|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jaki jest najlepszy program p2p pod viste którym mógłbym ściągnąć kilkanaście dyskografii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak mi przychodzily mandaty ze skarbowki to o 6,4 zl wiecej. Jest to oplata za wyslanie upomnienia, tylko nie wiem czemu u Ciebie w Krakowie 1,4zl a u mnie w Olkuszu 6,4zl
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Kwoty są zdefiniowane gdzieś w ustawie o postępowaniu egzekucyjnym w administracji. Pozdrawiam, LJ Powód: lyterówka
Ostatnio edytowane przez Goomis : 24.12.2008 o godz. 22:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzięki Panowie
![]() Pewnie jest tak, że baranom się gdzieś zapodziała moja wpłata i wysłali to wezwanie. Pytanie tylko czy nie będą robić problemów skoro mam czas do 29.12, a wtedy mnie nie ma, ale z drugiej strony jak mają robić problemy, skoro mam dowód uregulowania tego wszystkiego? No chyba, że faktycznie w Polsce jest tak, że za głupotę U.S. winę ponosi człowiek ;p![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawno,dawno temu w poniedziałki chodził w telewizji TVP2 jakiś moto magazyn,chyba o 21:30.Ktoś pamięta,jak sie nazywał?
Ostatnio edytowane przez M.C (nowy kleparz) : 24.12.2008 o godz. 22:48.
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Decyzji podejmowanych przez U.S. nawet ludzie tworzący w tym kraju prawo nie są w stanie wytłumaczyć nie mówiąc już o przewidywaniu. Ot Państwo w Państwie Wesołych i pogodnych LJ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Tak, ja dwa razy byłem na bioprądoch na batorego. Zabieg trwa 15 minut i wyglada w ten sposób, że przed zabiegiem palisz ostatniego papierosa, którego kiepujesz do kieliszka, nastepnie kieliszek oddajesz babce, ona coś tam z nim robi i naklada Ci opaske na głowe i daje dwie kulki do rąk i tak sobie siedzisz. Powoduje to, że zamykają Ci sie kubki smakowe na nikotyne i nie palisz. Jezeli pierwszy zabieg Ci nie pomoże to kosz drugie wynosi juz 30 złotych. Ja oraz mój Ojciec byliśmy na taki zabiegu i nie palimy. Według mnie ta metoda sie sprawdza i jest godna polecenia. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie są w miarę tanie sklepy z obciążeniami oraz gryfami
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest gdzieś w Czyżynach sklep ortopedyczny (najlepiej w pobliżu carrefoura), potrzebuje opaskę na kolano. Po artroskopii wybieram się na halę bo już ****ica mnie bierze bez piłki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
W większości sportowych sklepów kupisz, najlepiej szukaj w Inter-sporcie. Ale nie wiem czy na Czyżynach jest.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak w Viscie wylaczyc to jebane potwierdzanie, jak chce cos zainstalowac/uruchomic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
inter-sport plaza ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak w jebanej Viscie usunac cos z menu ?
To jest nienormalne, za kazdym programem/gra jak ja odinstaluje to zostaje mi syf w starcie i pińcet linijek teraz mam :/![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kiedy zaczynaja sie takie porzadne wyprzedaże teraz? Czy wogole są czy to tylko pic?
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
w Polsce to są ****y a nie wyprzedaże... ceny sa tak wyzyłowane w sezonie po to zeby po rzekomej obniżce i tak firmy zarabiały... prawdziwe obnizki to sa na Wyspach ... 70% i wtedy rzeczy wychodzą za grosze... wiec jezeli masz jakiegos znajomego na wyspach (chyba każdy ma
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jelon: zgadzam sie w 100%, studiuje w Anglii wlasnie 2 dni temu wrocilem na swieta. W Angli to se obnizki, np jeden sklep sportowy Sport World (teraz Sport Direct) wszystko tam ostatnimi czasy na promocjach 10,20,30,50,70 i nawet 90% (oryginalne koszulki Anglii za 4,49 funta) a teraz swiateczna promocja ze jesli cos nie jest na obnizce to przy kasie o 20% poprosic, koszulki niezle Umbro pod 2 funty, bluzy po 5, a ostatnio za spodnie i kurtke na snowboard firmy AIRWALK (jak ktos nie zna to co typu Diverse) dalem niecale 70 funtow z 260 funtow, a u nas patrze kurtka Adidasa z 349zl na 329zl, tragedia
Sensej: nie ma reguly, czasem maja lepsze po swiateczne promocje czasem noworoczne, chyba to juz kwestia produktow..
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 25.12.2008 o godz. 13:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
No spoko :] ale ja chce dokupić kilka rzeczy tylko bo przed swietami chcialem uniknac tej walki
bo wole mniej zapłacić 2 dni poźniej nawet te 20 zł |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś gre "Wacki? Może ktoś ją ma? http://img.grrr.pl/images/gabor/2007.11/wacki.jpg
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś czy lodowisko koło Galerii Krakowskiej jest/będzie otwarte lub czy ktoś zna jakieś inne otwarte na obecną chwilę?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
na błoniach ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej chce ba MUUUUSZĘ zobaczyć MŚ w Piłce Ręcznej w Chorwacji..
i tu pytanie jak to zrobić bo pokazuje Polsat sport, jak go zdobyć (oprócz oczywiście CyfrowegoP bo antenty za 300stówy zakładać RACZEJ nie będe) lub czy może pokazuje jakaś inna stacja, lub czy może jakieś mecze będą na otwartym Polsacie co robić bo muszę to zobaczyć !!! |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
Pojechać tam? Polsat Sport jest też w UPC i chyba w Asterze |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ma ktoś jakieś Wiślackie skórki do nowego gg
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czy telefon do skype np. taki :
http://www.allegro.pl/item508991021_...nstrukcja.html działa jak bezprzewodowa słuchawka bluetooth? Chodzi mi o efekt taki, by jedna osoba mogła bez problemu korzystać z komputera, przegladać internet, słuchać muzyki z głośników, druga natomiast rozmawiać przez skype za pomocą takiej słuchawki. I jeszcze najlepiej by było, żeby to nie była taka słuchawka jak telefoniczna (do której dałem link na allegro) ale słuchawka wkładana do ucha,żeby było wygodniej. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam problem ? chcę otworzyć ściągnięty film rmvb z dysku włączam go i ładuje się chwile allplayer a potem wyskakuje,że (brak kodeka video lub zbiór uszkodzony kodek potrzebny to real alternative) najśmieszniejsze jest to że mam tego kodeka bo ściągałem wczoraj co zrobić,żeby szło proszę o pomoc !
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
miałem to samo i wtedy otwierałem w Windows Media Player ![]() |
|
|