|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Czy wy Panowie przez tyle juz sezonow ,przy 121312 "transferach" zawodnikow z 789834 klubow ,nie nauczyliscie sie jednego :
JEST PODPIS POD DOPIERO WTEDY ,ZAWODNIK JEST NASZ,a wszytko inne to plotki/bzdety/chore bajki dziennikarzy ...... Zobaczcie ile juz informacjii od zakoczenia sezonu przewinelo sie o Gargule i Wisle,potem zeby nie bylo nudno przylepiono jeszcze temat Legii jutro napiszą o jakims klubie zagranicznym do ktorego Gargula jest przymierzany. Naprawde nie ma co tym sobie wogole glowy zawracac,bo takich wiesci o Gargule to bedzie jeszczcze milon piecset sto dziewiecset ,a byc mzoe i wiecej. WESOŁYCH!!!!
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.12.2008 o godz. 19:13.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Od początku podejrzane było, że na stronie goool.pl nie było żadnych potwierdzeń na temat decyzji Garguły... Wiedziałem, że jeszcze dzisiaj coś takiego napiszą . ; [
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tylko pogratulować Gargule menadzera ten cały Osuch gra zeby jak najwiecej dla siebie i Łukaszka zagarnąć ma swój portal i pisze co mu wygodne tak zeby negocjacje były pod jego dyktando.
Szczerze mam nadzieje ze ten cały cyrk skończy sie jak najszybciej szkoda by było zebyśmy sie skupili na Gargule kosztem innych transferów. Oby tylko ten cały transfer w końcu wypalił i Łukasza zobaczymy na Reymonta. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a nie mówiłem...
wiadomo było że to zdementują... powtórzę po wszystkich jeszcze raz: czekam na oficjalne info na stronie www.wisla.krakow.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
czekajmy na atak hakerów na goool.pl
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Zobaczymy jutrzejszy prezent na Gwiadkę. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Miejmy nadzieje, że jemu znajdzie odpowiedni klub i dogada się!Ale oczywiście jeszcze nie w tym okienku ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jakbym napisal to o Osuchu co o nim mysle to pewnie do nowego roku bym odpoczywal;p
Mialem tez nadzieje ze jeszcze w tym, serial pt. gdzie bedzie gral Gargula ,sie zakonczy - niezlaeznie czy to bysmy byli my, czy Belchatow czy Legia - jednak jak widac nowe odcinki po nowym roku nas czekaja ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak pewnie każdy wie menadżer m.in. Garguły lubi rozdmuchać temat piłkarza by wzbudzić zainteresowanie
![]() A i ja mam nadzieje na pozytywne zakończenie kolejnego serialu pt. Garguła w Wiśle czy nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Interia ponoć wie o jakiego brazileiro chodzi Bednarzowi :
http://sport.interia.pl/news/to-jego...-wisla,1233629 ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.12.2008 o godz. 23:51.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Raczej nie. Faktycznie jest jakiś Beto, ale po za tym, że poleciał do tej Australii nic nie mogę znależć.
http://lechbrywczynski.bloog.pl/id,3...lii,index.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy sie napaliliscie na Brazylijczyka a zobaczycie ze to bedzie Argentynczyk
![]() ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Alberto Antonio de Paula - Beto
1,88 - 1,90 m wg różnych źródeł, lewonożny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli generalnie wszystkie portale i gazety są w dupie. Niby dobrze, że klub nie ujawnia nazwisk zawodników, bo nie ma podbijania ceny, ale z drugiej strony, od końca rundy, do końca okienka przewinie się pewnie kilkanaście nazwisk różnych kopaczy.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mam cichą nadzieję, że dzisiaj, koło północy jak wrócę od rodzinki to dostanę jeszcze jeden prezent, tym razem od Jacka Bednarza
![]() życzę tego sobie, panu Jackowi i wam. A temu tematowi życzę spokoju i mniejszej ilości postów ![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wszystko to wróżenie z fusów
jeśli niby ma być ten Beto to może to ten: http://www.sambafoot.co.uk/players/2333_Beto.html a swoją drogą jeśli dla kogoś jedynym wyznacznikiem tego że ktoś - znaczy kopacz - istnieje jest trasfermakrt czy jak tam to się zwie to ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cóż prezent pod choinkę to nie jest jakiś super.
Ale Nei też był chyba słabeuszem jak był młody. A potem wiadomo. Generalnie to jest to taki Kmiecik 2. Miejmy nadzieję że jednak z większym talentem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ciekawe ile razy Bednarz na oczy widział Beto w meczu ? Z tego samego klubu Ituano do Wisły przyszedł też w 1999 roku Brasilia.No coż pożyjemy zobaczymy co Beto pokaże
Co do Janoszki to pamietam że jeszcze rok temu świetnie sie zapowiadał.Ostatnio jakby nieco obniżył loty.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 24.12.2008 o godz. 09:09.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeśliby rzeczywiście to był ten Beto to sądząc po statystykach - eeeeeeeeeeee
Miejmy nadzieję, że rzeczywistość będzie bardziej optymistyczna... Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt dla Wszystkich Was! |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A nie pomysleliscie ze ten napastnik z Brazylii to tylko zaslona dymna Bednarza? Odwrocil uwage pismakow od innego napastnika ktorym sie interesujemy, tak mysle.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Proponowałbym nie przywiązywać się szczególnie do tego nazwiska.
Na pierwszy rzut oka ten Beto wydaje się piłkarzem niemal pokroju Allana Lalina, próbowanego latem. Biorąc pod uwagę fakt, że Wisła chce tego napastnika zatrudnić "od ręki", bez wcześniejszego sprawdzenia na treningach, należy mniemać, że jest to ktoś znacznie lepiej rokujący. Nawet jeśli transfer jest bardzo blisko, wciąż mamy dopiero 24.12, dopiero za tydzień możliowość podpisania umowy. To i lepiej, że media nie wiedzą o kogo chodzi - bądź po prostu nie piszą - dla dobra sprawy. Lepiej zaklepać gościa po cichu, niż teraz spekulować i snuć domysły. Sądzę, że niejeden mógłby z dużą dozą prawdopodobieństwa napisać kim jest ten zawodnik, a zwyczajnie tego nie mówi, póki transfer nie jest pewny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ten Beto to taki Brazylijczyk jak ci z Pogoni miej więcej
Peralta nie miał nam co wcisnąć po Marcelo to rozpowiada bajki o wielkich umiejętnościach i niespodziance.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|