedz cytując
qubu
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.12.2008, 23:06
M.C (nowy kleparz) napisał(a):Wyświetl post
Dawno,dawno temu w poniedziałki chodził w telewizji TVP2 jakiś moto magazyn,chyba o 21:30.Ktoś pamięta,jak sie nazywał?
automoto? (ten characters)
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 25.12.2008, 01:04
Wie ktoś gdzie są w miarę tanie sklepy z obciążeniami oraz gryfami Patrze na allegro ale z przesyłką raczej sie nie oplaca...
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 25.12.2008, 10:43
Jest gdzieś w Czyżynach sklep ortopedyczny (najlepiej w pobliżu carrefoura), potrzebuje opaskę na kolano. Po artroskopii wybieram się na halę bo już ****ica mnie bierze bez piłki.
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 25.12.2008, 11:43
W większości sportowych sklepów kupisz, najlepiej szukaj w Inter-sporcie. Ale nie wiem czy na Czyżynach jest.
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 25.12.2008, 11:45
Jak w Viscie wylaczyc to jebane potwierdzanie, jak chce cos zainstalowac/uruchomic?
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 25.12.2008, 11:45
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Jest gdzieś w Czyżynach sklep ortopedyczny (najlepiej w pobliżu carrefoura), potrzebuje opaskę na kolano. Po artroskopii wybieram się na halę bo już ****ica mnie bierze bez piłki.

inter-sport plaza

Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 25.12.2008, 12:02
Jak w jebanej Viscie usunac cos z menu ? To jest nienormalne, za kazdym programem/gra jak ja odinstaluje to zostaje mi syf w starcie i pińcet linijek teraz mam :/
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
globoos
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 25.12.2008, 12:07
mic napisał(a):Wyświetl post
Nie przekroczyles jakiegos limitu sciagnietych danych ?

limitu danych w neostradzie już nie ma, i to dawno ;]
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 25.12.2008, 12:22
Kiedy zaczynaja sie takie porzadne wyprzedaże teraz? Czy wogole są czy to tylko pic?
Odpowiedz cytując
Jelon
Banita

Od: 03.2007

Stary 25.12.2008, 12:38
w Polsce to są ****y a nie wyprzedaże... ceny sa tak wyzyłowane w sezonie po to zeby po rzekomej obniżce i tak firmy zarabiały... prawdziwe obnizki to sa na Wyspach ... 70% i wtedy rzeczy wychodzą za grosze... wiec jezeli masz jakiegos znajomego na wyspach (chyba każdy ma ) to napisz do iego lepiej ...
pozdrawiam
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 25.12.2008, 13:04
Jelon: zgadzam sie w 100%, studiuje w Anglii wlasnie 2 dni temu wrocilem na swieta. W Angli to se obnizki, np jeden sklep sportowy Sport World (teraz Sport Direct) wszystko tam ostatnimi czasy na promocjach 10,20,30,50,70 i nawet 90% (oryginalne koszulki Anglii za 4,49 funta) a teraz swiateczna promocja ze jesli cos nie jest na obnizce to przy kasie o 20% poprosic, koszulki niezle Umbro pod 2 funty, bluzy po 5, a ostatnio za spodnie i kurtke na snowboard firmy AIRWALK (jak ktos nie zna to co typu Diverse) dalem niecale 70 funtow z 260 funtow, a u nas patrze kurtka Adidasa z 349zl na 329zl, tragedia

Sensej: nie ma reguly, czasem maja lepsze po swiateczne promocje czasem noworoczne, chyba to juz kwestia produktow..
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 25.12.2008 o godz. 13:16.
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 25.12.2008, 13:09
No spoko :] ale ja chce dokupić kilka rzeczy tylko bo przed swietami chcialem uniknac tej walki a brzusio rosnie i ubranka sie małe robia tylko niewiem czy moge atakowac juz pod koniec tygodnia, bo w poniedziałek w gory wyjazd czy po nowym roku bardziej bo wole mniej zapłacić 2 dni poźniej nawet te 20 zł
Odpowiedz cytując
sumcio91
Member

Od: 04.2005

Stary 25.12.2008, 15:51
Kojarzy ktoś gre "Wacki? Może ktoś ją ma? http://img.grrr.pl/images/gabor/2007.11/wacki.jpg
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.12.2008, 17:42
Wie ktoś czy lodowisko koło Galerii Krakowskiej jest/będzie otwarte lub czy ktoś zna jakieś inne otwarte na obecną chwilę?
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Stary 25.12.2008, 19:41
gris napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś czy lodowisko koło Galerii Krakowskiej jest/będzie otwarte lub czy ktoś zna jakieś inne otwarte na obecną chwilę?

na błoniach

Odpowiedz cytując
zakk
Senior Member

Stary 25.12.2008, 21:51
Hej chce ba MUUUUSZĘ zobaczyć MŚ w Piłce Ręcznej w Chorwacji..
i tu pytanie jak to zrobić?

bo pokazuje Polsat sport, jak go zdobyć (oprócz oczywiście CyfrowegoP bo antenty za 300stówy zakładać RACZEJ nie będe) lub czy może pokazuje jakaś inna stacja, lub czy może jakieś mecze będą na otwartym Polsacie lub ...?
co robić bo muszę to zobaczyć !!!
Odpowiedz cytując
pff
Wielka Wisła

Od: 08.2006

Stary 25.12.2008, 22:41
zakk napisał(a):Wyświetl post
Hej chce ba MUUUUSZĘ zobaczyć MŚ w Piłce Ręcznej w Chorwacji..
i tu pytanie jak to zrobić?

bo pokazuje Polsat sport, jak go zdobyć (oprócz oczywiście CyfrowegoP bo antenty za 300stówy zakładać RACZEJ nie będe) lub czy może pokazuje jakaś inna stacja, lub czy może jakieś mecze będą na otwartym Polsacie lub ...?
co robić bo muszę to zobaczyć !!!

Pojechać tam?

Polsat Sport jest też w UPC i chyba w Asterze
Odpowiedz cytując
Maniek_Olkusz
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.12.2008, 22:53
ma ktoś jakieś Wiślackie skórki do nowego gg
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE"

Odpowiedz cytując
shad
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 26.12.2008, 02:34
Czy telefon do skype np. taki :
http://www.allegro.pl/item508991021_...nstrukcja.html
działa jak bezprzewodowa słuchawka bluetooth? Chodzi mi o efekt taki, by jedna osoba mogła bez problemu korzystać z komputera, przegladać internet, słuchać muzyki z głośników, druga natomiast rozmawiać przez skype za pomocą takiej słuchawki. I jeszcze najlepiej by było, żeby to nie była taka słuchawka jak telefoniczna (do której dałem link na allegro) ale słuchawka wkładana do ucha,żeby było wygodniej.
Niszcz socjalizm!
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 26.12.2008, 10:11
mam problem ? chcę otworzyć ściągnięty film rmvb z dysku włączam go i ładuje się chwile allplayer a potem wyskakuje,że (brak kodeka video lub zbiór uszkodzony kodek potrzebny to real alternative) najśmieszniejsze jest to że mam tego kodeka bo ściągałem wczoraj co zrobić,żeby szło proszę o pomoc !
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Stary 26.12.2008, 10:17
maTyS. napisał(a):Wyświetl post
mam problem ? chcę otworzyć ściągnięty film rmvb z dysku włączam go i ładuje się chwile allplayer a potem wyskakuje,że (brak kodeka video lub zbiór uszkodzony kodek potrzebny to real alternative) najśmieszniejsze jest to że mam tego kodeka bo ściągałem wczoraj co zrobić,żeby szło proszę o pomoc !

miałem to samo i wtedy otwierałem w Windows Media Player

Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 26.12.2008, 10:32
maTyS. napisał(a):Wyświetl post
otworz w Real Player
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów